הסינגל אצלי (רוקט סליני) בקלות הופך לכמעט דאבל כי זה מה שנכנס בסלסלה כדי להפיק טעם ומתוך רצון להוריד מעט את כמות הקפאין שיהיה מקום קצת לדם. קראתי שרשורים שנכתבו בעבר על אופציית סלסלת הסינגל עם טמפר יעודי.
אני אשמח להתייעץ עם אלו שרכשו את הסט:
מומלץ? לא מומלץ?
אם כן, מהיכן כדאי להזמין?
תודה!
עופר
שאלה בנושא סינגל - סלסלה 7 גר' עם טמפר יעודי
-
redyoyo
-
- חבר פעיל

- תגובות: 91
- shlomyga
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1403
מומלץ מאוד. טמפר יש אצל סקרטו קפה ברמת גן. אולי יש לו גם סלסילה ( של LM כמובן) ואם לא אז גם קפה ג׳ו מוכרים.
-
redyoyo
-
- חבר פעיל

אחלה, תודה רבה.
- nadavmm
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 614
אני הזמנתי מבריסטהסטיל.
מאוד מאוד ממליץ. הגימור פשוט מעולה.
לגבי הקונוס/משפך לנוחות הדחיסה - הדפסתי במדפסת פלסטיק.
אם לא אכפת לך להשקיע - קנה את זה מנירוסטה
מאוד מאוד ממליץ. הגימור פשוט מעולה.
לגבי הקונוס/משפך לנוחות הדחיסה - הדפסתי במדפסת פלסטיק.
אם לא אכפת לך להשקיע - קנה את זה מנירוסטה
-
redyoyo
-
- חבר פעיל

ניסיתי להזמין ממנו פשוט הבנק שם מסרב לתשלום..
- Mimi111
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 755
אני הזמנתי מטידאקה את הסט. הטמפר מאוד מאוד כבד (משהו כמו 700-800 ג׳ להערכתי) וכיום אני משתמש בו רק בצד של ה-58. הוא לא נוח לי לטימפור דרך המשפך בסינגל. רכשתי טמפר 40 מ״מ קל יותר מרימפרזה ואיתו אני משתמש.
לגבי התוצאה, אפילו שאני מגיע לזרימה טובה, תכלס, הסינגל הזה לא ברמה של שוט דאבל. הקרמה בהירה יותר והטעם בהתאם.
אציין לשבח את הקפה של גלעד נגרו שהסינגלים שיצאו ממנו היו ברמה גבוהה יותר מהרגיל אבל עדיין זה לא דאבל.
ככל כל הנראה זה קשור גם למכונה ויתכן והראש בזזרה לא הכי מתאים לסינגלים (אחרי מאות שוטים וסוגי קפה שונים עדיין העוגיה שלי רטובה מה שמעיד על שוט לא אופטימלי)
לגבי התוצאה, אפילו שאני מגיע לזרימה טובה, תכלס, הסינגל הזה לא ברמה של שוט דאבל. הקרמה בהירה יותר והטעם בהתאם.
אציין לשבח את הקפה של גלעד נגרו שהסינגלים שיצאו ממנו היו ברמה גבוהה יותר מהרגיל אבל עדיין זה לא דאבל.
ככל כל הנראה זה קשור גם למכונה ויתכן והראש בזזרה לא הכי מתאים לסינגלים (אחרי מאות שוטים וסוגי קפה שונים עדיין העוגיה שלי רטובה מה שמעיד על שוט לא אופטימלי)