השירות המזעזע של הוט מדהים אותי כל פעם מחדש
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
יש מספר חינם
1800-106106big27 כתב:ועוד להתחבר לדברים שלכם
הממירים לא עובדים כנראה תקלה אזורית
ניתקו את הטלפון של השרות *6900
פשוט הזוי...
-
psibeast
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 152 פעמים
התקשר אלי עכשיו נציג של הוט, בכלל לא היה מודע לכך שהוא לא הראשון שחוזר לפניה שלי. סיפרתי לו על ההתנהגות המזעזעת של הנציגה הקודמת שדיברתי איתה אתמול והוא היה מזועזע בעצמו וניסה לאתר מי דיברה איתי, רק שהיא לא שמרה בכלל תיעוד שיחה. הוא הבטיח שהוא עוד יחפור וינסה למצוא מי זאת היתה.
בכל אופן, הוא כבר היה אדיב מאוד ושירותי ומצא לי פיתרון לדמי ההתקנה על ידי זה שאני אקח את הטריפל במבצע של ה-200 שעליו אין דמי התקנה ואעבור רק לאינטרנט אחרי ה-3 חודשים. מכיוון שיש לי קו קל של בזק שאני משלם עליו כ-30 ש"ח לחודש שאני יכול לנייד, זה בעצם יוצא לי אותו מחיר של המבצע, וחוסך לי את דמי ההתקנה.
איכשהו השיחה איתו שכנעה אותי שזאת היתה נציגה ספציפית שסרחה, והוא הבטיח לי שהוא יטפל אישית בכל צרכי השירות שלי (שלח לי את הטלפון הישיר אליו) אז התרצתי בכל זאת ללכת על זה.
מקווה שאני לא אתחרט על זה...
בכל אופן, הוא כבר היה אדיב מאוד ושירותי ומצא לי פיתרון לדמי ההתקנה על ידי זה שאני אקח את הטריפל במבצע של ה-200 שעליו אין דמי התקנה ואעבור רק לאינטרנט אחרי ה-3 חודשים. מכיוון שיש לי קו קל של בזק שאני משלם עליו כ-30 ש"ח לחודש שאני יכול לנייד, זה בעצם יוצא לי אותו מחיר של המבצע, וחוסך לי את דמי ההתקנה.
איכשהו השיחה איתו שכנעה אותי שזאת היתה נציגה ספציפית שסרחה, והוא הבטיח לי שהוא יטפל אישית בכל צרכי השירות שלי (שלח לי את הטלפון הישיר אליו) אז התרצתי בכל זאת ללכת על זה.
מקווה שאני לא אתחרט על זה...
- eyal8a
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 484
- שם מלא: אייל
- נתן תודות: 46 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
סליחה על מה שאומר אבל..psibeast כתב:התקשר אלי עכשיו נציג של הוט, בכלל לא היה מודע לכך שהוא לא הראשון שחוזר לפניה שלי. סיפרתי לו על ההתנהגות המזעזעת של הנציגה הקודמת שדיברתי איתה אתמול והוא היה מזועזע בעצמו וניסה לאתר מי דיברה איתי, רק שהיא לא שמרה בכלל תיעוד שיחה. הוא הבטיח שהוא עוד יחפור וינסה למצוא מי זאת היתה.
מקווה שאני לא אתחרט על זה......
ההודעה הזו ממש ממחישה את הפוסט
כמה הזיכרון של הצרכן הישראלי קצר ( קצר אפילו מ 2 עמודים בפוסט)
אני גם בחינם לא אחזור להוט !!
כשהתנתקתי מהם הם נשארו חייבים לי עוד כאלף שח שפניות הציבור קבע כי עליהם לזכות אותי בגינם, ויתרתי על הכסף רק בשביל שאוכל להתנתק מהם סוף סוף.
לא יאמן עד כמה הזכרון קצר ונעלם בשביל הנחה ומשחקי לשון
בדרך כלל אני לא מצטרף לביקורות כאלה אבל מודה אני ומתוודא שהשירות של הוט זה משהו הזוי ברמות של אח גדול (כאילו מישהו בודק מה תהיה תגובתי במצלמה נסתרת בהינתן שירות כזה). גם אני, כמו חלקכם, תקוע איתם כי אין לי שום אלטרנטיבה אחרת. למזלי ולזכותם ייאמר שהחיבור דרכם דווקא תקין ולא מייצר לי בעיות שגורמות לי ליצור איתם קשר יותר מידי (חיבור 100 מגה). כשזה בכל זאת קורה בנושא כלשהם (נניח מעבר לתוכנית אחרת או איום בניתוק) אז אני פשוט כבר לא מחייג אליהם (אני כל כך מתעצבן מההמתנה עד רמה שאני מחליט לוותר על התענוג). תאמינו או לא אני משאיר להם הודעה באתר כדי שיחזרו הם אלי. אחרי יום או יומיים אני מקבל מהם טלפון לגבי הנושא...עצוב אבל זאת האמת.
ככה זה עובד - הם לא מפסיקים להתקשר עד שאתה מדבר עם כל הנציגים האפשריים שלהם. אני כבר התקשרתי אליהם כמה פעמים .... אתה צריך לדבר עם איזה נציג שימחוק אותך מהמערכת ואז לקוות שזה סופי . הוא אולי מחק אותך מהמערכת שלו אבל אולי למחלקות אחרות עדיין יש אותך.psibeast כתב:התקשר אלי עכשיו נציג של הוט, בכלל לא היה מודע לכך שהוא לא הראשון שחוזר לפניה שלי....
חוץ מזה אם אתה לא רוצה את הטלויזיה שלהם (לשלם להם 400 שקל לחודש ) אני ממליץ לנתק את הטלויזיה שלך מהמיר או לא לחבר אותה בכלל לממיר . ככה יהיה לך ממש קל להתנתק משירות הטלויזיה תקבע ביום לדבר איתם בעוד 3 חודשים ואז תחליף חבילה.
פשוט תגיד שכבר התחברת לחברה המתחרה.
**מצלמת פנים, הכלב מפרק לי את הבית**
ziv_r כתב:@haimbl,
ונגיד שתתקין מצלמות ושתתפוס וידאו של הכלב מבצע את זממו, מה בדיוק תעשה עם זה, תראה את זה לכלב ותגיד לו שהוא לא יכול להתחמק? הרי ברור לך שזה הוא....