אין מה להתרגש יותר מדי. זה קורה בכל שרשור שהוא פותח....rabak כתב:ואוו בנאדם באמת מנסים לעזור לך פה ואתה פשוט אטום
NegativeIQ הוא אחד הבכירים עם המון ידע שממש מנסה לעזור לך (אין לי מושג איך יש לו כזאת סבלנות)
לא נראה לי שאדם עם חוסר ידע כלכך גדול בתחום יכול בכלל לבוא ולשפוט האם התשובות הגיוניות או לא...
עם גישה כזאת לא נראה לי שיבוא עוד מישהו לעזור לך כי אתה רק מתווכח ומבזבז לאנשים פה את הזמן...
בזק תפתור לי את הבעיות?
-
aaaaaaazzzzzzz
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 39
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
וואוו הלו אנשים להירגע עלק בכיר בכיר בנתיים תשובות לא הגיוניות מודם כן אחראי לניתוקים ועוד איך זה שאתם לא מבינים זה בעיה שלכם לא כל כך שהוא עונה תשובות זה אומר שיש לו תשובות נכונות (ותאמינו לי הייתי גם בפורום אחר שמישהו אחד שהיה מנהל אמר לי שטויות ודברים לא נכונים ובסוף רק אחרי חודשיים הבנתי שיותר מחצי מהדברים שהו אמר לי היו לא קשורים ולא נכונים) ככה שכן זה שמישהו מגיב זה לא אומר כלום! ואם למישהו יש לו בעיה אז בעיה שלו כי דוגרי אני לא שואל אתכם
אז עזבו כנראה שגם באשכול הזה יש אנשים שלא מבינים והעיקר מגיבים אז עזבו מנהלים תנעלו
אז עזבו כנראה שגם באשכול הזה יש אנשים שלא מבינים והעיקר מגיבים אז עזבו מנהלים תנעלו
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
טוב אני רשמית מפסיק להאכיל את הטרול.
-
aaaaaaazzzzzzz
-
- חבר שרק התחיל

אני חוזר ואומר איך זה ש 16 לא שמעתי פעם אחת על זה שהאפיקים אצלי עמוסים ובגלל זה יש לי ניתוקים זה באמת 16 שנה ופתאום לפני חצי שנה התחילו ניתוקים אז באמת למי שיש שכל ברמה בסיסית יכול להבין שלא הכל קשור לאפיק עמוס כי אם 16 שנה הכל היה אצלי בסדר גמור אז איך זה עכשיו שיש בעיות אם אפי-קים? יש לכם תשובות לא נכונות ולא הגיוניות מעניין רק ממתי שעברתי להוט פתאום כשיש ניתוקים צריכים להחליף אפיקים ולנתק את הראוטר וכדומה ככה שכן מי שלא נותן תשובה הגיונית אז וואלה זה לא מספק אותי ואני מעדיף לחכות למישהו אחר
-
aaaaaaazzzzzzz
-
- חבר שרק התחיל

שלום אני קניתי את הראוטר tp-link 1043nd v2 הגרסה החדישה ויש לי שאלה איך אני יכול לדעת אם זה בא בקושחה גלובלית או ישראלית?NetCHEIF כתב:"כי כולם יודעים שה hotbox הוא גרוע כראוטר אבל גם כנתב הוא עושה בעיות " - אני מקווה שאתה יודע שראוטר ונתב זה בעצם אותו דבר...
בכל מקרה, כמודם ה-HOTBOX בסדר גמור....
2 תשתית של אינטרנט ומודם אינטרנט וגם ספק אינטרנט יכולים לעשות לי ניתוקים ברשת וגם ברשת האלחוטית?
נרשום לך פעם אחרונה.
אין קשר בין תשתית האינטרנט שנמצאת מחוץ לדירה, לבין תשתית האינטרנט הדירתית.
כלומר לא משנה אם מדובר בבזק או הוט.
אם יש לך ניתוקים ברשת הביתית, זה קשור רק לתשתית הבייתית שיש לך. כלומר לנתב, נקודות הגישה, והכבלים.
אם יש לך ניתוקים ברשת הביתית, זה קשור רק לתשתית הבייתית שיש לך. כלומר לנתב, נקודות הגישה, והכבלים.
-
aaaaaaazzzzzzz
-
- חבר שרק התחיל

אוקיי ואם יש לי ניתוקים של האינטרנט (לא של הרשת האלחוטית) אני מתכוון שכתוב לי בסימן של האינטרנטירח_אפל כתב:נרשום לך פעם אחרונה.
אם יש לך ניתוקים ברשת הביתית, זה קשור רק לתשתית הבייתית שיש לך. כלומר לנתב, נקודות הגישה, והכבלים....
בצד שמאל למטה כתוב אין גישה לאינטרנט
ומה זה אומר כבלים? כאילו הוט עובדת מבחינת תשתית על כבלים אתה מתכוון לכבלים כאלו? או לכבלים של חיבורים
שמחברים לנתב/מודם?
-
aaaaaaazzzzzzz
-
- חבר שרק התחיל

חחח מצאתי את הבעיה זה היה קשור ל hotbox כמודם כל מי שאמר שזה לא קשור צריך לרדת לפחות ב 2 דרגות כי ברגע שהיו לי ניתוקים ה הסימן סנכרון שזה @ הבהב וברגע שזה מהבהב יש כשל בסנכרון וזה גורם לניתוק וגם ה downstream ו upstream גם מהבהב כשיש לי ניתוק וגם אפילו שעשיתי שה hotbox יהיה רק מודם אז ש ה @ מהבהב וזה גורם לי לניתוק גם ה wifi פתאום נדלק לשנייה של ה hotbox ואז מתכבה עד לניתוק הבא ככה שאנשים חצי ממכם לא מבינים כלום ותעשו קצת קורסים ולימודים על אינטרנט חח פעם אחרונה שאני פותח באשכול הזה משהו שקשור לאינטרנט חח מנהלים תנעלו