yaronshani כתב:וואלה אנחנו באותו ראש
אני גם חושב שהממשלה צריכה לשדרג את הערוצים!
אתה יודע כבר יותר מעשור שנים הממשלה מנסה לעשות פינוי בינוי עם הערוצי WIFI בשכונה שלי
אבל שתדע הערוצים האלה לא פראיירים בכלל!
וואלה אתה בא לערוץ אומר לו באותו מקום תדר יותר גבוה, וואלה לא מסכים.. רוצה כמה..
ואז בא לך ערוץ מבוגר.. אתה יודע מה זה להזיז את הערוצים המבוגרים?? וואלה קשה מאוד להזיז אותם, זה לא צעירים... הם רוצים הכל כמו מקודם.
אתה אומר להם שאתה רוצה לשדרג אבל הם צריכים לגור בערוץ בשכירות בינתיים, ואז הם אומרים מי ישלם את השכירות??
תאמין לי ממשלה ***
...
אתה יודע מה מצחיק? אני זוכר שלפני 3-4 חודשים הייתה לי באמת בעיה באינטרנט וואלי פתחתי שרשור כל אחד התחיל להגיב
ולאמר דברים אחרים חלק האשימו את הראוטר חלק את התשתית חלק את הערוצים ואז קם בן אדם ושאל אותם אם זה יכול להיות
קשור למודם אתה יודע מה הם אמרו שזה לא קשור ואני לא מבין בזה ואתה יודע מה מצחיק? שהבן אדם הזה צדק
כי מדי כמה דקות המודם היה מאבד את הסנכרון וזה היה גורם לניתוק באינטרנט למשך דקה בכל איבוד סנכרון ככה שבאמת לא מעניין
אותי מה אתם אומרים כי חלק מכם חיים בסרט שהם מבינים אבל דוגרי שנינו יודעים שזה שקראת חצי דף אינטרנט שמדבר על אינטרנט
זה לא אומר שאתה מומחה ואני עדיין חושב ככה ברחוב אחד 500 אנשים על ערוץ אחד ברחוב שלנו 20 אנשים וברחוב של 20 אנשים
צריכים להחליף מדי יום וב500 נראה לי שלא מחליפים בכלל מה זה אומר? בוא תענה על השאלה אתה עושה את עצמך שאתה מבין
בזה נכון? בבקשה תסביר את זה?
ומה שמצחיק ראית את הפרסומת של בזק התלהבת אה? שמעת על 5ghz זהו עשית את עצמך מומחה חח עוד שנייה גם תאמין לזה
שאם עוברים ל super wifi רואים איכות יותר טובה בסרטים לצפייה ישירה חח כמו שאמרתי אין לך מושג מהחיים וזה שמעת מבזק משהו
התלהבת כל הכבוד אני גאה בך