שאלה לגבי תלת מימד

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
arcos פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 231
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #21 

istarmini כתב:
...
...
אין דבר כזה SBS ברזולוציה מלאה לכל עין.
SBS זה חצי רזולוציה לכל עין ולכן על מסכים גדולים לא מומלץ לצפות בזה.
FULL 3D ,שמגיע מכקובץ ISO ,כולל רזולוציה מלאה לכל עין. 1920X1080
...
הבנתי..
תראה, ניסיתי עכשיו לנגן סרט age of dinosaurs שהורדתי אותו כקובץ ISO, חיברתי את המחשב לטלוויזיה בכבל HDMI, הפעלתי את הסרט דרך PDVD13, הפעלתי את ה 3D דרך התוכנה ואז זה הופעל אוטומטית בטלוויזיה, שמתי את המשקפיים וזה אכן בתלת מימד אבל התמונה לא יוצאת החוצה מהמסך בכלל.
למה?

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17935
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #22 

Orshaul כתב:
...
...
הבנתי..
תראה, ניסיתי עכשיו לנגן סרט age of dinosaurs שהורדתי אותו כקובץ ISO, חיברתי את המחשב לטלוויזיה בכבל HDMI, הפעלתי את הסרט דרך PDVD13, הפעלתי את ה 3D דרך התוכנה ואז זה הופעל אוטומטית בטלוויזיה, שמתי את המשקפיים וזה אכן בתלת מימד אבל התמונה לא יוצאת החוצה מהמסך בכלל.
למה?
...
לא יוצאת החוצה כי או שלא התכוונו שהיא תצא או יש מצב שאתה צריך להפוך עין ימין ועין שמאל.
בסטרימרים ניתן לעשות זאת ולעיתים יש צורך. אולי בתוכנה שאתה מנגן איתה יש גם אפשרות. אפשרות נוספת זה לנסות ולמצוא בתפריטי המסך אפשרות להחליף בין עין ימין לשמאל.

כדי לדעת האם זו הבעיה פשוט תהפוך את המשקפים שאתה צופה איתם. במידה וראית שינוי לטובה בתלת סימן שיש להפוך את סדר הצגת התמונה בין העיניים בציוד עצמו.

arcos פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #23 

לא עזר
זו התמונה שאני מקבל לאחר שאני לוחץ על ה 3D בתוכנה:
[imgbig]http://up403.siz.co.il/up1/i1ytnimtzyyz.jpg[/imgbig]
מה הבעיה?
ניסיתי גם בתוכנה Total Media Theather 6, וגם בה אותו סיפור- התלת מימד לא יוצא בכלל.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #24 

Orshaul כתב:לא עזר
זו התמונה שאני מקבל לאחר שאני לוחץ על ה 3D בתוכנה:
[imgbig]http://up403.siz.co.il/up1/i1ytnimtzyyz.jpg[/imgbig]
מה הבעיה?
ניסיתי גם בתוכנה Total Media Theather 6, וגם בה אותו סיפור- התלת מימד לא יוצא בכלל.
...
אתה כנראה לא מוכן לקבל את העובדה שמאוד יתכן שהתמונה לא אמורה לצאת מהמסך כמו בפרסומות שאתה רואה.

ב 99% התמונה לא יוצאת .

התחושה בצפיה בתלת היא עומק ולא יציאה החוצה ,כמו שאתה מחפש.

arcos פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #25 

istarmini כתב:
...
...
אתה כנראה לא מוכן לקבל את העובדה שמאוד יתכן שהתמונה לא אמורה לצאת מהמסך כמו בפרסומות שאתה רואה.

ב 99% התמונה לא יוצאת .

התחושה בצפיה בתלת היא עומק ולא יציאה החוצה ,כמו שאתה מחפש.
...
אבל זה סרט שנועד ל 3d ואפילו הכיתוב של השם של הסרט בהתחלה, שמובן מאליו שאמור לצאת לא יוצא כלל.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #26 

Orshaul כתב:
...
...
אבל זה סרט שנועד ל 3d ואפילו הכיתוב של השם של הסרט בהתחלה, שמובן מאליו שאמור לצאת לא יוצא כלל.
...
:) :) אין לי מה להוסיף מעבר למה שכבר הסברתי לך.

מאחל לך שתצליח בסוף להוציא את הסרטים מחוץ למסך. (Y)

rick090
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 635
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #27 

אור, תלת מימד זה לא בהגדרתו "דברים יוצאים מהמסך"!!!!!!! תלת מימד זה לראות סרט בתחושה של מציאותיות. בחיים האמיתיים עפים לך דברים לעיניים אחי?
סרט תלת מימדי עובד באותו אופן. כשיש סצינה של מסדרון ארוך למשל, אז הוא יתן לך הרגשה שאתה אשכרה יכול להלך במסדרון בגלל העומק שהוא יוצר. כששני אנשים עומדים אחד אחרי השני אז תהיה לך הרגשה כמו במציאות שאחד קרוב יותר והשני רחוק. אתה מבין עכשיו? תלת מימד זה לא רק דברים שיוצאים מהמסך ועפים לעיניים. תתחיל בלראות " אווטאר" ותבין מה זה תלת מימד בלי דברים שיוצאים אליך. מקווה שעזרתי לך להבין קצת יותר.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”