שאלה לגבי תלת מימד
שלום,
ברשותי הטלוויזיה samsung ua40f6400 וכמה שאלות לגבי ניגון בתלת מימד.
הורדתי סרט sbs, בטלוויזיה הפעלתי את התלת מימד והגדרתי אותו כ sbs אבל התמונה לא יוצאת ממש החוצה מהמסך.
רציתי לדעת למה זה קורה והאם זה בגלל שהרצתי את הסרט מה- DLNA ולא מסטרימר חיצוני.
תודה!
ברשותי הטלוויזיה samsung ua40f6400 וכמה שאלות לגבי ניגון בתלת מימד.
הורדתי סרט sbs, בטלוויזיה הפעלתי את התלת מימד והגדרתי אותו כ sbs אבל התמונה לא יוצאת ממש החוצה מהמסך.
רציתי לדעת למה זה קורה והאם זה בגלל שהרצתי את הסרט מה- DLNA ולא מסטרימר חיצוני.
תודה!
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
ב 99% התמונות של התלת לא יוצאות אתה בעיקר תחוש ותראה עומק .Orshaul כתב:הורדתי סרטוני imax שנועדו לכך, הפעלתי את ה sbs והתמונה לא יוצאת.........
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

מה שחשוב זה איזה קובץ מתנגן ולא באיזו דרך.Orshaul כתב:ויש הבדל בין סרט 3d שמנוגן דרך הרשת הביתית(DLNA) וסרט שמנוגן ע״י סטרימר?......
תודה...
הכי טוב זה לנגן תלת מיימד מלא כלומר רזולוציה של fhd לכל עין. הקבצים הללו גדולים (כ 40giga) ומגיעים כקבצי iso
צריך תוכנה וחומרה מתאימים או סטרימר מתאים.
מה שאתה מנגן אצלך sbs זה חצי רזולוציה לכל עין יענו לא שיא האיכות ,בטח שלא עבור מסכים גדולים.
יש דרך לנגן סרט כזה ללא סטרימר?istarmini כתב:מה שחשוב זה איזה קובץ מתנגן ולא באיזו דרך.......
הכי טוב זה לנגן תלת מיימד מלא כלומר רזולוציה של fhd לכל עין. הקבצים הללו גדולים (כ 40giga) ומגיעים כקבצי iso
מה שאתה מנגן אצלך sbs זה חצי רזולוציה לכל עין יענו לא שיא האיכות ,בטח שלא עבור מסכים גדולים....
יש דרך לנגן סרט כזה ללא סטרימר?istarmini כתב:מה שחשוב זה איזה קובץ מתנגן ולא באיזו דרך.......
מה שאתה מנגן אצלך sbs זה חצי רזולוציה לכל עין יענו לא שיא האיכות ,בטח שלא עבור מסכים גדולים....
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

ברור.Orshaul כתב:יש דרך לנגן סרט כזה ללא סטרימר?.........
תתקין xbmc על המחשב תקנפג אותו כמו שצריך ותתחיל לצפות.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

http://www.hometheater.co.il/vt195524.ש ... תוכנה.htmlOrshaul כתב:יש מדריך לזה?......
הורדתי את XBMC ומפה לא הבנתי מה לעשות.
תודה....
לא הבנתי משהו בדרך..istarmini כתב:http://www.hometheater.co.il/vt195524.ש ... תוכנה.html.........
איך אני נכנס למדיה שמוזרם מהמחשב, הרי אין אפליקציית xbmc בטלוויזיה.
אני יודע שיש אפליקציה ל plex אבל בגלל תקיעות וניתוקים נמאס ממנה.
תודה.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

אתה מקנפג את התוכנה במחשב מחבר את המחשב לטלויזיה ו\או לרסיבר ומנגן את התוכן. איך לקנפג? קטונתי.Orshaul כתב:לא הבנתי משהו בדרך........
איך אני נכנס למדיה שמוזרם מהמחשב, הרי אין אפליקציית xbmc בטלוויזיה.
אני יודע שיש אפליקציה ל plex אבל בגלל תקיעות וניתוקים נמאס ממנה.
תודה....
אני משתמש בסטרימרים ומבסוט חבל"ז.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

לקפנג = להגדירOrshaul כתב:אין לי סטרימר ולא הבנתי מה זה אומר לקנפג....
לפי השאלות שלך אני מציע לך בחום לבנות על סטרימר ולא על האופציה השניה.
בהצלחה
יש מדריך לקנפג את ה xbmc לטלוויזיה?istarmini כתב:לקפנג = להגדיר......
לפי השאלות שלך אני מציע לך בחום לבנות על סטרימר ולא על האופציה השניה.
בהצלחה...
דבר נוסף, למה אמרת שאלה משתמש בסטרימר וגם ב xbmc? הרי אפשר לצפות ב full sbs ב xbmc לפי מה שהבנתי ממך.
תודה
דבר נוסף, התכוונת שאני צריך לצפות בסרטים בDLNA או שאני צריך לחבר כבל hdmi בין המחשב לטלוויזיה כדי לצפוץ ב full sbs?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

קודם כל מה זה FULL SBS ? תחליט או SBS או FULL ביחד הם לא הולכים.Orshaul כתב:יש מדריך לקנפג את ה xbmc לטלוויזיה?......
דבר נוסף, למה אמרת שאלה משתמש בסטרימר וגם ב xbmc? הרי אפשר לצפות ב full sbs ב xbmc לפי מה שהבנתי ממך.
תודה
דבר נוסף, התכוונת שאני צריך לצפות בסרטים בDLNA או שאני צריך לחבר כבל hdmi בין המחשב לטלוויזיה כדי לצפוץ ב full sbs?...
אני לא משתמש ב XBMC כי זה אומר התעסקות עם מחשב מה שמסבך לי את החיים.
אני משתמש אך ורק בסטרימרים ,שמחוברים לרשת הביתית ,ואני מזרים את כל התכנים שלי ,שמאוחסנים על מחשב אחד , דרך הרשת.
מיותר לציין שאני מזרים רק תכני בלוריי מלאים ,כולל תכני 3D . אצלי לא נכנס MKV ולא SBS .
בהצלחה.
יש את ה half sbs ויש את ה sbs שזה רזולוציה של 1920x1080 לכל עין, נכון?istarmini כתב:קודם כל מה זה FULL SBS ? תחליט או SBS או FULL ביחד הם לא הולכים.......![]()
אני לא משתמש ב XBMC כי זה אומר התעסקות עם מחשב מה שמסבך לי את החיים.
אני משתמש אך ורק בסטרימרים ,שמחוברים לרשת הביתית ,ואני מזרים את כל התכנים שלי ,שמאוחסנים על מחשב אחד , דרך הרשת.
מיותר לציין שאני מזרים רק תכני בלוריי מלאים ,כולל תכני 3D . אצלי לא נכנס MKV ולא SBS .
בהצלחה....
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

אין דבר כזה SBS ברזולוציה מלאה לכל עין.Orshaul כתב:יש את ה half sbs ויש את ה sbs שזה רזולוציה של 1920x1080 לכל עין, נכון?.........
SBS זה חצי רזולוציה לכל עין ולכן על מסכים גדולים לא מומלץ לצפות בזה.
FULL 3D ,שמגיע מכקובץ ISO ,כולל רזולוציה מלאה לכל עין. 1920X1080