ערוצים בתדר 2.4ghz

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
Internet פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 94
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #21 

ufffnick כתב:איך אתה יודע אם מה שמשנה זה החלפת הערוץ או הreboot?
הרי בכל החלפת ערוץ, אתה מאתחל.
עד כמה שידוע לי לשים את בחירת הערוץ על auto גורם לו לבחור ערוץ באופן אוטומטי לאחר האיתחול, אבל הוא לא יחליף ערוצים אחרי הבחירה הראשונה.
יש שירשור ארוך שמתאר את מה שאתה מתאר, בין השאר, ספציפית על הנתבים מסדרת 1043, שרק איתחול משחרר מהן ועל אילו קושחות צד שלישי פתרו בעיות שכאלה.
שורת החיפוש למעלה שבפורום רשתות תוכל לסייע לך רבות.
...
אבל הראוטר מצריך לעשות reboot כשמחליפים ערוץ עזוב השרשור לא מתקדם הבעיה לא בראוטר בוא תראה כמה אנשים קנו את הראוטר

tp link 1043nd v2 ותראה שאף אחד מהם לא אומר שיש לו בעיה עזוב זה קשור 100& לערוצים כי אגב גם שהייתי בהוט והיה לי הוטבוקס

בתור ראוטר גם אז הייתי צריך להחליף ערוצים ככה שעזבו תודה על מי שענה לי שאמר לי שהערוצים לא קשורים לראוטר/ספק/תשתית

וזה ככה התדר עצמו

ufffnick
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4892
נתן תודות: 146 פעמים
קיבל תודות: 516 פעמים

שליחה #22 

לסיכום הנושא,
מאחר ואתה כבר "יודע" מה הבעיה,
אוסיף קישור שיעזור לגולשים אחרים שיגיעו לשירשור הזה ויחפשו תשובה.
מאחר והשירשור המדובר שקע עמוק לתוך ההיסטוריה, הינה הוא
http://www.hometheater.co.il/vt184790.% ... 043ND.html

ולפותח השירשור הזה - אזכיר שטרוליזם איננו חלק מקובל בשיח בפורומים באתר זה.

בהצלחה.

Internet פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #23 

ufffnick כתב:לסיכום הנושא,
מאחר ואתה כבר "יודע" מה הבעיה,
אוסיף קישור שיעזור לגולשים אחרים שיגיעו לשירשור הזה ויחפשו תשובה.
מאחר והשירשור המדובר שקע עמוק לתוך ההיסטוריה, הינה הוא
http://www.hometheater.co.il/vt184790.% ... 043ND.html

ולפותח השירשור הזה - אזכיר שטרוליזם איננו חלק מקובל בשיח בפורומים באתר זה.

בהצלחה.
...
מה הקשר טרוליזם?

שלגון
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2770
נתן תודות: 480 פעמים
קיבל תודות: 699 פעמים

שליחה #24 

אפרופו השירשור הזה והשירשור הקודם ש- internet התחיל, הלוואי ותוסיפו פיצ'ר לאתר שיאפשר לכל אחד לנהל בקלות רשימה של אנשים שהוא רוצה להתעלם מהם, כדי שאפשר יהיה לשמור מרחק מכל מיני אנשים והשירשורים שהם פותחים.

לדוגמא, השם של האנשים שברשימה יופיע בצבע אחר.
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...

ufffnick
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4892
נתן תודות: 146 פעמים
קיבל תודות: 516 פעמים

שליחה #25 

בקשות בסיגנון זה מתאימים לשם
http://www.hometheater.co.il/vt74894.%D ... D7%95.html

yaronshani
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 372
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #26 

תאמין לי זה הכל ביבי ויאיר האלה!!
כל הטייקונים לוקחים לנו את הערוצים..
תראה את הנגב! וואלה אם היו חכמים היו בונים שם מלא ערוצי WIFI.
הכל היצע וביקוש אחי.. הממשלה היתה צריכה לראות שיש הרבה ביקוש ל-WIFI ולבנות עוד ערוצים מראש.
אתה חושב שהפוליטקאים מתעסקים בזה?? וואלה יש להם ערוץ פרטי.

<div>אני אומר לך מדינה ***.. כולם מושחטים! אני עובר מחר לארהב... רק שם יש WIFI בר השגה.

*אנשים בינוניים וסבירים*</div>

cobraf
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 764
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 64 פעמים

שליחה #27 

חחחחח תאמין לי לקחו את כל הערוצים לעצמם הפוליטיקאים האלה

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4938
נתן תודות: 525 פעמים
קיבל תודות: 690 פעמים

שליחה #28 

:D:D:D
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !

Internet פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #29 

אתם מפגרים או שאתם עושים את עצמכם? עובדה בארצות הברית יש 316 מיליון אנשים בישראל יש 8 מיליון אנשים אני לא יודע אם אתם טובים

בחשבון אבל 316 מיליון זה הרבה יותר מ8 מיליון ונראה לכם שבאמת בכל כמה ימים אנשים בארצות הברית שנמצאים על תדר 2.4ghz צריכים להחליף?

כי אתם אומרים שהערוצים עמוסים אז הם הופכים לאיטיים נכון? יופי בוא נגיד 50 אנשים נמצאים על תדר 1 באזור מסויים ובארצות הברית נמצאים 400-500

חחח אם לא יותר ועדיין הם לא נראה לי מחליפים ככה שאתם עושים מזה צחוק כאילו מה שאמרתי זה מוזר מבחינת המדינה אבל נראה שכן אולי

יש ערוצים שאפשר איכשהו שהרבה אנשים יכנסו לתוך ערוץ 1 בלי הפרעה ויא אהבלים אני אמרתי שהפולטיקאים/המדינה לקחה את הערוצים לעצמם? לא אז

סתמו תפה אל תכניסו לי מילים לפה אני עדיין חושב שהערוצים לא יכולים להחזיק הרבה אנשים בגלל שהמדינה לא נתנה אפשרות (כמו שדרוג לערוצים)

אולי אני לא מבין בזה אבל אני שם כסף שגם אתם לא וזה לא קשור לתדר 2.4ghz כי גם ב5ghz מתישהו אנשים יעברו ומה אז יהיה הפתרון? חח הפתרון

יהיה תקן ac נכון? לא זה לא אמור להיות ככה ומי שכן חושב ככה אשכרה לא מבין בזה ופשוט חי בסרט שהוא כן תזכרו!!! להגיב זה לא אומר שאתה חכם!

Internet פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #30 

yaronshani כתב:תאמין לי זה הכל ביבי ויאיר האלה!!
כל הטייקונים לוקחים לנו את הערוצים..
תראה את הנגב! וואלה אם היו חכמים היו בונים שם מלא ערוצי WIFI.
הכל היצע וביקוש אחי.. הממשלה היתה צריכה לראות שיש הרבה ביקוש ל-WIFI ולבנות עוד ערוצים מראש.
אתה חושב שהפוליטקאים מתעסקים בזה?? וואלה יש להם ערוץ פרטי.

<div>אני אומר לך מדינה *** . כולם מושחטים! אני עובר מחר לארהב... רק שם יש WIFI בר השגה.

*אנשים בינוניים וסבירים*</div>
...
יא חתיכת מסכן אני אמרתי שביבי/יאיר לוקחים את הערוצים? אפילו לא אמרתי שלוקחים תערוצים יא חתיכת !****! אל תכניס לי מילים לפה

ותתפוס תחת משחק לא את עצמו מומחה כולה עוד !****! שחי בסרט שהוא מומחה בזה תמצא חיים!!

yaronshani
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 372
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #31 

וואלה אנחנו באותו ראש
אני גם חושב שהממשלה צריכה לשדרג את הערוצים!
אתה יודע כבר יותר מעשור שנים הממשלה מנסה לעשות פינוי בינוי עם הערוצי WIFI בשכונה שלי
אבל שתדע הערוצים האלה לא פראיירים בכלל!
וואלה אתה בא לערוץ אומר לו באותו מקום תדר יותר גבוה, וואלה לא מסכים.. רוצה כמה..
ואז בא לך ערוץ מבוגר.. אתה יודע מה זה להזיז את הערוצים המבוגרים?? וואלה קשה מאוד להזיז אותם, זה לא צעירים... הם רוצים הכל כמו מקודם.
אתה אומר להם שאתה רוצה לשדרג אבל הם צריכים לגור בערוץ בשכירות בינתיים, ואז הם אומרים מי ישלם את השכירות??
תאמין לי ממשלה ***

Internet פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #32 

yaronshani כתב:וואלה אנחנו באותו ראש
אני גם חושב שהממשלה צריכה לשדרג את הערוצים!
אתה יודע כבר יותר מעשור שנים הממשלה מנסה לעשות פינוי בינוי עם הערוצי WIFI בשכונה שלי
אבל שתדע הערוצים האלה לא פראיירים בכלל!
וואלה אתה בא לערוץ אומר לו באותו מקום תדר יותר גבוה, וואלה לא מסכים.. רוצה כמה..
ואז בא לך ערוץ מבוגר.. אתה יודע מה זה להזיז את הערוצים המבוגרים?? וואלה קשה מאוד להזיז אותם, זה לא צעירים... הם רוצים הכל כמו מקודם.
אתה אומר להם שאתה רוצה לשדרג אבל הם צריכים לגור בערוץ בשכירות בינתיים, ואז הם אומרים מי ישלם את השכירות??
תאמין לי ממשלה ***
...
אתה יודע מה מצחיק? אני זוכר שלפני 3-4 חודשים הייתה לי באמת בעיה באינטרנט וואלי פתחתי שרשור כל אחד התחיל להגיב

ולאמר דברים אחרים חלק האשימו את הראוטר חלק את התשתית חלק את הערוצים ואז קם בן אדם ושאל אותם אם זה יכול להיות

קשור למודם אתה יודע מה הם אמרו שזה לא קשור ואני לא מבין בזה ואתה יודע מה מצחיק? שהבן אדם הזה צדק

כי מדי כמה דקות המודם היה מאבד את הסנכרון וזה היה גורם לניתוק באינטרנט למשך דקה בכל איבוד סנכרון ככה שבאמת לא מעניין

אותי מה אתם אומרים כי חלק מכם חיים בסרט שהם מבינים אבל דוגרי שנינו יודעים שזה שקראת חצי דף אינטרנט שמדבר על אינטרנט

זה לא אומר שאתה מומחה ואני עדיין חושב ככה ברחוב אחד 500 אנשים על ערוץ אחד ברחוב שלנו 20 אנשים וברחוב של 20 אנשים

צריכים להחליף מדי יום וב500 נראה לי שלא מחליפים בכלל מה זה אומר? בוא תענה על השאלה אתה עושה את עצמך שאתה מבין

בזה נכון? בבקשה תסביר את זה?

ומה שמצחיק ראית את הפרסומת של בזק התלהבת אה? שמעת על 5ghz זהו עשית את עצמך מומחה חח עוד שנייה גם תאמין לזה

שאם עוברים ל super wifi רואים איכות יותר טובה בסרטים לצפייה ישירה חח כמו שאמרתי אין לך מושג מהחיים וזה שמעת מבזק משהו

התלהבת כל הכבוד אני גאה בך

Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3629
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 482 פעמים

שליחה #33 

Internet כתב:סתמו תפה אל תכניסו לי מילים לפה אני עדיין חושב שהערוצים לא יכולים להחזיק הרבה אנשים בגלל שהמדינה לא נתנה אפשרות (כמו שדרוג לערוצים) אולי אני לא מבין בזה אבל אני שם כסף שגם אתם לא וזה לא קשור לתדר 2.4ghz כי גם ב5ghz מתישהו אנשים יעברו ומה אז יהיה הפתרון? חח הפתרון יהיה תקן ac נכון? לא זה לא אמור להיות ככה ומי שכן חושב ככה אשכרה לא מבין בזה ופשוט חי בסרט שהוא כן תזכרו!!! להגיב זה לא אומר שאתה חכם!
...

אני מציע שתקרא קצת כאן:
http://en.wikipedia.org/wiki/IEEE_802.11

וכאן:
http://he.wikipedia.org/wiki/IEEE_802.11

וגם כאן:
http://www.netcheif.com/Articles/Wireless/wireless.htm
http://www.netcheif.com/Articles/5GHZ/5GHZ.htm
http://www.netcheif.com/Articles/80211ac/80211ac.htm

ואז אולי תבין שזה לא אשמת הממשלה...

ובאופן כללי, לא יזיק לך להתייחס בקצת יותר כבוד למשתמשים אחרים כאן, שדווקא כן עושה רושם שמבינים בנושא יותר ממך.

Batnun

.

Internet פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #34 

Batnun כתב:
...
...
אני מציע שתקרא קצת כאן:
http://en.wikipedia.org/wiki/IEEE_802.11

וכאן:
http://he.wikipedia.org/wiki/IEEE_802.11

וגם כאן:
http://www.netcheif.com/Articles/Wireless/wireless.htm
http://www.netcheif.com/Articles/5GHZ/5GHZ.htm
http://www.netcheif.com/Articles/80211ac/80211ac.htm

ואז אולי תבין שזה לא אשמת הממשלה...

ובאופן כללי, לא יזיק לך להתייחס בקצת יותר כבוד למשתמשים אחרים כאן, שדווקא כן עושה רושם שמבינים בנושא יותר ממך.

Batnun

.
...
אני אמרתי אשמת הממשלה? לא אני אמרתי שכן זה מוזר שאני צריך להחליף מדי יום ערוצים בשביל שהאינטרנט לא יהיה איטי

/קליטה נמוכה ואני עדיין חושב שאולי היה דרך של להשקיע בערוצים לא? ואם הוא לא התייחס אלי בכבוד למה אני התייחס אליו בכבוד?

תלמד יחס גורר יחס

Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #35 

Internet כתב:סתמו תפה אל תכניסו לי מילים לפה אני עדיין חושב שהערוצים לא יכולים להחזיק הרבה אנשים בגלל שהמדינה לא נתנה אפשרות (כמו שדרוג לערוצים)
...

המדינה לא נתנה אפשרות - לפי דעתי התכוונת לממשלה, אלא אם התכוונת שמשהו בגאוגרפיה של מדינת ישראל לא מאפשר את זה...

אין שום דרך שהממשלה תשקיע בערוצים. אמנם זו החלטה של משרד התקשורת/משרד הבטחון לשחרר ערוצי תקשורת נוספים לשימוש אזרחי, אבל בתדרים שאתה מדבר עליהם, ב-2.4GHz, זה אותו תקן שמקובל באירופה, עם אותו מספר ערוצים.

אני משתמש בראוטר ונקודת גישה אלחוטית איכותיים במיוחד, ומעולם לא קרה שהייתי צריך לעשות reboot לציוד בגלל תקלה (גם לא לצורך החלפת ערוץ). אם תשקיע בציוד טוב, לדעתי גם אתה לא תצטרך.

Batnun

.

Internet פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #36 

Batnun כתב:
...
...
המדינה לא נתנה אפשרות - לפי דעתי התכוונת לממשלה, אלא אם התכוונת שמשהו בגאוגרפיה של מדינת ישראל לא מאפשר את זה...

אין שום דרך שהממשלה תשקיע בערוצים. אמנם זו החלטה של משרד התקשורת/משרד הבטחון לשחרר ערוצי תקשורת נוספים לשימוש אזרחי, אבל בתדרים שאתה מדבר עליהם, ב-2.4GHz, זה אותו תקן שמקובל באירופה, עם אותו מספר ערוצים.

אני משתמש בראוטר ונקודת גישה אלחוטית איכותיים במיוחד, ומעולם לא קרה שהייתי צריך לעשות reboot לציוד בגלל תקלה (גם לא לצורך החלפת ערוץ). אם תשקיע בציוד טוב, לדעתי גם אתה לא תצטרך.

Batnun

.
...
אתה מכיר את הראוטר tp link 1043nd v2? זה ראוטר איכותי ב 300 שקל אם חומרה חזקה ו3 אנטנות זה לא ראוטר פשוט

ותנסה להבין הבעיה לא בראוטר ולא קשורה בדיוק עכשיו ממש לפני דקה האינטרנט היה איטי ברמות על וזה בבום נחת וזה היה על ערוץ 6

עשיתי reboot והראוטר לבד בחר את ערוץ 11 ותבין אם הראוטר נמצא על ערוץ שהוא לא עמוס אז אם אני יעשה reboot הוא ישאר

על הערוץ הכי פחות תפוס אבל אם אני עושה reboot ואני נמצא כבר על ערוץ שהוא תפוס מאוד אז הוא לבד בוחר לי ערוץ הכי טוב

וזה ככה תמיד קורה כמו עכשיו שזה היה איטי מאוד אחרי reboot הוא עבר ל11 ועכשיו הכל מהיר רצח ואני מריץ סרטי full hd ב youtube

שלפני שנייה ב360P זה עשה תקיעה כל שנייה!

Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #37 

אנשים כאן מנסים לעזור לך, אבל אתה עקשן ולא מקשיב...

אתה טוען ששינוי הערוץ פותר את הבעיה, אבל זה כרוך ב-reboot לראוטר, ולכן יתכן מאוד שה-reboot הוא בעצם מה שמשפיע כאן.

1. כשהאינטרנט נעשה איטי, במקום להחליף ערוץ (ולעשות reboot), פשוט חבר את המחשב בכבל, ובדוק האם האינטרנט עדיין איטי.
אם החיבור עדיין איטי, הרי שאין קשר לרשת האלחוטית.
2. או, כשהאינטרנט נעשה איטי, השאר את הערוץ הנוכחי (לא להשתמש ב-auto), ופשוט רק תעשה reboot לראוטר.
אם האינטרנט יהיה מהיר אחרי ה-reboot, הרי שזה מה שעזר, בלי שום קשר לתדר האלחוטי.

לדעתי יש יותר מדי connections בראוטר, ולכן ה-reboot זה מה שעוזר, ולא שינוי התדר.
זה מצב די נפוץ אם אתה משתמש בקליינט לטורנט או אימיול שלא מקונפג כראוי.

Batnun

.

Internet פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #38 

Batnun כתב:אנשים כאן מנסים לעזור לך, אבל אתה עקשן ולא מקשיב...

אתה טוען ששינוי הערוץ פותר את הבעיה, אבל זה כרוך ב-reboot לראוטר, ולכן יתכן מאוד שה-reboot הוא בעצם מה שמשפיע כאן.

1. כשהאינטרנט נעשה איטי, במקום להחליף ערוץ (ולעשות reboot), פשוט חבר את המחשב בכבל, ובדוק האם האינטרנט עדיין איטי.
אם החיבור עדיין איטי, הרי שאין קשר לרשת האלחוטית.
2. או, כשהאינטרנט נעשה איטי, השאר את הערוץ הנוכחי (לא להשתמש ב-auto), ופשוט רק תעשה reboot לראוטר.
אם האינטרנט יהיה מהיר אחרי ה-reboot, הרי שזה מה שעזר, בלי שום קשר לתדר האלחוטי.

לדעתי יש יותר מדי connections בראוטר, ולכן ה-reboot זה מה שעוזר, ולא שינוי התדר.
זה מצב די נפוץ אם אתה משתמש בקליינט לטורנט או אימיול שלא מקונפג כראוי.

Batnun

.
...
אוקיי שזה יקרה לי אני יעשה את שניהם רק שתדע מראש שאני יודע שזה לא זה הראוטר שלי יש לו חומרה יחסית חזקה בשביל הצרכים

שלי ותאמין לי זה יותר חזק מהראוטרים שיש לרוב האנשים בפורום שזה הראוטרים של בזק ושל הוט ככה שאם להם לא היה בעיה

תהיה בטוח שהבעיה לא אצלי

ותגיד יש אולי דרך בהגדרות של הראוטר שאפשר לעשות שהוא יחליף ערוץ ולא יהיה צריך לעשות reboot בשביל שיחל את הערוץ החדש?)

כי אני זוכר שבראוטרים הקודמים שהיו לי לא היה צריך לעשות reboot וזה היה מאוד נוח אבל עכשיו לעשות כל פעם reboot זה מעצבן

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”