מחפש המלצה על טלוויזיה LED IPS של Panasonic
היי,
אני רוצה לרכוש טלוויזיה LED IPS של Panasonic בגודל 42-50 אינץ׳.
חשוב לי - פנל איכותי ברמה הגבוהה ביותר, ללא ממיר דיגיטלי (כדי לא לשלם אגרה)
לא חשוב לי - תלת מימד, סמארט ושאר גימיקים
אשמח לשמוע המלצות לפי הדרישות שציינתי (מניסיון בלבד).
חוץ מזה אשמח לדעת במה מתבטא ההבדל בין מסך 50hz, 100hz, 300hz וכו,
תודה.
אני רוצה לרכוש טלוויזיה LED IPS של Panasonic בגודל 42-50 אינץ׳.
חשוב לי - פנל איכותי ברמה הגבוהה ביותר, ללא ממיר דיגיטלי (כדי לא לשלם אגרה)
לא חשוב לי - תלת מימד, סמארט ושאר גימיקים
אשמח לשמוע המלצות לפי הדרישות שציינתי (מניסיון בלבד).
חוץ מזה אשמח לדעת במה מתבטא ההבדל בין מסך 50hz, 100hz, 300hz וכו,
תודה.
רשמת שאתה רוצה מסך איכותי.
אתה צריך ללכת לחנויות ולהתרשם מהמסכים השונים, לקרא בפורומים.
לא רלוונטי אם הוא IPS או לא. יש הרבה מאוד פרמטרים שמשפיעים על איכות התמונה ולא בהכרח סוג הפאנל. סמסונג מייצרת מסכים שאינם IPS ויש לה אחלה מסכים. זה לא פרמטר לבחירת מסך.
דבר שני, איך החלטת על פנסוניק? יש סיבה מיוחדת? פנסוניק היו מצויינים בפלזמות. בלדים, זה ממש לא המצב.
אתה צריך להחליט על תקציב דבר ראשון. אין דבר כזה מסך הכי איכותי.
תגדיר מרחק צפיה, האם עברית חשוב. תן כיוון, אבל אל תגדיר טכנולוגיית מסך ופרמטרים טכנים. זה ממש לא רלוונטי בשלב הראשוני לבחירת מסך. פרמטרים טכנים רלוונטים אחרי שיהיה כיוון כללי או לבטים בין מספר דגמים.
אתה צריך ללכת לחנויות ולהתרשם מהמסכים השונים, לקרא בפורומים.
לא רלוונטי אם הוא IPS או לא. יש הרבה מאוד פרמטרים שמשפיעים על איכות התמונה ולא בהכרח סוג הפאנל. סמסונג מייצרת מסכים שאינם IPS ויש לה אחלה מסכים. זה לא פרמטר לבחירת מסך.
דבר שני, איך החלטת על פנסוניק? יש סיבה מיוחדת? פנסוניק היו מצויינים בפלזמות. בלדים, זה ממש לא המצב.
אתה צריך להחליט על תקציב דבר ראשון. אין דבר כזה מסך הכי איכותי.
תגדיר מרחק צפיה, האם עברית חשוב. תן כיוון, אבל אל תגדיר טכנולוגיית מסך ופרמטרים טכנים. זה ממש לא רלוונטי בשלב הראשוני לבחירת מסך. פרמטרים טכנים רלוונטים אחרי שיהיה כיוון כללי או לבטים בין מספר דגמים.
נכון. ומה הוא כתב בפתיחת השרשור. רשם מספר דברים שאין בינהם קשר ולא רלוונטים לבחירת מסך כולל המותג. ציין שרוצה פנסוניק.
זה הפוסט הראשון שאני קורא בחצי שנה האחרונה בארץ ובעולם שאדם רוצה לד רק של פנסוניק. זזה היה נכון בעידן הפלזמות. ממש לא היום
זה עדיין לא אומר שאין להם מסכים טובים. מכאן ועד לדרוש לד של פנסוניק, זה קצת הזוי.
הם רחוקים מלהוביל את השוק
זה הפוסט הראשון שאני קורא בחצי שנה האחרונה בארץ ובעולם שאדם רוצה לד רק של פנסוניק. זזה היה נכון בעידן הפלזמות. ממש לא היום
זה עדיין לא אומר שאין להם מסכים טובים. מכאן ועד לדרוש לד של פנסוניק, זה קצת הזוי.
הם רחוקים מלהוביל את השוק
מה בדיוק לא בסדר במה שהוא כתב?? צודק ב100%.effy74 כתב:אני מצטט אותך: "דבר שני, איך החלטת על פנסוניק? יש סיבה מיוחדת? פנסוניק היו מצויינים בפלזמות. בלדים, זה ממש לא המצב"
טעמך בלבד וזה בסדר...
אין פה שום עניין של טעם אלא עובדות. מסכי הלד של פנסוניק נחותים משמעותית ממסכי הלד של החברות
הבכירות האחרות. רוצה אסמכתא לזה פשוט חפש סקירות של מסכי הלד שלהם ותראה כמה ציונים נכשלים
הם קיבלו.... לא קשה.
הסיבה שאני רוצה LED של פנסוניק היא שהם כמעט היחידים שמייצרים טלויזיות עם פנל IPS.
כל אחד שמבין בפנלים יודע שזהו סוג הפנל עם יכולת שחזור הצבעים הטובה ביותר ועם הזוויות צפייה הגדולות ביותר.
יש לי גם נסיון אישי עם מסכים מהסוג הזה (מחשב, אייפד, אייפון) ושום מסך בטכנולוגיה אחרת לא התקרב לאיכויות האלה ולכן אני רוצה גם טלויזיה עם איכות צבעים וזוויות צפייה דומות. על כל השאר אני יכול להתפשר.
כל אחד שמבין בפנלים יודע שזהו סוג הפנל עם יכולת שחזור הצבעים הטובה ביותר ועם הזוויות צפייה הגדולות ביותר.
יש לי גם נסיון אישי עם מסכים מהסוג הזה (מחשב, אייפד, אייפון) ושום מסך בטכנולוגיה אחרת לא התקרב לאיכויות האלה ולכן אני רוצה גם טלויזיה עם איכות צבעים וזוויות צפייה דומות. על כל השאר אני יכול להתפשר.
אתה תסלח לי אבל כל מה שכתבת פה זו שטות גמורה!drumace כתב:הסיבה שאני רוצה LED של פנסוניק היא שהם כמעט היחידים שמייצרים טלויזיות עם פנל IPS.
יש לי גם נסיון אישי עם מסכים מהסוג הזה (מחשב, אייפד, אייפון) ושום מסך בטכנולוגיה אחרת לא התקרב לאיכויות האלה ולכן אני רוצה גם טלויזיה עם איכות צבעים וזוויות צפייה דומות. על כל השאר אני יכול להתפשר....
כנראה שאין לך הרבה ידע או נסיון בתחום ולכן אני ממליץ לך לגגל קצת על הנושא, אולי לחפש קצת סקירות, אולי קצת להשוות במו עיניך, אולי אז תבין כמה שאתה טועה...
נכון.arbel1 כתב:אתה תסלח לי אבל כל מה שכתבת פה זו שטות גמורה!drumace כתב:הסיבה שאני רוצה LED של פנסוניק היא שהם כמעט היחידים שמייצרים טלויזיות עם פנל IPS.
יש לי גם נסיון אישי עם מסכים מהסוג הזה (מחשב, אייפד, אייפון) ושום מסך בטכנולוגיה אחרת לא התקרב לאיכויות האלה ולכן אני רוצה גם טלויזיה עם איכות צבעים וזוויות צפייה דומות. על כל השאר אני יכול להתפשר....
כנראה שאין לך הרבה ידע או נסיון בתחום ולכן אני ממליץ לך לגגל קצת על הנושא, אולי לחפש קצת סקירות, אולי קצת להשוות במו עיניך, אולי אז תבין כמה שאתה טועה......
ואוסיף ואומר, לא יודע מי מזין אותך, אבל הנתונים הטכנים שאתה מציג לא נכונים.
כפי שאמרתי מקודם, עזוב אותך מהגדרות טכנולוגיות. לך תראה מסכים ותתרשם מהתמונה ולא מההגדרות הטכנולוגיות, ותחליט מה רוצה לאחר קריאה בפורום. והכי חשוב, תחליף יועץ
חלילה חתול בשק.
תקרא בפורום. תתרשם מההמלצות. לך לחנויות מתמחות נורמליות אחרי שתהיה מפוקס על 2 3 דגמים. אבל קודם תקרא וגבש דיעה מסודרת על הדגמים הרצויים.
אם תיקח פוסטים רק של השבועיים האחרונים, אתה תחכים ותקבל מידע רב שיעזור לך להתקדם.
בחנויות גדולות כמו שקם ואלמ, לא ניתן להתרשם
תקרא בפורום. תתרשם מההמלצות. לך לחנויות מתמחות נורמליות אחרי שתהיה מפוקס על 2 3 דגמים. אבל קודם תקרא וגבש דיעה מסודרת על הדגמים הרצויים.
אם תיקח פוסטים רק של השבועיים האחרונים, אתה תחכים ותקבל מידע רב שיעזור לך להתקדם.
בחנויות גדולות כמו שקם ואלמ, לא ניתן להתרשם
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
amitgv1amitgv1 כתב:נכון. ומה הוא כתב בפתיחת השרשור. רשם מספר דברים שאין בינהם קשר ולא רלוונטים לבחירת מסך כולל המותג. ציין שרוצה פנסוניק.
הם רחוקים מלהוביל את השוק...
יש לפנאסוניק מסכי לד מצוינים ! שנראים הרבה יותר טוב מהמתחרים באותה קטגוריה .
גש וראה אותם אחת ליד השנייה ותבחין מיד בהבדל .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"