סמארט TV, מישהו יכול להסביר לי פעם אחת מה הטעם בבדיחה העצובה הזו?
אני לפני רכישה של טלויזיה, אודה לכם אם תסבירו לי פעם אחת ולתמיד מה ההתעקשות על סמארט מובנה בטלוויזיה?
מהנסיון שלי עם כמה וכמה טלויזיות של המותגים המובילים, כל דונגל אנדרואיד ב 200 ש"ח יעשה את העבודה פי כמה וכמה יותר טוב, ולא נדבר על סטרימר מחברה שמכבדת את עצמה.
אודה לכם אם תאירו את עיני אם יש יתרון כל שהוא בסמארט מובנה!!!
מהנסיון שלי עם כמה וכמה טלויזיות של המותגים המובילים, כל דונגל אנדרואיד ב 200 ש"ח יעשה את העבודה פי כמה וכמה יותר טוב, ולא נדבר על סטרימר מחברה שמכבדת את עצמה.
אודה לכם אם תאירו את עיני אם יש יתרון כל שהוא בסמארט מובנה!!!
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
תכל'ס, זה עניין של טעם.
אני בכל אופן, לא מוצא בזה שום תועלת. כפי שאמרת, כל חלופה אחרת, כמו סטיק של אנדרואיד, יעשה את העבודה טוב יותר.
באופן תיאורטי, סמארט יכל להיות מגניב ונוח. רוצה יוטיוב, הופ לוחץ בשלט ואתה שם בשניה. כנ"ל פייסבוק או חיפוש קצר באינטרנט וכו'..
הבעיה היא שזה לא עובד משהו. בטח לא טוב כמו סמארטפון בסיסי שיש כמעט לכולם בכיס או בהישג יד - לכן, בפועל זה מעאפן.
אני בכל אופן, לא מוצא בזה שום תועלת. כפי שאמרת, כל חלופה אחרת, כמו סטיק של אנדרואיד, יעשה את העבודה טוב יותר.
באופן תיאורטי, סמארט יכל להיות מגניב ונוח. רוצה יוטיוב, הופ לוחץ בשלט ואתה שם בשניה. כנ"ל פייסבוק או חיפוש קצר באינטרנט וכו'..
הבעיה היא שזה לא עובד משהו. בטח לא טוב כמו סמארטפון בסיסי שיש כמעט לכולם בכיס או בהישג יד - לכן, בפועל זה מעאפן.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
מסכים עם "שיהיה מה אכפת לנו "
טלוויזיות חכמות עולות יותר וזה חבל כאשר ישנן חלופות טובות יותר לחבר את הטלוויזיה לרשת הפנימית ולאינטרנט.
עם זאת, שמתי לב ש- מפני שהתחונות ה"חכמות" הפכו להיות כמעת סטנדרט - במקרים רבים בטלוויזיות חכמות שאר הנתונים של המכשיר טובות יותר מאשר אלא של טלוויזיות דומות שאינן חכמים.
עם זאת, שמתי לב ש- מפני שהתחונות ה"חכמות" הפכו להיות כמעת סטנדרט - במקרים רבים בטלוויזיות חכמות שאר הנתונים של המכשיר טובות יותר מאשר אלא של טלוויזיות דומות שאינן חכמים.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9462
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1147 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
בעיקרון אתה צודק - זה לא ממש מוסיף (לפחות בארצנו עם מבחר האפליקציות שיש) אבל אני מאד נהנה משימוש בפלקס וביוטיוב
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
תלוי צה אתה מחפש. אם זה פייסבוק, דפדפן וכדומה אז נכון - דונגל פשוט טוב יותר.
אם אתה מחפש אפליקציות תוכן אז זה כבר לא כל כך חד וחותך. לגבי סטרימינג - טלויזיות סמארט כיום טובות מדונגלים באופן משמעותי.
אין ויכוח שלצורך סטרימינג בתוך הבית סטרימר טוב מכל האופציות הללו. אבל בתכנים לטלוויזיה (לא משחקים או פייסבוק ודומיו) סמארט טוב בהרבה.
אם אתה מחפש אפליקציות תוכן אז זה כבר לא כל כך חד וחותך. לגבי סטרימינג - טלויזיות סמארט כיום טובות מדונגלים באופן משמעותי.
אין ויכוח שלצורך סטרימינג בתוך הבית סטרימר טוב מכל האופציות הללו. אבל בתכנים לטלוויזיה (לא משחקים או פייסבוק ודומיו) סמארט טוב בהרבה.
לי יש חכמה תלת כבר כמעט שנתיים.
לא חסיד של תלת וקניתי כי חשבתי שבתי הקטנה תתלהב.
ראתה אתי סרט אחד בתלת וירדה לחלוטין מהעניין ( טוב, במקרה שלי אנחנו רואים סרטים עם מקרן , שזה עולם אחר).
בנוגע לסמארט.
אישית לא משתמש כמעט בפונקציות האינטרנטיות וכדו'.
יחד עם זאת, למי שאין סטרימר, או לא מעוניין לרכוש, זה סידור טוב ואני משתמש בזה לא מעט.
כנ"ל למי שלא רוצה להשקיע ב- ממיר של עידן + ( כי יש שם מובנה) ואין לו חיבור הוט/יס.
לי למשל יש סטרימר , עוד לפני שרכשתי את החכמה, ואני משתמש בסטרימר החיצוני למקרן ובסטרימר הפנימי של הטלויזיה לצפיה בסרטים עליה. כך שאני לא צריך להעביר את כבל ה- hdmi בין המכשירים, או להשתמש במפצלים/מיתוגים וזה מאוד נוח לי.
כלומר, מאוד תלוי בצרכים ובשימושים.
לסיכום , מי שלא רוצה להתעסק עם סטרימר ויש מצב שירצה לצפות בסרטים ממחשב שנמצא בחדר אחר- אני כן ממליץ על חכמה.
לא חסיד של תלת וקניתי כי חשבתי שבתי הקטנה תתלהב.
ראתה אתי סרט אחד בתלת וירדה לחלוטין מהעניין ( טוב, במקרה שלי אנחנו רואים סרטים עם מקרן , שזה עולם אחר).
בנוגע לסמארט.
אישית לא משתמש כמעט בפונקציות האינטרנטיות וכדו'.
יחד עם זאת, למי שאין סטרימר, או לא מעוניין לרכוש, זה סידור טוב ואני משתמש בזה לא מעט.
כנ"ל למי שלא רוצה להשקיע ב- ממיר של עידן + ( כי יש שם מובנה) ואין לו חיבור הוט/יס.
לי למשל יש סטרימר , עוד לפני שרכשתי את החכמה, ואני משתמש בסטרימר החיצוני למקרן ובסטרימר הפנימי של הטלויזיה לצפיה בסרטים עליה. כך שאני לא צריך להעביר את כבל ה- hdmi בין המכשירים, או להשתמש במפצלים/מיתוגים וזה מאוד נוח לי.
כלומר, מאוד תלוי בצרכים ובשימושים.
לסיכום , מי שלא רוצה להתעסק עם סטרימר ויש מצב שירצה לצפות בסרטים ממחשב שנמצא בחדר אחר- אני כן ממליץ על חכמה.
נערך לאחרונה על ידי stive ב 06/06/2014 22:44, נערך 2 פעמים בסך הכל.
למי שקורא את זה מתלבט אם לקחת עם סמארט או בלי שלא יתבלבל- הסמארט מיותר ומפעילים אותו רק כשהטלוויזיה חדשה, וגם זה בקושי
**מצלמת פנים, הכלב מפרק לי את הבית**
ziv_r כתב:@haimbl,
ונגיד שתתקין מצלמות ושתתפוס וידאו של הכלב מבצע את זממו, מה בדיוק תעשה עם זה, תראה את זה לכלב ותגיד לו שהוא לא יכול להתחמק? הרי ברור לך שזה הוא....
שיקול סמארט ברכישה
כל טלוויזיה מגיעה עם סמארט, אך אני לא מצליח להבין למה רמת הסמארט אמורה להוות שיקול ברכישה. . .
מי שרוצה סמארט שיחבר דונגל או סטרימר, לתמונה לא איכותית לא יהיה תחליף, לסמארט מעאפן כן,
תודה לכולם, עכשיו אני יודע שאני צריך להתרכז באיכות תמונה ולא בשטות הזט
מי שרוצה סמארט שיחבר דונגל או סטרימר, לתמונה לא איכותית לא יהיה תחליף, לסמארט מעאפן כן,
תודה לכולם, עכשיו אני יודע שאני צריך להתרכז באיכות תמונה ולא בשטות הזט
אני ממש לא מסכים עם הנ"ל ופירטתי למעלה את הסיבות.
ראשית ,לא כל הטלויזיות הן סמארט ידידי.
הסטרימר הפנימי (שלמיטב ידיעתי קיים רק בסמארט) הוא שימושי מאוד למי שרוצה להזרים סרטים מהמחשב ולא רוצה להתעסק עם סטרימר חיצוני .
כנ"ל למי שלא רוצה לרכוש בנפרד ממיר dvb-t/c .
ומה הקשר בין איכות התמונה לסמארט , או לא סמארט ?
ראשית ,לא כל הטלויזיות הן סמארט ידידי.
הסטרימר הפנימי (שלמיטב ידיעתי קיים רק בסמארט) הוא שימושי מאוד למי שרוצה להזרים סרטים מהמחשב ולא רוצה להתעסק עם סטרימר חיצוני .
כנ"ל למי שלא רוצה לרכוש בנפרד ממיר dvb-t/c .
ומה הקשר בין איכות התמונה לסמארט , או לא סמארט ?
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
- נתן תודות: 1111 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
-stive כתב:-עופר, לא הבנתי את כוונתך כאן..........
יש תוכן ייחודי באפליקציות לסמארט כמו אפליקציית התוכן של סמסונג או אפליקציית הסינמה סיטי שמאפשרות בצורה פשוטה לצפות בתוכן בתשלום. המגמה לדעתי היא בכיוון הזה כך שהייתי ממליץ ללכת על סמארט, בטח אם הציפייה שלך היא להישאר עם הטלווזיה מספר שנים.
דמיין את המצב הבא: סרט קולנוע שלראשונה יוצא לאקרנים זמין לך במחיר של כרטיס לצפייה משפחתית בסלון עם המשפחה. מדבר אליך? זה הכיוון של הסמארט בעיני.
איפה אתה חי? גם אם יהיה שירות כזה, הישראלי הממוצע יוריד כמו גדול מהאינטרנט כמו שכולם מורידיםvivi כתב:-......
יש תוכן ייחודי באפליקציות לסמארט כמו אפליקציית התוכן של סמסונג או אפליקציית הסינמה סיטי שמאפשרות בצורה פשוטה לצפות בתוכן בתשלום. המגמה לדעתי היא בכיוון הזה כך שהייתי ממליץ ללכת על סמארט, בטח אם הציפייה שלך היא להישאר עם הטלווזיה מספר שנים.
דמיין את המצב הבא: סרט קולנוע שלראשונה יוצא לאקרנים זמין לך במחיר של כרטיס לצפייה משפחתית בסלון עם המשפחה. מדבר אליך? זה הכיוון של הסמארט בעיני....
-
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
- נתן תודות: 1111 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
תתפלא אבל יש במדינה שלנו קהל לא קטן שיהיה מוכן לשלם בעבור תוכן איכותי וחוקי במידה והמחיר יהיה הוגן.
ימים יגידו.
ימים יגידו.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
-לי אישית הפיצ'ר הזה זה לא מהווה יתרון כלשהו, כי כמו שנאמר כאן, אני 'מקבל' את הסרטים האלו גם כך ואני רואה ברוב המקרים סרטים עם מקרן.vivi כתב:-......
דמיין את המצב הבא: סרט קולנוע שלראשונה יוצא לאקרנים זמין לך במחיר של כרטיס לצפייה משפחתית בסלון עם המשפחה. מדבר אליך? זה הכיוון של הסמארט בעיני....
אבל, כמו שכתבתי למעלה, זה באמת עניין של הצרכים הספציפיים של כל אחד.
לי יש סמארט ויש לי שימושים בכך.
לא יהיה בשנים הקרובות אם בכלל, שירות שיאפשר לראות סרט באותו פרק זמן שהוא מגיע לקולנוע ישר בטלוויזיה הביתית, בהקשר של מחיר הכי קרוב לזה, זה נטפליקס ובשביל זה לא צריך סמארט אלא כל אלטרנטיבה אחרת שהציעו פהvivi כתב:תתפלא אבל יש במדינה שלנו קהל לא קטן שיהיה מוכן לשלם בעבור תוכן איכותי וחוקי במידה והמחיר יהיה הוגן.
ימים יגידו....
-
הקטע של ה SMART בטלוויזיות נכון להיום לא שימושי, אולי בעתיד הרחוק זה יהיה שימושי, כמו הרבה דברים שחשבנו שלא נצטרך והיום לא ניתן לחיות בלעדיהם, פעם חשבו שבאינטרנט מספיק מהירות הורדה 5M והיום הסטנדרט הוא 30M וגם זה ממש לא מספיק, אז העולם מתפתח.