חשיבות שמירת הקליה בכלי מנדף Co2.
בתשובה לשאלתי , ענה לי קולה מנוסה בתחום שאחסון לשבוע או שבועיים בצנצנת אטומה לחלוטין אינו פוגע בתוצאות הקליה.
השאלה שלי :
האם כליאה של Co2 במיכל יחד עם הפולים פוגעת בתוצר הסופי?
תודה.
השאלה שלי :
האם כליאה של Co2 במיכל יחד עם הפולים פוגעת בתוצר הסופי?
תודה.
"Cigars change thoughts into dreams."
(Victor Marie Hugo 1802-1885)
http://how2heroes.com/videos/techniques ... ss-storage
אני סומך עליו.
עריכה: זה לא ממש הסרטון הנכון. איפשהו ראיתי שהוא ממש נגד קפה שיושב בתוך האוויר של עצמו ליותר מכמה שעות (=כשאין שסתום חד כיווני, נגיד בצנצנת) הקפה מתיישן ככה מהר מאוד.
אני סומך עליו.
עריכה: זה לא ממש הסרטון הנכון. איפשהו ראיתי שהוא ממש נגד קפה שיושב בתוך האוויר של עצמו ליותר מכמה שעות (=כשאין שסתום חד כיווני, נגיד בצנצנת) הקפה מתיישן ככה מהר מאוד.
נשמע לי מוזר.bnaya_d כתב:http://how2heroes.com/videos/techniques ... ss-storage
אני סומך עליו.
עריכה: זה לא ממש הסרטון הנכון. איפשהו ראיתי שהוא ממש נגד קפה שיושב בתוך האוויר של עצמו ליותר מכמה שעות (=כשאין שסתום חד כיווני, נגיד בצנצנת) הקפה מתיישן ככה מהר מאוד....
עוד מישהו בפורום מכיר את הטענה הזו ויכול לבסס אותה ?
"Cigars change thoughts into dreams."
לצערי את המאמר המקורי אני לא מצליח למצוא, כי הם חידשו לאחרונה את האתר, אבל את הטקסט מצאתי:
We do not recommend storing beans in an air-tight container under any circumstances, as it virtually guarantees that air from the room is not removed nor displaced from the storage medium, allowing plenty of oxygen to accelerate the staling process. Further, it does not provide for venting the CO2, so pressure will build up inside the jar.
We do not recommend storing beans in an air-tight container under any circumstances, as it virtually guarantees that air from the room is not removed nor displaced from the storage medium, allowing plenty of oxygen to accelerate the staling process. Further, it does not provide for venting the CO2, so pressure will build up inside the jar.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
אם אתה כולא את ה CO2 בפולים אז תקבל את הטעם של CO2 - מר ורע.
לא סתם כל העולם שם נשם.
לא סתם כל העולם שם נשם.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)