שירות גרוע בסניף BUG
-
עמית_לגו
-
- עורך חדשות HT

- תגובות: 1728
- שם מלא: עמית לגו
- נתן תודות: 286 פעמים
- קיבל תודות: 393 פעמים
ביום חמישי 5.6 בשעה 2 בצהרים פניתי לבאג על מנת שיתקנו לי את העכבר שתקול לי
הוא עושה לי המון בעיות ביניהן בעיות סנכרון ולפעמים הוא מפסיק לעבוד.
הם בדקו שהעכבר במסגרת האחריות ושלחו לי אותו לתיקון.
ביום רביעי 11.6 קיבלתי בשעה אחת שיחת טלפון מהסניף שאומרת כי העכבר שלי הגיע כלומר תיקנו אותו, ישר רצתי לסניף.
כשהגעתי ראיתי 2 עובדי באג בחוץ ועוד שלושה בפנים משחקים בכניסה בPS4 כל פעם שפניתי למישהו הוא אמר לי רגע שנייה חכה דקה בסופו של דבר הייתי צריך לחכות שהמוכר יסיים את המשחק פיפה שלו שהוא בדיוק התחיל כשנכנסתי וגם כאשר הוא קיבל אותי הוא הלך למחסן וחזר ככה עשו כל חמשת המוכרים בחנות ולא הצליחו למצוא את העכבר.
הם אמרו לי שכנראה מישהו עשה טעות והתקשרו אליי סתם.
בעצבים שלקח לי כמעט חצי שעה לצאת מהחנות חזרתי הביתה והיום יום שני קיבלתי טלפון מבאג שאומר שהעכבר שלי הגיע
הפעם חיכה לי אדם עם העכבר החתים אותי שאלתי אותו מה עשו לי לעכבר והוא אמר שהמעבדה החליפה לי את הלוח המגעים המחברים וכל מה שבפנים. הסתכלתי מקרוב כדי לגלות שהמגעים שרוטים ושחוקים וכי העכבר נראה כאילו שום דבר בו לא שונה.
הוא טען שהמעבדה בדקה את הבעיה שלי כמה פעמים והעכבר לא היה יוצא אלא אם הם היו בטוחים שהבעיה מתוקנת.
חזרתי הביתה ולמרבה ההפתעה העכבר ממשיך עם אותן הבעיות מפסיק לעבוד ולא מסתנכרן.
בדקתי עוד שתי עכברים והם עבדו בסדר עם התוכנה של RAZER הסתנכרנו ולא עשו בעיות אבל העכבר שלי עדיין תקול ובאג טוענים שכבר עשו את מה שיכלו ותיקנו והחליפו את החלקים הפנימיים של העכבר.
מה אני עושה מפה? לאן ולמי אני פונה?
הוא עושה לי המון בעיות ביניהן בעיות סנכרון ולפעמים הוא מפסיק לעבוד.
הם בדקו שהעכבר במסגרת האחריות ושלחו לי אותו לתיקון.
ביום רביעי 11.6 קיבלתי בשעה אחת שיחת טלפון מהסניף שאומרת כי העכבר שלי הגיע כלומר תיקנו אותו, ישר רצתי לסניף.
כשהגעתי ראיתי 2 עובדי באג בחוץ ועוד שלושה בפנים משחקים בכניסה בPS4 כל פעם שפניתי למישהו הוא אמר לי רגע שנייה חכה דקה בסופו של דבר הייתי צריך לחכות שהמוכר יסיים את המשחק פיפה שלו שהוא בדיוק התחיל כשנכנסתי וגם כאשר הוא קיבל אותי הוא הלך למחסן וחזר ככה עשו כל חמשת המוכרים בחנות ולא הצליחו למצוא את העכבר.
הם אמרו לי שכנראה מישהו עשה טעות והתקשרו אליי סתם.
בעצבים שלקח לי כמעט חצי שעה לצאת מהחנות חזרתי הביתה והיום יום שני קיבלתי טלפון מבאג שאומר שהעכבר שלי הגיע
הפעם חיכה לי אדם עם העכבר החתים אותי שאלתי אותו מה עשו לי לעכבר והוא אמר שהמעבדה החליפה לי את הלוח המגעים המחברים וכל מה שבפנים. הסתכלתי מקרוב כדי לגלות שהמגעים שרוטים ושחוקים וכי העכבר נראה כאילו שום דבר בו לא שונה.
הוא טען שהמעבדה בדקה את הבעיה שלי כמה פעמים והעכבר לא היה יוצא אלא אם הם היו בטוחים שהבעיה מתוקנת.
חזרתי הביתה ולמרבה ההפתעה העכבר ממשיך עם אותן הבעיות מפסיק לעבוד ולא מסתנכרן.
בדקתי עוד שתי עכברים והם עבדו בסדר עם התוכנה של RAZER הסתנכרנו ולא עשו בעיות אבל העכבר שלי עדיין תקול ובאג טוענים שכבר עשו את מה שיכלו ותיקנו והחליפו את החלקים הפנימיים של העכבר.
מה אני עושה מפה? לאן ולמי אני פונה?
כל הכתבות שלי
עמית לגו
עמית לגו
- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 209 פעמים
אני מניח שבדקת אותו במחשב אחר והכל היה בסדר...
רק מלשמוע את המשפט אני מתרגז
לדעתי תעשה קצת רעש בצורת מייל עם הנמענים הבאים : היצרן, הנהלת באג, המועצה לצרכנות ומשרד הכלכלה ותספר את השתלתלות העניינים
ותדאג שכל נמען יראה את התפוצה בבירור...
בד"כ זה עוזר.
ופעם הבאה תקנה באמזון
מעניין את הסבתא שלי שהם עשו מה שיכלו...טוענים שכבר עשו את מה שיכלו ותיקנו והחליפו את החלקים הפנימיים של העכבר....
לדעתי תעשה קצת רעש בצורת מייל עם הנמענים הבאים : היצרן, הנהלת באג, המועצה לצרכנות ומשרד הכלכלה ותספר את השתלתלות העניינים
בד"כ זה עוזר.
ופעם הבאה תקנה באמזון
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason
-
עמית_לגו
-
- עורך חדשות HT

·jtk כתב:הם רק עשו את העבודה, בודקים שה-PS4 תקין כדי שלא יהיו בעיות ללקוחות. בדיקה ארוכה ומקיפה, כמו שצריך.
ניסית לדבר עם היצרן של העכבר? יכול להיות שיציעו פתרון....
דיברתי איתו כמה שבועות והוא לא הצליח לסדר את זה אמר שיש בעיה חומרתית בעכבר ושצריך לשלוח אותו לתיקון
כל הכתבות שלי
עמית לגו
עמית לגו
-
עמית_לגו
-
- עורך חדשות HT

·of1978 כתב:אני מניח שבדקת אותו במחשב אחר והכל היה בסדר...
מעניין את הסבתא שלי שהם עשו מה שיכלו.........
בד"כ זה עוזר.
ופעם הבאה תקנה באמזון...
בדקתי אותו על מחשב אחר והיו לו את אותן הבעיות כלומר הבעיה לא במחשב הבעיה בעכבר.
ותודה על ההצעה שלחתי אימיילים
כל הכתבות שלי
עמית לגו
עמית לגו
-
עמית_לגו
-
- עורך חדשות HT

·BreezeNET כתב:איזה דגם העכבר? גם לי יש עכבר של razer שמביא לי ת'סעיף:קיבינימט:...
Razer Mamba 2012
כל הכתבות שלי
עמית לגו
עמית לגו
- BreezeNET
- חבר ותיק

- תגובות: 1757
- שם מלא: אבי כהן
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 111 פעמים
העכבר שלי הוא מדגם noga epic וגם לי יש את הבעיות שתארת וכמה נוספות(יציאה מסנכרון, לא משנה לי פרופילים, לפתע מת ועוד)
כל הבעיות הם רק שהוא במצב אלחוטי ולפי דעתי זה בגלל התוכנה הגרועה שלהם ולא בעייה חומרתית
כל הבעיות הם רק שהוא במצב אלחוטי ולפי דעתי זה בגלל התוכנה הגרועה שלהם ולא בעייה חומרתית
-
עמית_לגו
-
- עורך חדשות HT

·BreezeNET כתב:העכבר שלי הוא מדגם noga epic וגם לי יש את הבעיות שתארת וכמה נוספות(יציאה מסנכרון, לא משנה לי פרופילים, לפתע מת ועוד)
כל הבעיות הם רק שהוא במצב אלחוטי ולפי דעתי זה בגלל התוכנה הגרועה שלהם ולא בעייה חומרתית...
גם לי אותן הבעיות במצב אלחוטי
אבל לתוכנה יצאו בזמן האחרון המון עדכונים אף אחד מהם לא תיקן את זה?
כל הכתבות שלי
עמית לגו
עמית לגו
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
אתה יכול לנסות לפנות לחברה עצמה ולכתוב להם את השתלשלות העניינים. על הסיכוי הכי קטן שיחליפו לך - שווה. אולי גם יורידו מייל לאחראי בבאג על ההתנהלות.
מבחינת שירות - ממש לא מקובל. חבל שזה השירות על מוצר כזה, או שירות על כל מוצר שנרכש. פשוט חבל.
מבחינת שירות - ממש לא מקובל. חבל שזה השירות על מוצר כזה, או שירות על כל מוצר שנרכש. פשוט חבל.
Vocare Ad Regnum
-
עמית_לגו
-
- עורך חדשות HT

·TANDBERG כתב:אתה יכול לנסות לפנות לחברה עצמה ולכתוב להם את השתלשלות העניינים. על הסיכוי הכי קטן שיחליפו לך - שווה. אולי גם יורידו מייל לאחראי בבאג על ההתנהלות.
מבחינת שירות - ממש לא מקובל. חבל שזה השירות על מוצר כזה, או שירות על כל מוצר שנרכש. פשוט חבל....
לכתוב לחברת באג או לרייזר עצמם (אין להם יבואן בארץ)?
כל הכתבות שלי
עמית לגו
עמית לגו
- molvy
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7042
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1462 פעמים
היה לי דבר דומה עם עכבר וכשבאתי לחנות הם באמת רצו לשלוח לתיקון אבל אני עמדתי על זה שלא ישלחו את העכבר לתיקון אלא יביאו לי עכבר חלופי.
הדבר היה בסניף באג ב G בכפר סבא.
לאחר דין ודברים עם כל המוכרים, הרמת קול קלה ומבטים משתאים של הלקוחות שהיו בחנות, הגעתי למנהל המשמרת ולאחר שהוא ראה שאני לא הולך לוותר הוא נתן לי עכבר חדש במקום.
למען הגילוי הנאות העכבר שהבאתי לתיקון ניקנה חודשיים לפני שהבאתי אותו לתיקון משמע הוא עבד לי כחודשיים. רכשתי אותו בסניף באג בדיוטי פרי.
תכלס עצתי לך היא לך לחנות ודרוש החלפה למוצר חדש. תהייה אסרטיבי ותיקח אתך מישהו מבוגר אם אתה חושש שהם לא יתייחסו אליך כפי שצריך.
בהצלחה
הדבר היה בסניף באג ב G בכפר סבא.
לאחר דין ודברים עם כל המוכרים, הרמת קול קלה ומבטים משתאים של הלקוחות שהיו בחנות, הגעתי למנהל המשמרת ולאחר שהוא ראה שאני לא הולך לוותר הוא נתן לי עכבר חדש במקום.
למען הגילוי הנאות העכבר שהבאתי לתיקון ניקנה חודשיים לפני שהבאתי אותו לתיקון משמע הוא עבד לי כחודשיים. רכשתי אותו בסניף באג בדיוטי פרי.
תכלס עצתי לך היא לך לחנות ודרוש החלפה למוצר חדש. תהייה אסרטיבי ותיקח אתך מישהו מבוגר אם אתה חושש שהם לא יתייחסו אליך כפי שצריך.
בהצלחה