סמארט TV, מישהו יכול להסביר לי פעם אחת מה הטעם בבדיחה העצובה הזו?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9325
נתן תודות: 1557 פעמים
קיבל תודות: 357 פעמים

שליחה #21 

vivi כתב:תתפלא אבל יש במדינה שלנו קהל לא קטן שיהיה מוכן לשלם בעבור תוכן איכותי וחוקי במידה והמחיר יהיה הוגן.
ימים יגידו.
...
-

אכן.
אפליקציית הצפייה תמורת תשלום של סמסונג היא דבר נפלא, אך טעונה שיפור.
בעיניי זה פשוט לא יתכן שהם יעבירו תכנים בדו ערוצי בלבד.
ברור שיש הרבה אנשים שלא מחוברים כלל למערכת אודיו, ולכן מן הסתם -פחות מעניין אותם איכות הסאונד.
אני אישית לא מוכן להשלים עם מוצר חלקי.
אם כבר לשלם תמורת תוכן חוקי, אז כבר עדיף לטעמי לרכוש או להשכיר דיסקים בלוריי מקוריים, שמעניקים את מלוא החוויה....
(חבל רק שהאופציה הזו כבר לא ממש רלוונטית בארצנו)

madlib
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 58
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #22 

בתור אחד שיש לו מספר טלויזיות בבית וכולן סמארט - לדעתי זה הרבה יותר נוח ודורש פחות התעסקות מסטרימר.
עיקר הדרישה שלי היא חיבור DLNA ל NAS בבית, youtube ועידן פלוס.
את כל זה נותנת לי הטלויזיה מהרשת האלחוטית ככה שהחיבור היחיד שאני צריך זה לאנטנה קטנה של עידן.
האם זה שווה? לי זה חסך קניה והתעסקות עם סטרימרים וסגר לי פינה, שכל אחד יעשה את השיקולים שלו.

מה שחסר לי זה בעיקר אפל' של nba game time כדי לראות את המשחקים, למרות שעם miracast אני מקרין את המשחק מהטלפון.
שאר האפל' לא באמת מעניינות אותי, אבל זו פלטפורמה שבעתיד תתפתח ( היה נחמד אם הייתי יכול לקבל notifications מהטלפון למסך טלויזיה ).

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78932
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #23 

רוב האנשים בישראל (לצערי) מתעניינים רק בדו ערוצי. כנראה שזו הסיבה שזה ככה.

tarpon
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 84
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #24 

יש יתרון לסמארט כמו ציינו קודם
1. יוטיוב, ערוצי טבע ומוזיקה
2. בסמסנוג יש תמיכה טובה יותר כמו plex ועוד מלא יישומים ותתמיכה בעברית
זה נוח ופשוט

תכלס אם התוספת של התכונה זו נגיד עוד 500 שקל אז זה שווה
אבל זה לא מחליף סטרימר

of1978
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
נתן תודות: 115 פעמים
קיבל תודות: 209 פעמים

שליחה #25 

עם התכנים של היום זה בדיחה אבל בעתיד רוב תכני הצפיה יגיעו מהרשת הגלובלית מה שמיייתר את הוט ויס...
תחשוב על זה שאתה רוצה חבילת ערוצים אתה פשוט מתקשר או משלם דרך האינטרנט נותנים לך סיסמה ויוזר ניים וזהו בלי לחכות לטכנאי שיבוא יתקין חוטים ובלי לשלם על התקנה.
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason

stive
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1509
נתן תודות: 181 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #26 

tarpon כתב: אבל זה לא מחליף סטרימר
...
-לא לגמרי מסכים אתך.
לי יש גם סטרימר חיצוני וגם טיוי סמארט, עם סטרימר פנימי.
למעט דברים קטנים, כמו מגוון רב יותר של הגדרות כתוביות , אולי גם סאונד וכד', שיש בסטירמר החיצוני, לא ראיתי הבדל מהותי בשימוש בכל אחד מהם.
אני מחובר קווית בשניהם , מזרים עם הפנימי של הסמארט את כל התכנים האפשריים, בנפחים ואיכויות גבוהוות, לרבות תלת ואין עם זה בעיה.
כנ"ל תמיכה בכתוביות עברית וכו'.
פה ושם יש סרטים/כתוביות שלא נתמכות, אבל יש לזה פתרונות קלים יחסית וזה יכול לקרות בכל אחד מהסטרימרים הנ"ל.
קרו לי אפילו מקרים הפוכים, בהם בטלויזיה תמכה בכתוביות מסוימות בעוד שהסטרימר החיצוני לא והייתי צריך לעשות תיקון כלשהו.
בנוסף, היו לי מקרים של חוסר סנכרון סאונד/תמונה בסטרימר ( אמנם מצאתי לזה פתרון), דבר שלא קרה לי בהזרמה עם הסטרימר של הטלויזיה.
כך שלסיכום, דעתי , כפי שרשמתי למעלה, מי שלא בא לו להתעסק עם סטרימר נוסף ( ומכיר לא מעט כאלו) ,ולא להוציא על כך עוד כסף, זה יופי של פתרון.

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9325
נתן תודות: 1557 פעמים
קיבל תודות: 357 פעמים

שליחה #27 

oferlaor כתב:רוב האנשים בישראל (לצערי) מתעניינים רק בדו ערוצי. כנראה שזו הסיבה שזה ככה.
...
-

אם להיות לרגע ציני, אז אפשר לקרוא לכך התקדמות, כי הרי פעם כולנו קיבלנו רק ערוץ סאונד אחד, מונו...

לגבי כל התכונות האחרות של הסמארט שהוזכרו פה- כלל לא מעניין אותי

avioren
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2556
נתן תודות: 62 פעמים
קיבל תודות: 127 פעמים

שליחה #28 

stive כתב: הסטרימר הפנימי (שלמיטב ידיעתי קיים רק בסמארט) הוא שימושי מאוד למי שרוצה להזרים סרטים מהמחשב ולא רוצה להתעסק עם סטרימר חיצוני .
...
מה הקשר בין סטרימר פנימי לסמארט ?
סטרימרים פנימיים קיימים כבר לא מעט שנים עוד לפני שהגיע הסמארט..
בחדר השינה יש לי סמסונג בת שלוש שנים שממש לא סמארט, אבל יש לה סטרימר פנימי מצויין שקורא ומדמודד עם כל פורמט שהצגתי לו (MKV).
אני מסכים שזה מאוד נח, אבל שוב, אין קשר ליכולות הסמארט ...
בקיצור, כל טלויזיה עם יכולות סמארט מכילה גם סטרימר פנימי, אבל לא כל טלויזיה עם סטרימר פנימי היא בהכרח סמארט.

-
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.

stive
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #29 

avioren כתב:
...
...
מה הקשר בין סטרימר פנימי לסמארט ?
סטרימרים פנימיים קיימים כבר לא מעט שנים עוד לפני שהגיע הסמארט..
בחדר השינה יש לי סמסונג בת שלוש שנים שממש לא סמארט, אבל יש לה סטרימר פנימי מצויין שקורא ומדמודד עם כל פורמט שהצגתי לו (MKV).
אני מסכים שזה מאוד נח, אבל שוב, אין קשר ליכולות הסמארט ...
בקיצור, כל טלויזיה עם יכולות סמארט מכילה גם סטרימר פנימי, אבל לא כל טלויזיה עם סטרימר פנימי היא בהכרח סמארט.

-
...
לכן כתבתי "למיטב ידיעתי", כי בסריקה מהירה שעשיתי, למשל באתר של סמסונג, אז אלו שהם לא סמארט ( ואולי בדקתי רק חלק מהם) אין להם אפילו חיבור רשת וכדו'.
אם יש כאלו שאינם סמרט אבל יש להם סטרימר אז מה שרשמת למעלה הוא מדוייק (חוץ מהמילים "מה הקשר",כי גם לדבריך יש קשר מסוים - "כל טלויזיה עם יכולות סמארט מכילה גם סטרימר פנימי.").
יש גם כמובן את מקלט ה- dvb-t/c שנדמה לי שגם הוא קיים רק בסמרט , או אולי גם בכאלו שאינם סמרט, כדאי לבדוק.
אבל שוב, כל אחד בהתאם לצרכים שלו. אני מצאתי את זה מאוד נוח.

-

אייבק
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 115
נתן תודות: 51 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #30 

אין לאף אחד המלצה לטלוויזיה איכותית שהיא לא סמארט? קיים דבר כזה בכלל טלוויזית לד איכותית בלי סמארט או שכל הטלוויזיות החדשות כבר מגיעות עם סמארט מובנה?

offerbk1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1974
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 163 פעמים

שליחה #31 

אני חייב להגיד שהגישה של פותח השרשור מאד ישראלית וזה די עצוב שאנחנו לא משתנים. התחושה של דופקים אותנו שקשה לצאת ממנה. אני שמח לראות שיש כל כך הרבה מגיבים עם תשובות ענייניות כך שלפחות יש אור בקצה המנהרה.
ועכשיו לעצם העניין....
קודם כל נתחיל בהערה כללית. תמיד כשנקנה אביזר ייעודי הוא יכול להיות יותר טוב. זה לא רק סטרימר. הדוגמה הכי פשוטה וקרובה זה רמקולים. ניתן לחבר לטלויזיה מערכת קולנעע ביתית. האם זה אומר שדופקים אותנו בזה שהטלויזיה מכילה רמקולים כבר שמעלים את עלות הטלויזיה? התשובה ברורה. היצרן מנסה לפנות לקהל כמה שיותר רחב.
עכשיו תשובה ספציפית לסמארט. להרבה אנשים קשה להבין אבל ישראל לא מרכז העולם. הדבר הכי מרכזי לדעתי בסמארט לא מדבר לרוב הישראלים וזה אפליקציות תוכן בעיקר כמו נטפליקס והולו.

אני באופן אישי כן משתמש בסמארט בעיקר לסטרימינג ואני חושב שזה יותר נוח כשיש כמה שפחות קופסאות לתחזק ויותר נוח שצריך פחות שלטים ופחות מכשירים לתפעל בשביל להגיע לאותה מטרה גם אם זה במחיר של טיפה איטיות. האם זה סוגר את כל הפינות? לא. האם זה נועד לזה? גם לא כך שהכל בסדר. לא צריך להיות מתוסכל. טוב לך תשתמש. לא טוב לך אל תשתמש.

stive
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #32 

אייבק כתב:אין לאף אחד המלצה לטלוויזיה איכותית שהיא לא סמארט? קיים דבר כזה בכלל טלוויזית לד איכותית בלי סמארט או שכל הטלוויזיות החדשות כבר מגיעות עם סמארט מובנה?
...
-אין קשר בין יכולת הסמארט של הטלויזיה לאיכות שלה.
במרבית המקרים קיימים דגמים מקבילים זהים לחלוטין באיכות הטלויזיה , אחד עם סמארט ואחד ללא.
לסמסונג יש טלויזיות כאלו ( מזכיר סמסונג לא דווקא כהמלצה אלא כי מכיר קצת יותר את הדגמים שלהם).
לגבי דגם ספציפי, בדוק בחנויות, קרא קצת וכדו'.

Sound123 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 167
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

הבהרה קטנה

שליחה #33 

offerbk1 כתב:אני חייב להגיד שהגישה של פותח השרשור מאד ישראלית וזה די עצוב שאנחנו לא משתנים. התחושה של דופקים אותנו שקשה לצאת ממנה. אני שמח לראות שיש כל כך הרבה מגיבים עם תשובות ענייניות כך שלפחות יש אור בקצה המנהרה.
ועכשיו לעצם העניין....
קודם כל נתחיל בהערה כללית. תמיד כשנקנה אביזר ייעודי הוא יכול להיות יותר טוב. זה לא רק סטרימר. הדוגמה הכי פשוטה וקרובה זה רמקולים. ניתן לחבר לטלויזיה מערכת קולנעע ביתית. האם זה אומר שדופקים אותנו בזה שהטלויזיה מכילה רמקולים כבר שמעלים את עלות הטלויזיה? התשובה ברורה. היצרן מנסה לפנות לקהל כמה שיותר רחב.
עכשיו תשובה ספציפית לסמארט. להרבה אנשים קשה להבין אבל ישראל לא מרכז העולם. הדבר הכי מרכזי לדעתי בסמארט לא מדבר לרוב הישראלים וזה אפליקציות תוכן בעיקר כמו נטפליקס והולו.

אני באופן אישי כן משתמש בסמארט בעיקר לסטרימינג ואני חושב שזה יותר נוח כשיש כמה שפחות קופסאות לתחזק ויותר נוח שצריך פחות שלטים ופחות מכשירים לתפעל בשביל להגיע לאותה מטרה גם אם זה במחיר של טיפה איטיות. האם זה סוגר את כל הפינות? לא. האם זה נועד לזה? גם לא כך שהכל בסדר. לא צריך להיות מתוסכל. טוב לך תשתמש. לא טוב לך אל תשתמש.
...
-אני יודע שהימצאות או אי המצאות סמארט בטלוויזיה לא בהכרח מעידה על איכותה, וזה בדיוק הענין,מה ששאלתי אם סמארט זה משהו שניתן לוותר עליו ולמצוא לו תחליף ראוי בדמות אביזר חיצוני,כך שהשיקול היחיד לבחירת טלוויזיה תהיה איכות התמונה ולא כל מיני "רעשי רקע" למיניהם. מהתשובות שהבנתי לפחות מרובכם הבנתי שעדיף להתרכז באיכות התמונה כי לה אין תחליף ואילו לסמארט המובנה יש.

stive
חבר ותיק
חבר ותיק

Re: הבהרה קטנה

שליחה #34 

itzikhazan כתב:
...
...
-אני יודע שהימצאות או אי המצאות סמארט בטלוויזיה לא בהכרח מעידה על איכותה, וזה בדיוק הענין,מה ששאלתי אם סמארט זה משהו שניתן לוותר עליו ולמצוא לו תחליף ראוי בדמות אביזר חיצוני,כך שהשיקול היחיד לבחירת טלוויזיה תהיה איכות התמונה ולא כל מיני "רעשי רקע" למיניהם. מהתשובות שהבנתי לפחות מרובכם הבנתי שעדיף להתרכז באיכות התמונה כי לה אין תחליף ואילו לסמארט המובנה יש.
...
-לדעתי אתה קצת מערבב את מה שנאמר פה.
ברור שאיכות התמונה/טלויזיה הוא המשתנה החשוב ביותר ולשם אתה צריך לכוון. ( הייתי מוסיף גם אמינות, סיכונים לצריבה וכדו').
יחד עם זאת, נאמר כאן שעניין הסמארט הוא פונקציה של צורך של כל אחד ואחד.
אין כל סתירה בין השניים. הימצאות סמארט לא תוריד את איכות התמונה, היא תיקבע על פי הטלויזיה שתבחר.
ברור שיש לפונקציות הסמארט תחליפים והם פורטו כאן.
אבל זה מתאים לאנשים שצריכים את הפונקציות האלו, או את חלקן ולא רוצים להוסיף/להתעסק עם איבזור חיצוני נוסף.
זהו עד לכאן.

stive
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #35 

stive כתב:

...
...
למשגיחי הפורום- מצטער , רציתי את התוספת שכאן כעריכה לתגובה הקודמת שלי ונלחץ לי בטעות ציטוט.

הייתי אפילו מסכם את זה בכיוון הפרקטי כך.
אתה ראשית צריך לחפש ולמצוא את הטלויזיה שמוצאת חן בעיניך מבחינת איכות, מחיר שאתה מוכן להוציא וכדו'.
אם היא באה רק כסמארט ( יש מצבים כאלו) ואתה מאוד רוצה אותה והפרש המחיר הוא לא בשמיים ( נניח עד 500 שח ) לך עליה.
אם כל מה שפורט שיש בסמארט לא מדבר אליך ויש את אותו דגם לא כסמארט, לך על זה.
אם בכל מחיר אתה לא רוצה סמארט , חפש מה מוצא חן בעיניך מבין המכשירים שמוצעים לא כסמארט.

זהו עד לכאן.
...
-

offerbk1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1974
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 163 פעמים

שליחה #36 

itzikhazan כתב:
...
...
...
-אני חושב שאם היית מוסיף את המילה עבורי אחרי המילה עדיף אז המשפט שלך היה מושלם :-) עושה רושם שעבורך התעסקות עם סטרימר חיצוני זה עניין סביר לכן עבורך אני מסכים לחלוטין עם הגישה שהזכרת. תבחר טלויזיה בה יש את התמונה ממנה אתה הכי נהנה ואז אם היא גם סטרימר טוב אחלה. לעצמי אני גם דוגל בגישה הזו. מאד נוח לי פונקציות שיש לי בטלויזיה אבל לא הייתי קונה טלויזיה שאני פחות נהנה מהתמונה שלה רק בשביל יוטיוב לדוגמה

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46427
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5084 פעמים

שליחה #37 

מעבר לים, שירותי התוכן המקוונים הפופולרים כגון Netflix & Roku זמינים בין היתר דרך Smart TV's, לכן עבור צרכנים אשר גרים במקומות בהם השירותים הללו זמינים, Smart TV's מהווים פתרון הגיוני ביותר והם לדוגמה, לא היו מרגישים צורך בכלל לפתוח שרשור כמו הנוכחי. הבעיה מתחילה כאשר השירותים הללו חסומים ואז הלקוחות מתקשים להבין את התועלת אשר מעניק להם היכולות הטמונות במסך החדש שרכשו במיטב כספם. אגב, במידה וה- TV איננה חכמה, פתרון כגון Chromecast או Roku Streaming Stick הופך את המסך ליותר חכם מכל Android Stick גנרי.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”