ערב טוב חברים!
אכן גם לי היום קפץ ההודעה הזאתי במסך ה-TV
ורק היום בבוקר צלצלתי אליהם לבדוק מה העלויות שלי.. (חשבתי שרק בגלל שפתחתי תפה זה קפץ לי, כנראה שלא)
כי רציתי לשדרג ל-30M ובסוף לא השתלם לי. השארתי את המנוי שלי כמו שהוא..
אני חושב שההודעה היא ללקוחות ישנים (או ותיקים).
רוצים לשדוד אותנו בעוד 15 שקל.
זה המון לדעתי.
ברור שאתן צילצול להוט מחר על הבוקר..ילך בלאגן לא אוותר להם!
מי עוד קיבל את ההודעה הזאתי?
בנוסף הודיעה HOT היום כי החברה תעלה את מחירי החבילות לחלק מהלקוחות. לפי HOT, ל-3% מהלקוחות יתייקר מחיר החבילה ב-2-3 שקלים בעקבות עליית המדד ויבוצע עדכון מחיר נוסף של 2%-3% לכ-4% מהלקוחות.
...
אז כנראה שחלק שקיבלו את ההודעה..חוצפה לדעתי!
נראה מה נעשה איתם!
הרעיון שלהם הוא פשוט - הם מעלים את המחיר של ה vod והופכים הרבה תכנים בתוכו לחינם. לדעתי הם מנסים להגיע לנקודת שווי משקל שתאפשר למרבית (אם לא לכל) התכנים ב-vod להיות חינמיים מעבר לעלות החודשית של vod עצמו.
לדעתי שיטת התמחור של ה-VOD שגויה לחלוטין.
הוט צריכה לתת את ה-VOD בחינם לכל הלקוחות עם כמות קטנה אך איכותית של תכנים חינמיים וכך לעודד אותם להזמין תכנים בתשלום ששם נמצא הכסף הגדול.
לעומת זאת הגישה הנוכחית של הפיכת ה-VOD בעצם לעוד סוג של ערוץ בתשלום מנוגדת להיגיון של שיטת ה-VOD שבגינו ה"ערוץ" הזה כ"כ מצליח ומבוקש.
יש פה משהו מאוד לא ברור. הכיצד יתכן שמי שאין לו VOD ולא חפץ ב-VOD יצטרך לספוג עלית מחיר של 15 ש"ח?! ואם אכן, גם בקרב כאלה שלא מנויים על VOD, יש איפה ואיפה - פה מדובר על משהו ממש לא כשר.
אני בכל אופן מחכה לתשובתו של מנהל בהוט ושלחתי מכתב שמגולל את הסיפור למועצה לשידורי כבלים ולוין.
אני מציע לאנשים נוספים לפנות אליהם בכתב.
גם אני קיבלתי .אבל במשפחה זה בסדר.מרוצים מהם ומהתכנים .לעומת YES ובזק ...
כאן הכל ביחד .אז עוד 13 שקל ? לא מזיק להורים ..והם יודעים מזה.נהנים מאיכות השמע והצפייה
טוב, עדכון לגבי הנושא. לאחר שפניתי למועצה לשידורי כבלים ולוין, חזרו אלי מהוט עם הסיפור האמיתי. לא מדד ולא נעליים. הם מנצלים את ההחלטה של שר התקשורת הקודם, כחלון, שביטל את ההתחייבויות לחברות התקשורת ומשתמשים בסעיף שהחברה ראשית לשנות מחירים מעת לעת בהתאם לשיקולה. במילים אחרות, סיכום הוא לא סיכום. לי ברור מה אני הולך לעשות בגלל הסיפור הזה.
josef_he כתב:טוב, עדכון לגבי הנושא. לאחר שפניתי למועצה לשידורי כבלים ולוין, חזרו אלי מהוט עם הסיפור האמיתי. לא מדד ולא נעליים. הם מנצלים את ההחלטה של שר התקשורת הקודם, כחלון, שביטל את ההתחייבויות לחברות התקשורת ומשתמשים בסעיף שהחברה ראשית לשנות מחירים מעת לעת בהתאם לשיקולה. במילים אחרות, סיכום הוא לא סיכום. לי ברור מה אני הולך לעשות בגלל הסיפור הזה.