ערוצים בתדר 2.4ghz
שלום הרבה פעמים הערוץ שאני נמצא עליו איטי ואז אני צריך להחליף לאחר (זה על auto אבל בשביל שיעבור לערוץ אחר צריכים לעשות reboot)
והשאלה שלי אם לדוגמא לפני שנה כמעט ולא הייתי צריך להחליף את הערוצים מה זה אומר? בדרך כלל הערוצים יכולים להיות פחות טובים אם לפעמים
קונים ראוטר שאולי הוא לא טוב או שמחליפים תשתית אינטרנט או ספק אינטרנט? או שזה בכלל תלוי בכלל במדינה שהיא עשתה את הערוצים פחות איכותיים? כי זה מוזר שאני צריך להחליף שלפני שנה
אני בכלל לא ידעתי מה זה ערוץ ועכשיו אני מדי פעם צריך לעשות reboot בשביל שזה יחליף לערוץ אחר
ומי שלא הבין אני מדבר על ערוץ channel באתר של הראוטר שיש מ 1-13
והשאלה שלי אם לדוגמא לפני שנה כמעט ולא הייתי צריך להחליף את הערוצים מה זה אומר? בדרך כלל הערוצים יכולים להיות פחות טובים אם לפעמים
קונים ראוטר שאולי הוא לא טוב או שמחליפים תשתית אינטרנט או ספק אינטרנט? או שזה בכלל תלוי בכלל במדינה שהיא עשתה את הערוצים פחות איכותיים? כי זה מוזר שאני צריך להחליף שלפני שנה
אני בכלל לא ידעתי מה זה ערוץ ועכשיו אני מדי פעם צריך לעשות reboot בשביל שזה יחליף לערוץ אחר
ומי שלא הבין אני מדבר על ערוץ channel באתר של הראוטר שיש מ 1-13
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
פשוט מאוד - ככל שיש יותר משתמשים בערוץ הוא נהיה יותר עמוס, ומאחר ויש חפיפה בין ערוצים תהיה בנוסף הפרעה כלשהי. אם אתה רוצה להבין יותר לעומק תסתכל פה בהסבר מקצועי ומעולה של לביא (NetCHEIF):
http://www.netcheif.com/Articles/Wireless/wireless.htm
http://www.netcheif.com/Articles/Wireless/wireless.htm
זה אני ידעתי וזה לא ענה לי על השאלה הערוצים לפעמים יכולים להשתנות מבחינת הבעיות/העומס אם משנים ראוטר או ספק אינטרנטmrunderhill כתב:פשוט מאוד - ככל שיש יותר משתמשים בערוץ הוא נהיה יותר עמוס, ומאחר ויש חפיפה בין ערוצים תהיה בנוסף הפרעה כלשהי. אם אתה רוצה להבין יותר לעומק תסתכל פה בהסבר מקצועי ומעולה של לביא (NetCHEIF):
http://www.netcheif.com/Articles/Wireless/wireless.htm...
או תשתית אינטרנט? או שזה קשור בגלל שהמדינה לא השקיעה בערוצים איכותיים? כי בארצות הברית יש 316 מיליון אנשים
וברובם משתמשים בתדר 2.4 ghz ולא נראה לי שהם צריכים מדי כמה ימים להחליף ערוץ
- mrunderhill
- חבר ותיק

אתה רציני? מה הקשר למדינה או לספק?? ערוץ זה כולה טווח מוגדר של תדרים!
מה שכן יכול להיות זה פשוט שהראוטר שלך פותח הרבה חיבורים וקורס מהעומס, ולכן צריך לאתחל אותו בלי קשר לערוץ
מה שכן יכול להיות זה פשוט שהראוטר שלך פותח הרבה חיבורים וקורס מהעומס, ולכן צריך לאתחל אותו בלי קשר לערוץ
mrunderhill כתב:אתה רציני? מה הקשר למדינה או לספק?? ערוץ זה כולה טווח מוגדר של תדרים!
מה שכן יכול להיות זה פשוט שהראוטר שלך פותח הרבה חיבורים וקורס מהעומס, ולכן צריך לאתחל אותו בלי קשר לערוץ...
לא קשור לראוטר שאני אומר לעשות reboot כי רק שהראוטר נמצא בערוצים על auto אז בשביל שיחליף לערוץ שיותר פנוי צריכים
לעשות reboot ואתה רוצה להגיד שאין דבר כזה ערוצים יותר איכותיים אני מתכוון לערוצים שיכולים במקום 20 אנשים יכולים להחזיק
100 אנשים בלי בעיה? וזה כן קשור למדינה מי אתה חושב שעשה את כל הערוצים האלו? אלוהים? המדינה עשתה את הערוצים
אבל יכול להיות שהם לא איכותיים ולא יכולים להחזיק הרבה אנשים כי שוב כמו שאמרתי בארהב יש 316 מיליון אנשים ויש שם
רק 11 ערוצים שלנו יש 13 ואני בטוח ששם לא כל שני וחמישי צריכים להחליף ערוץ בשביל שהאינטרנט יהיה יותר מהיר
- mrunderhill
- חבר ותיק

אני מאמין גדול בניסויים אמפיריים - אולי שווה לשלוח את הראוטר לבדיקה בארה"ב?
מה הקשר להצדיק את הכינוי שלי? חשבתי שאולי כל ראוטר אחר יכול להשתמש בערוצים בדרך אחרת והראוטר לא עושה לי שום בעיהmp3lll כתב:לפחות תצדיק את הכינוי שלך, Internet ..
כפי שזה נשמע הראוטר שלך עושה את הבעיות ולא אלוהים / מדינה....
אז בנתיים אתה לא מצדיק את זה שאתה מגיב על דברים שאתה לא מבין
הראוטר שלי זה tp link 1043nd v2 ואני אמרתי בעיות בראוטר? אל תכניס לי מילים לפה! אני אמרתי שהערוצים אצלי עמוסים
במצב שאני צריך להחליף מדי כמה ימים את הערוץ
- mrunderhill
- חבר ותיק

אם יש לו 5GHZ אז תעבור לזה - כרגע עדיין התדרים כמעט לא בשימוש.
אופציה נוספת היא לעבור דירה לבית מבודד, בלי שכנים, ככה גם לא תהיינה הפרעות.
אופציה נוספת היא לעבור דירה לבית מבודד, בלי שכנים, ככה גם לא תהיינה הפרעות.
mp3lll כתב:לפי מה שאתה מציג אין בעיה בערוצים יש בעיה בראוטר שלא עומד בעומוס....
אתה מכיר את הראוטר tp link 1043nd v2? יופי תכיר אותו ותאמין לי הוא עומד בעומס וזה כן קשור לערוצים כי עובדה שאני מחליף לערוץ
אחר האינטרנט חוזר להיות מהיר רק מה שמעצבן שאני שם את הראוטר על auto שהוא יחפש לבד את הערוץ הכי פחות תפוס
צריכים לעשות reboot וגם בכללי שאני ידנית משנה לערוץ אחר צריכים לעשות לו reboot וזה מעצבן יש אפשרות לעשות שיהיה אפשר
להחליף ערוץ בלי לעשות reboot?
- ufffnick
- גורו

- תגובות: 4881
- נתן תודות: 146 פעמים
- קיבל תודות: 516 פעמים
ומה לגבי rebootבלי להחליף ערוץ? גם עוזר?Internet כתב:......
אתה מכיר את הראוטר tp link 1043nd v2? יופי תכיר אותו ותאמין לי הוא עומד בעומס וזה כן קשור לערוצים כי עובדה שאני מחליף לערוץ
אחר האינטרנט חוזר להיות מהיר רק מה שמעצבן שאני שם את הראוטר על auto שהוא יחפש לבד את הערוץ הכי פחות תפוס
צריכים לעשות reboot וגם בכללי שאני ידנית משנה לערוץ אחר צריכים לעשות לו reboot וזה מעצבן יש אפשרות לעשות שיהיה אפשר
להחליף ערוץ בלי לעשות reboot?...
תנסה לעדכן קושחה, אם לא עוזר תחליף קושחה לצד שלישי.
יש על זה כבר שירשור ענק..
לא למה שזה יעזור? זה כבר פעם שלישית שאני חוזר על המשפט! זה לא קשור לראוטר! ברגע שאני מחליף ערוץ אז בשביל שהואufffnick כתב:ומה לגבי rebootבלי להחליף ערוץ? גם עוזר?......
תנסה לעדכן קושחה, אם לא עוזר תחליף קושחה לצד שלישי.
יש על זה כבר שירשור ענק.....
ישתמש בערוץ שבחרתי צריכים לעשות reboot ורק אז הוא עובד וזה לא קשור לעומס כי לפעמים הראוטר מחזיק גם שבועיים בלי בעיה
זה קשור פשוט שהערוצים תפוסים הרבה פעמים אז חשבתי אולי זה קשור באמת לראוטר אבל אמרתם לי שהראוטר לא קשור לערוצים
וגם לא תשתית וספק אז זה כנראה מה יש ואם זה ננצח
- ufffnick
- גורו

- תגובות: 4881
- נתן תודות: 146 פעמים
- קיבל תודות: 516 פעמים
איך אתה יודע אם מה שמשנה זה החלפת הערוץ או הreboot?
הרי בכל החלפת ערוץ, אתה מאתחל.
עד כמה שידוע לי לשים את בחירת הערוץ על auto גורם לו לבחור ערוץ באופן אוטומטי לאחר האיתחול, אבל הוא לא יחליף ערוצים אחרי הבחירה הראשונה.
יש שירשור ארוך שמתאר את מה שאתה מתאר, בין השאר, ספציפית על הנתבים מסדרת 1043, שרק איתחול משחרר מהן ועל אילו קושחות צד שלישי פתרו בעיות שכאלה.
שורת החיפוש למעלה שבפורום רשתות תוכל לסייע לך רבות.
הרי בכל החלפת ערוץ, אתה מאתחל.
עד כמה שידוע לי לשים את בחירת הערוץ על auto גורם לו לבחור ערוץ באופן אוטומטי לאחר האיתחול, אבל הוא לא יחליף ערוצים אחרי הבחירה הראשונה.
יש שירשור ארוך שמתאר את מה שאתה מתאר, בין השאר, ספציפית על הנתבים מסדרת 1043, שרק איתחול משחרר מהן ועל אילו קושחות צד שלישי פתרו בעיות שכאלה.
שורת החיפוש למעלה שבפורום רשתות תוכל לסייע לך רבות.