בזק תפתור לי את הבעיות?
-
aaaaaaazzzzzzz
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 39
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
חחח מצאתי את הבעיה זה היה קשור ל hotbox כמודם כל מי שאמר שזה לא קשור צריך לרדת לפחות ב 2 דרגות כי ברגע שהיו לי ניתוקים ה הסימן סנכרון שזה @ הבהב וברגע שזה מהבהב יש כשל בסנכרון וזה גורם לניתוק וגם ה downstream ו upstream גם מהבהב כשיש לי ניתוק וגם אפילו שעשיתי שה hotbox יהיה רק מודם אז ש ה @ מהבהב וזה גורם לי לניתוק גם ה wifi פתאום נדלק לשנייה של ה hotbox ואז מתכבה עד לניתוק הבא ככה שאנשים חצי ממכם לא מבינים כלום ותעשו קצת קורסים ולימודים על אינטרנט
נערך לאחרונה על ידי aaaaaaazzzzzzz ב 28/02/2014 18:09, נערך 6 פעמים בסך הכל.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
בשביל זה אתה קונה ראוטר? קנה מטען USB ב-50₪ וזהו.
ספציפית, ייתכן מאוד שלא. לרוב ראוטרים נותנים פחות זרם ב-USB ממחשב, וקח בחשבון שרוב המכשירים שנטענים מ-USB, גם כשמחברים אותם ממש למחשב הם נטענים באופן איטי להחריד וכדי להטעין אותם כמו שצריך חייבים להשתמש במטען USB ייעודי.
ספציפית, ייתכן מאוד שלא. לרוב ראוטרים נותנים פחות זרם ב-USB ממחשב, וקח בחשבון שרוב המכשירים שנטענים מ-USB, גם כשמחברים אותם ממש למחשב הם נטענים באופן איטי להחריד וכדי להטעין אותם כמו שצריך חייבים להשתמש במטען USB ייעודי.
-
aaaaaaazzzzzzz
-
- חבר שרק התחיל

NegativeIQ כתב:בשביל זה אתה קונה ראוטר? קנה מטען USB ב-50₪ וזהו.
ספציפית, ייתכן מאוד שלא. לרוב ראוטרים נותנים פחות זרם ב-USB ממחשב, וקח בחשבון שרוב המכשירים שנטענים מ-USB, גם כשמחברים אותם ממש למחשב הם נטענים באופן איטי להחריד וכדי להטעין אותם כמו שצריך חייבים להשתמש במטען USB ייעודי....
קודם כל מה נראה לך שבאמת אני יקנה ראוטר בשביל להטעין מכשירים ב usb? לא צריך להגזים אני בלי קשר קונה
ראוטר אז אני רוצה לדעת על הדרך אם הוא יוכל להטעין מכשירים אני יודע שזה יקח יותר זמן אבל זה יותר נוח לי להטעין
דרך ראוטר מאשר מחשב (כי המחשב חייב להיות דלוק בשביל להטעין מכשירים) ואי אפשר לדעת מראש אם הראוטר
יוכל להטעין מכשירים ב usb?
-
aaaaaaazzzzzzz
-
- חבר שרק התחיל

...
חחח כן אני עוד לא קניתי אבל אולי אני יקנה היום או מחר למה פשוט או שאני שוכח או שאין לי זמן
-
aaaaaaazzzzzzz
-
- חבר שרק התחיל

NegativeIQ כתב:בשביל זה אתה קונה ראוטר? קנה מטען USB ב-50₪ וזהו.
ספציפית, ייתכן מאוד שלא. לרוב ראוטרים נותנים פחות זרם ב-USB ממחשב, וקח בחשבון שרוב המכשירים שנטענים מ-USB, גם כשמחברים אותם ממש למחשב הם נטענים באופן איטי להחריד וכדי להטעין אותם כמו שצריך חייבים להשתמש במטען USB ייעודי....
קניתי אתמול את הראוטר וזה כן מטעין דרך usb ושמע אני רוצה לדעת אם יש לי קושחה גלובלית אז הורדתי את
הקושחה מהאתר של tp-link וזה הגיע ל 100 אחוז (ההתקנה של הקושחה) ואז זהו זה לא עשה restart לראוטר או משהו
והעלתי תמונה למעלה אז תיכנס אליה ותראה אם זה עדכן לי ואם זה קושחה גלובלית טוב?
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

הסיפור של קושחה ישראלית/גלובלית רלוונטי רק ל-WDR4300.
ב-WR1043ND הקושחה בארץ זהה לקושחה בכל העולם.
ב-WR1043ND הקושחה בארץ זהה לקושחה בכל העולם.
-
aaaaaaazzzzzzz
-
- חבר שרק התחיל

NegativeIQ כתב:הסיפור של קושחה ישראלית/גלובלית רלוונטי רק ל-WDR4300.
ב-WR1043ND הקושחה בארץ זהה לקושחה בכל העולם....
אוקיי אבל אני רוצה להיות בטוח 100 אחוז (כי קיבלתי אחריות וחוברת הפעלה של בנדא) אז בבקשה תסתכל בהתמונה
שהעלאתי וכתוב שם את הקושחה אז תגיד לי אם הקושחה שם זה הקושחה הגלובלית
-
aaaaaaazzzzzzz
-
- חבר שרק התחיל

ואתה בטוח ב 100 אחוז? אל תנחשירח_אפל כתב:לנתב הזה אין קושחה ישראלית, לכן יש לך קושחה גלובלית....
וואלה מת על אנשים כמוך.. 10 פעם כתבו לך את אותו הדבר..
והרמה של התגובות שלך אני מבין שאין לך איזה ידע טכני עמוק. אז למה אתה מחפש בעיות איפה שאין?
נניח וזה קושחה ישראלית (שלא קיימת אבל ניחא), מה זה עקרונית משנה לך?..
והרמה של התגובות שלך אני מבין שאין לך איזה ידע טכני עמוק. אז למה אתה מחפש בעיות איפה שאין?
נניח וזה קושחה ישראלית (שלא קיימת אבל ניחא), מה זה עקרונית משנה לך?..
-
aaaaaaazzzzzzz
-
- חבר שרק התחיל

DenisG כתב:וואלה מת על אנשים כמוך.. 10 פעם כתבו לך את אותו הדבר..
נניח וזה קושחה ישראלית (שלא קיימת אבל ניחא), מה זה עקרונית משנה לך?.....
חחח עלק לי אין ידע טכני אפילו במשפט האחרון שכתבת יצאת "בן אדם שאין לו ידע טכני עמוק" תלמד קצת ותבין
שבקושחה ישראלית יש הרבה בעיות כגון ניתוקים ביצועים חלשים וכל מיני אז אתה גם לא עוזר וגם סתם מגיב
ולידיעתך יש אנשים גם שאמרו לי דבר אחד ואז פתאום זה בכלל לא נכון וסתם אני מקשיב אז כן אם צריך אני ישאל
את אותה שאלה גם מיליון פעם בשביל שאני ידע שזה נכון
-
aaaaaaazzzzzzz
-
- חבר שרק התחיל

DenisG כתב:עזרתי - אמרתי לך (אומנם בין השורות) שיש לך בוודאות קושחה גלובלית.
בכל מקרה, אני לא נכנס לפה כדי להתווכח איתך. שיהיה בהצלחה...
תנסה להבין אותי מה שאני אומר למי שאמר לי שיש לי קושחה גלובלית אני רוצה שיגיד לי איך הוא יודע?
הוא הסתכל לפי הגרסת קושחה וזה תואם למה שיש באתר של tp-link יש שיטה לדעת שזה גלובלי או ישראלי?
ובלי קשר זה מופיע לי ב reogin שזה על ארצות הברית זה אומר אז שזה קושחה גלובלית?
-
aaaaaaazzzzzzz
-
- חבר שרק התחיל

שלום יש לי שאלה מודם אינטרנט יכול לעשות בעיות באינטרנט? לדוגמא שפתאום יהיה לי ניתוקים או שפתאום במחשב נייד אחד אני לא יצליח להתחבר לרשת בגלל המודם או משהו דומה יש דבר כזה? כי כולם יודעים שה hotbox הוא גרוע כראוטר אבל גם כנתב הוא עושה בעיות
ואגב עש להוט מודם שמספק 100 מגה אבל לא ה hotbox?
ואגב עש להוט מודם שמספק 100 מגה אבל לא ה hotbox?
- NetCHEIF
- גורו רשתות

- תגובות: 2678
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 595 פעמים
- יצירת קשר:
"כי כולם יודעים שה hotbox הוא גרוע כראוטר אבל גם כנתב הוא עושה בעיות " - אני מקווה שאתה יודע שראוטר ונתב זה בעצם אותו דבר...
בכל מקרה, כמודם ה-HOTBOX בסדר גמור.
בכל מקרה, כמודם ה-HOTBOX בסדר גמור.
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.
-
aaaaaaazzzzzzz
-
- חבר שרק התחיל

התבלבלתי במשפט התכוונתי ש hotbox הוא גרוע בתור ראוטר/נתב אבל גם כמודם הוא עושה בעיות?NetCHEIF כתב:"כי כולם יודעים שה hotbox הוא גרוע כראוטר אבל גם כנתב הוא עושה בעיות " - אני מקווה שאתה יודע שראוטר ונתב זה בעצם אותו דבר...
בכל מקרה, כמודם ה-HOTBOX בסדר גמור....
אבל שמע יש לי בעיה מוזרה יש לי מחשב נייד אחד שהו קצת רחוק מהראוטר בערך כ 20 מטר מהראוטר ולפעמים פתאום הוא מתנתק מהאינטרנט ושאני מנזה להתחבר לרשת זה אומר אין אפשרות להתחבר לרשת האלחוטית למה זה ככה? וזה במקרה קשור שעברתי לספק אינטרנט הוטנט כי אני חושב שמאז שהתחברתי אליהם זה התחיל לי זה יכול להיות דבר כזה שלפעמים לספק אינטרנט שבמקרה הזה זה הוטנט יש להם בעיות של ניתוקים/בעיות ברשת? כי שמעתי שיש להוטנט בעיות למיניהם אז זה יכול להיות?
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

זה מאוד פשוט - לבנדא או לכל יבואן אין שום אינטרס ליצור קושחה ישראלית, מבחינתו זה עוד בלגן. הסיבה היחידה שזה קיים היא הגבלה חוקית. בארץ אסור לשדר בכל טווח ה-5GHz אלא רק בערוצים מסויימים בתוכו ומשרד התקשורת מאשר ייבוא של נתבים תומכי 5GHz רק אם הם מוגבלים בקושחה לשימוש רק בערוצים המותרים לשימוש בארץ. מכאן הקושחה הישראלית.aaaaaaazzzzzzz כתב:......
תנסה להבין אותי מה שאני אומר למי שאמר לי שיש לי קושחה גלובלית אני רוצה שיגיד לי איך הוא יודע?
הוא הסתכל לפי הגרסת קושחה וזה תואם למה שיש באתר של tp-link יש שיטה לדעת שזה גלובלי או ישראלי?
ובלי קשר זה מופיע לי ב reogin שזה על ארצות הברית זה אומר אז שזה קושחה גלובלית?...
ה-1043 (לעומת ה-4300), לא תומך בכלל ב-5GHz, הוא נתב של 2.4GHz בלבד, וכאן אין את הבעיה החוקית כי כל הטווח של ה-2.4GHz מותר לשימוש בארץ, לכן אין שום סיבה שתהיה בו קושחה שונה מכל העולם.
זה לא שיש לך יותר מידי ברירה. ה-HOTBOX הוא מודם הכבלים שהוט מספקת, ולפי הידוע לי בניגוד לבזק הם לא מאפשרים שימוש במודם פרטי (מתבצעת בדיקה של ה-MAC של המודם). האלטרנטיבה היחידה היא לעבור לבזק (לא שהמצב שם מזהיר).aaaaaaazzzzzzz כתב:התבלבלתי במשפט התכוונתי ש hotbox הוא גרוע בתור ראוטר/נתב אבל גם כמודם הוא עושה בעיות?......
אבל שמע יש לי בעיה מוזרה יש לי מחשב נייד אחד שהו קצת רחוק מהראוטר בערך כ 20 מטר מהראוטר ולפעמים פתאום הוא מתנתק מהאינטרנט ושאני מנזה להתחבר לרשת זה אומר אין אפשרות להתחבר לרשת האלחוטית למה זה ככה? וזה במקרה קשור שעברתי לספק אינטרנט הוטנט כי אני חושב שמאז שהתחברתי אליהם זה התחיל לי זה יכול להיות דבר כזה שלפעמים לספק אינטרנט שבמקרה הזה זה הוטנט יש להם בעיות של ניתוקים/בעיות ברשת? כי שמעתי שיש להוטנט בעיות למיניהם אז זה יכול להיות?...
ובכל אופן אם ה-HOTBOX מתפקד כמודם בלבד אז כל מה שקשור לרשת האלחוטית לא רלוונטי אליו.
מה הקשר?aaaaaaazzzzzzz כתב:התבלבלתי במשפט התכוונתי ש hotbox הוא גרוע בתור ראוטר/נתב אבל גם כמודם הוא עושה בעיות?......
אבל שמע יש לי בעיה מוזרה יש לי מחשב נייד אחד שהו קצת רחוק מהראוטר בערך כ 20 מטר מהראוטר ולפעמים פתאום הוא מתנתק מהאינטרנט ושאני מנזה להתחבר לרשת זה אומר אין אפשרות להתחבר לרשת האלחוטית למה זה ככה? וזה במקרה קשור שעברתי לספק אינטרנט הוטנט כי אני חושב שמאז שהתחברתי אליהם זה התחיל לי זה יכול להיות דבר כזה שלפעמים לספק אינטרנט שבמקרה הזה זה הוטנט יש להם בעיות של ניתוקים/בעיות ברשת? כי שמעתי שיש להוטנט בעיות למיניהם אז זה יכול להיות?...
אתה אומר שהמודם עובד כמודם בלבד.
אז הרשת הפנימית מנוהלת על ידי הנתב, אין שום קשר בין הניתוקים ברשת הפנימית לספקית האינטרנט או ספקית התשתית.
-
aaaaaaazzzzzzz
-
- חבר שרק התחיל

אבל עובדה שה hotbox עבד כראוטר היה ניתוקים ופתאום שגיאה שאי אפשר להתחבר לרשת האלחוטית ושהחלפתי לנתב tp-link 1043nd v2 הבעיה נשארה ככה שזה ךא קשור לנתב כי במקרה יש עדיין את אותה בעיה אז זה לא נשמע הגיוני ככה שכן יכול להיות בספקית יש אולי בעיה כנראה אם ה ip ויכול להיות שפתאום הוא לא מזוהה לפעמים או שהו מתנגש וכנראה בגלל זה יש לי את הבעיות האלו לא? כי ראוטר הוא טוב מאוד וזה לא קשור אליו וגם שמעתי ברשת שיש להרבה אנשים ניתוקים בהוטנט ככה שזה כן נראה לי קשורירח_אפל כתב:מה הקשר?......
אתה אומר שהמודם עובד כמודם בלבד.
אז הרשת הפנימית מנוהלת על ידי הנתב, אין שום קשר בין הניתוקים ברשת הפנימית לספקית האינטרנט או ספקית התשתית....