השירות המזעזע של הוט מדהים אותי כל פעם מחדש
-
psibeast
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1951
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 151 פעמים
התקשרתי להתעניין במבצע של ה-200 מגה. סבבה, עונה לי נציגה, אומרת לי שזאת תהיה 240 ש"ח התקנה. אמרתי לה שזה קצת יקר ההתקנה ושאני לא מבין על איזו התקנה מדובר, שרק אני לוקח מודם וגמרנו. טרקה לי את הטלפון בפרצוף. פשוט ככה.
בחיים שלי לא נתקלתי בהתנהגות כזאת של נציגי שירות.
בחיים שלי לא נתקלתי בהתנהגות כזאת של נציגי שירות.
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
גדול! באמת משעשע.איינשטיין כתב:כשמשעמם, או כשקצת רוצים להתלהלם על הוט - די לעיין קצת בטאב השירות שלהם בפייסבוק.
הנאה מובטחת....
מעניין אם מכמתים את כל הזמני המתנה של האנשים שם, לכמה שנות אדם מגיעים?
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1894
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
אכן שעשוע במיטבו.איינשטיין כתב:כשמשעמם, או כשקצת רוצים להתלהלם על הוט - די לעיין קצת בטאב השירות שלהם בפייסבוק .
הנאה מובטחת....
פעם היה את האתר ihatehot או משהו כזה - נפל?
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
לא ייאמן. זה נראה שם כמו פארודיה מבויימת, לא משהו שקורה במציאות.איינשטיין כתב:כשמשעמם, או כשקצת רוצים להתלהלם על הוט - די לעיין קצת בטאב השירות שלהם בפייסבוק .
הנאה מובטחת....
ושימו לב לכמות שמצטברת ביום אחד, יכל למלא שנה שלמה אצל חברה אחרת.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
יצא לי לעקוב אחרי האתר הזה במשך היומיים האחרונים.
לדעתי זה דגל אדום לכל לקוח פוטנציאלי. שיקרא, שיפנים, ושיחליט אם כדאי לו להצטרף.
המדהים הוא הפרדוקס הקיצוני בין הפרסומות שלהם (שהן מעולות לטעמי) לרמת השירות. אני לא מצליח להבין את זה.
המדהים הוא הפרדוקס הקיצוני בין הפרסומות שלהם (שהן מעולות לטעמי) לרמת השירות. אני לא מצליח להבין את זה.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
אני אתן פה דוגמא מ-דוד שלי למשל, שרצה להתחבר להוט. הסברתי לו בצורה הכי ישירה שהשירות שלהם מתחת לכל ביקורות, וזו טעות ענקית שהוא ישלם עליה ביוקר. הטענה שלו הייתה "אין ברירה. אין משהו אחר. אל תגיד לי ייס, חזירות בכסף וVOD שהם באים שמים לי על האינטרנט, זה קרקס"איינשטיין כתב:יצא לי לעקוב אחרי האתר הזה במשך היומיים האחרונים.
המדהים הוא הפרדוקס הקיצוני בין הפרסומות שלהם (שהן מעולות לטעמי) לרמת השירות. אני לא מצליח להבין את זה....
חזרתי ואמרתי אבל השירות!
והוא חזר ואמר לי "אין משהו אחר, המחיר טוב, יש ספורט, יש טלפון יהיה רע נתנתק. איתי הם לא יעשו בלאגנים"
פה הטעות. שהרבה יודעים אבל חושבים "לי הם לא יעשו בלאגנים". יעשו גם יעשו.
לשמחתי הוא לא התחבר בסוף, וכיום חי בשלום עם הHTPC שלו.
- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 209 פעמים
הנציגים בהוט מתוסכלים....psibeast כתב:התקשרתי להתעניין במבצע של ה-200 מגה. סבבה, עונה לי נציגה, אומרת לי שזאת תהיה 240 ש"ח התקנה. אמרתי לה שזה קצת יקר ההתקנה ושאני לא מבין על איזו התקנה מדובר, שרק אני לוקח מודם וגמרנו. טרקה לי את הטלפון בפרצוף. פשוט ככה.
בחיים שלי לא נתקלתי בהתנהגות כזאת של נציגי שירות....
זה סוג של נקמה בחברה
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason
לך אמרה 240 שח התקנה ??
מוזר כשאני התקשרתי לשאול על ה 200 אמרה לי
תוספת של חמישים שח למנוי כולל הפייברבוקס
ו 200 מגה והתקנה בעלות 179 שח
לגבי טריקה בפרצוף כנראה נפלת על נציגה שלא קבלה
בלילה או במחזור או שמתה שיפטרו אותה ולקבל פיצויים
כי כשאני דברתי נפלתי על נציגה ממש
נחמדה שתאמת הרמתי גבה משירות שלה לאור כל התלונות
על שירות לקוחות של הוט
מוזר כשאני התקשרתי לשאול על ה 200 אמרה לי
תוספת של חמישים שח למנוי כולל הפייברבוקס
ו 200 מגה והתקנה בעלות 179 שח
לגבי טריקה בפרצוף כנראה נפלת על נציגה שלא קבלה
בלילה או במחזור או שמתה שיפטרו אותה ולקבל פיצויים
כי כשאני דברתי נפלתי על נציגה ממש
נחמדה שתאמת הרמתי גבה משירות שלה לאור כל התלונות
על שירות לקוחות של הוט
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
הקיצר מיליון ישראלים מחוברים להוט.
האם הם מוכנים לסבול את התיזוזים ואת הסחבת?
מסתבר שכן,כולל עבדכם הנאמן.
אנחנו "ישראלים".ולא צרכנים נבונים כמו בארצות נאורות ,שם שרות כזה לא היה שורד במתכונת כזאת 23 שנה מאז הקמת הוט(מתב,תבל,ערוצי זהב)
האם הם מוכנים לסבול את התיזוזים ואת הסחבת?
מסתבר שכן,כולל עבדכם הנאמן.
אנחנו "ישראלים".ולא צרכנים נבונים כמו בארצות נאורות ,שם שרות כזה לא היה שורד במתכונת כזאת 23 שנה מאז הקמת הוט(מתב,תבל,ערוצי זהב)
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
זו כנראה החלטה אסטרטגית שלהם. אחרת אי אפשר להסביר את הפער הקיצוני בין ההשקעה חסרת התקדים בלקוחות חדשים (פרסומות, נציגי מכירות, שירות מהיר וכד') לבין חוסר-ההשקעה המשווע בלקוחות משומשים (זמני המתנה מטורפים, ניתוקי שיחות בפנים, שירות לקוי וכד').Niseg כתב:כשאתה לקוח משומש אף אחד לא שם עליך עד שאתה רוצה לעזוב... רצינו לעשות מימון מחדש למשכנתא בבנק ובבנק אחר קיבלנו ריבית 0.9-1.4 אחוז בזמן שבבנק שהמשכנתא נמצאת בו הם לא הסכימו לרדת מתחת ל3.5...
לא יודע למה הם מתנהלים כך. בטווח הארוך זו אסטרטגיה שנידונה לכישלון מר, אלא אם לציבור זיכרון קצר. אני לא שוכח.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- ufffnick
- גורו

- תגובות: 4881
- נתן תודות: 146 פעמים
- קיבל תודות: 516 פעמים
זו שיטת ניהול רקובה. בשילוב עם לקוח ישראלי שבממוצע פשוט בור ומודעות ממש אפסית.
א' ב' של כלכלה מראה ששימור לקוח עולה לחברה הרבה פחות מאשר מרדף אחרי לקוח חדש,
מנהלים כנראה למדו שהלקוח הישראלי כל כך טיפש שבשיטת המצליח הזו,
עדיף להשקיע בהרחבת כמות הלקוחות כי קצב הנטישות זניח, וזה לא משנה כמה יתעללו בלקוח.
אני רואה את זה על ההורים שלי שהם ממש לא טיפשים, אלא פשוט שחוקים משיטות ההתעללות.
הדרך היעילה ביותר היא לא להתמקח ולא לאיים (הם מזמן למדו שללקוח הישראלי זה ספורט לאומי)
מעבר למסגרת זמן ברורה - אני מקציב דקה אחת לדיון על מחיר ובד"כ מודיע על כך מראש,
אם אין תזוזה סבירה במחיר, חותך. הזמן שלי יקר יותר מלבזבז עליהם מעבר לכך.
ויותר מזה - המחיר הראשוני גבוהה לכדי גיחוך? שיחפשו.
צד נוסף לכך הוא תחומים בהם אין תחרות של ממש כמו בתשתית, תחום שסובל ממשחק סכום 0.
התנועה של לקוחות בין שניים או שלושה גופים מסחריים בהגדרב לא יכול לייצר תחרות גם אם לא ידברו אחד עם השני.
עדיף להשקיע בהרחבת כמות הלקוחות כי קצב הנטישות זניח, וזה לא משנה כמה יתעללו בלקוח.
אני רואה את זה על ההורים שלי שהם ממש לא טיפשים, אלא פשוט שחוקים משיטות ההתעללות.
הדרך היעילה ביותר היא לא להתמקח ולא לאיים (הם מזמן למדו שללקוח הישראלי זה ספורט לאומי)
מעבר למסגרת זמן ברורה - אני מקציב דקה אחת לדיון על מחיר ובד"כ מודיע על כך מראש,
אם אין תזוזה סבירה במחיר, חותך. הזמן שלי יקר יותר מלבזבז עליהם מעבר לכך.
ויותר מזה - המחיר הראשוני גבוהה לכדי גיחוך? שיחפשו.
צד נוסף לכך הוא תחומים בהם אין תחרות של ממש כמו בתשתית, תחום שסובל ממשחק סכום 0.
התנועה של לקוחות בין שניים או שלושה גופים מסחריים בהגדרב לא יכול לייצר תחרות גם אם לא ידברו אחד עם השני.
אגב דיברתי עם מישהו בעבודה שלי שהוט עשו לו בעיות עם התקנה והוא אומר שמה שעוזר זה לא שהוא מאיים להתנתק אלא שהוא מאיים לנתק 3 מנויים .
עכשיו שרק להוט יש 200/5 אתה כאילו צריך אותם כי הם "הכי טובים בשוק" עדיין אף אחד במדינה הזאת לא ממש צריך 200 מגה אולי את ה 5 upload אבל זה עדיין רק 2.5% . מה שהוט נותנים ממש לא מהפכה הם יכולים לתת לכל אחד גם 300 מגה או 600 ולתת להם להסתדר עם השכנים . גם 1גיגה אפשרי על תשתית הוט אם מאחדים 32 ערוצי טלויזיה (1.2gbps~~ ) זה עדיין לא אומר שהם יעשו את זה.
בכבל שלהם אפשר להריץ איזה 150 ערוצים אנלוגים או תאורטית 5.7gbps . ערוץ אחד אנלוגי יכול בערך להכיל כ 4-5 ערוצי 1080p ואני חושב שהם משתמשים ב1080i שזה הרבה יותר ערוצים . באיכות רגילה אפשר לשים 25 ערוצים או יותר . בסך הכל הוט צריכים אולי איזה 20 ערוצים לטלויזיה שזה 500 ערוצי SD או 80 ערוצי FHD שזה מעל הראש יחסית למה שיש להם.
עדיין הם רוצים לעבור לfiber כי פשוט הרוחב פס הבסיסי שלו זה משהו כמו 10gbps ,המודולציה הרבה פחות מסובכת (, ואין ממש רעשים אז פחות כסף על תקלות .
בשביל לקבל 1 גיגה בבזק הם פחות או יותר צריכים להביא לך כבל אופטי עד הבית ומשם לחבר את זה לVDSL2 או משהו דומה כי גם אם יביאו לך את הפיבר עד הבניין כל מטר משפיע על הרוחב פס .
הוט פשוט יודעים שיש להם משהו שלבזק אין אז למה צריך להיות להם אכפת מלקוחות שאומרים שיקר להם - יבואו לקוחות פרמיות (הכי טוב בכל מחיר) וישלמו בלי בעיות.
עכשיו שרק להוט יש 200/5 אתה כאילו צריך אותם כי הם "הכי טובים בשוק" עדיין אף אחד במדינה הזאת לא ממש צריך 200 מגה אולי את ה 5 upload אבל זה עדיין רק 2.5% . מה שהוט נותנים ממש לא מהפכה הם יכולים לתת לכל אחד גם 300 מגה או 600 ולתת להם להסתדר עם השכנים . גם 1גיגה אפשרי על תשתית הוט אם מאחדים 32 ערוצי טלויזיה (1.2gbps~~ ) זה עדיין לא אומר שהם יעשו את זה.
בכבל שלהם אפשר להריץ איזה 150 ערוצים אנלוגים או תאורטית 5.7gbps . ערוץ אחד אנלוגי יכול בערך להכיל כ 4-5 ערוצי 1080p ואני חושב שהם משתמשים ב1080i שזה הרבה יותר ערוצים . באיכות רגילה אפשר לשים 25 ערוצים או יותר . בסך הכל הוט צריכים אולי איזה 20 ערוצים לטלויזיה שזה 500 ערוצי SD או 80 ערוצי FHD שזה מעל הראש יחסית למה שיש להם.
עדיין הם רוצים לעבור לfiber כי פשוט הרוחב פס הבסיסי שלו זה משהו כמו 10gbps ,המודולציה הרבה פחות מסובכת (, ואין ממש רעשים אז פחות כסף על תקלות .
בשביל לקבל 1 גיגה בבזק הם פחות או יותר צריכים להביא לך כבל אופטי עד הבית ומשם לחבר את זה לVDSL2 או משהו דומה כי גם אם יביאו לך את הפיבר עד הבניין כל מטר משפיע על הרוחב פס .
הוט פשוט יודעים שיש להם משהו שלבזק אין אז למה צריך להיות להם אכפת מלקוחות שאומרים שיקר להם - יבואו לקוחות פרמיות (הכי טוב בכל מחיר) וישלמו בלי בעיות.
-
psibeast
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1951
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 151 פעמים
תראה, זאת הסיבה שרציתי לעבור עכשיו להוט מלכתחילה, כי בזק מסוגלים לתת לי בקושי 30 כרגע עקב מרחק מהמרכזיה. הבעיה היא שעכשיו אני מרגיש גועל נפש מההתנהגות הזאת, שאם ככה מתייחסים אלי כשאני רוצה להתחבר, למה שאני אתן את כספי לחברה הזאת?Niseg כתב:הוט פשוט יודעים שיש להם משהו שלבזק אין אז למה צריך להיות להם אכפת מלקוחות שאומרים שיקר להם - יבואו לקוחות פרמיות (הכי טוב בכל מחיר) וישלמו בלי בעיות....
באמת, אפילו כשמתקשרים אלי טלמרקטינג שהשיגו את הטלפון שלי בדרכים מפוקפקות אני לא טורק לאנשים בפרצוף. אולי זה החינוך שלי או משהו, אבל זאת התנהגות ממש ממש קיצונית בעיני, בכלל באינטראקציה אנושית, אז על אחת כמה וכמה כשמדובר בנציג שירות. זה הרבה יותר גרוע בעיני מלהמתין שעות בטלפון או דברים כאלה שיכולים להיגרם מעומס עבודה או לא מספיק נציגים.
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1894
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
מחזק.ufffnick כתב:זו שיטת ניהול רקובה. בשילוב עם לקוח ישראלי שבממוצע פשוט בור ומודעות ממש אפסית.
...
לא נעים לומר (או לכתוב) אבל הלקוח הישראלי הממוצע ממש טיפש ועם זכרון עוד יותר קצר.
אבל העיקר הגאווה שהצליח להוריד כמה שקלים בודדים,ולרוץ לספר לחבר'ה "איך דפק את המערכת" (בזמן שהמערכת מזמן גזרה קופון)
לו היינו כמו בחו"ל (או כמו משה אופניק),אפילו לא צריך את כל העם,מספיק עשירית - אז כל החברות היו רודפות אחרינו ללא הפסקה.
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty