מחפש המלצה על טלוויזיה LED IPS של Panasonic
-
drumace
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 237
היי,
אני רוצה לרכוש טלוויזיה LED IPS של Panasonic בגודל 42-50 אינץ׳.
חשוב לי - פנל איכותי ברמה הגבוהה ביותר, ללא ממיר דיגיטלי (כדי לא לשלם אגרה)
לא חשוב לי - תלת מימד, סמארט ושאר גימיקים
אשמח לשמוע המלצות לפי הדרישות שציינתי (מניסיון בלבד).
חוץ מזה אשמח לדעת במה מתבטא ההבדל בין מסך 50hz, 100hz, 300hz וכו,
תודה.
אני רוצה לרכוש טלוויזיה LED IPS של Panasonic בגודל 42-50 אינץ׳.
חשוב לי - פנל איכותי ברמה הגבוהה ביותר, ללא ממיר דיגיטלי (כדי לא לשלם אגרה)
לא חשוב לי - תלת מימד, סמארט ושאר גימיקים
אשמח לשמוע המלצות לפי הדרישות שציינתי (מניסיון בלבד).
חוץ מזה אשמח לדעת במה מתבטא ההבדל בין מסך 50hz, 100hz, 300hz וכו,
תודה.
- kvasdopil
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
איפה אפשר לקנות כזו?
IPS היחידה שמצאתי - בp100, אבל היא קטנה מדי - 32׳׳. וגם 1,366 x 768
IPS היחידה שמצאתי - בp100, אבל היא קטנה מדי - 32׳׳. וגם 1,366 x 768
-
drumace
-
- חבר פעיל מאוד

אולי בכל זאת מישהו יכול לתת חוות דעת אישית והסבר לכל עניין התדרים?
- arbel1
-
- טרול

- תגובות: 69
קשה לענות לך על זה מכיוון שאתה כנראה לא כל כך מבין מה אתה שואל...drumace כתב:אולי בכל זאת מישהו יכול לתת חוות דעת אישית והסבר לכל עניין התדרים?...
- amitgv1
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 912
כבר מהכותרת נראה שאתה לא בכיווןarbel1 כתב:קשה לענות לך על זה מכיוון שאתה כנראה לא כל כך מבין מה אתה שואל...drumace כתב:אולי בכל זאת מישהו יכול לתת חוות דעת אישית והסבר לכל עניין התדרים?......
-
drumace
-
- חבר פעיל מאוד

במקום תשובה מתנשאת, יכולת פשוט לא להגיב. ואם היית קצת נחמד היית מסביר מה לא בכיוון.
- amitgv1
-
- חבר פעיל במיוחד

רשמת שאתה רוצה מסך איכותי.
אתה צריך ללכת לחנויות ולהתרשם מהמסכים השונים, לקרא בפורומים.
לא רלוונטי אם הוא IPS או לא. יש הרבה מאוד פרמטרים שמשפיעים על איכות התמונה ולא בהכרח סוג הפאנל. סמסונג מייצרת מסכים שאינם IPS ויש לה אחלה מסכים. זה לא פרמטר לבחירת מסך.
דבר שני, איך החלטת על פנסוניק? יש סיבה מיוחדת? פנסוניק היו מצויינים בפלזמות. בלדים, זה ממש לא המצב.
אתה צריך להחליט על תקציב דבר ראשון. אין דבר כזה מסך הכי איכותי.
תגדיר מרחק צפיה, האם עברית חשוב. תן כיוון, אבל אל תגדיר טכנולוגיית מסך ופרמטרים טכנים. זה ממש לא רלוונטי בשלב הראשוני לבחירת מסך. פרמטרים טכנים רלוונטים אחרי שיהיה כיוון כללי או לבטים בין מספר דגמים.
אתה צריך ללכת לחנויות ולהתרשם מהמסכים השונים, לקרא בפורומים.
לא רלוונטי אם הוא IPS או לא. יש הרבה מאוד פרמטרים שמשפיעים על איכות התמונה ולא בהכרח סוג הפאנל. סמסונג מייצרת מסכים שאינם IPS ויש לה אחלה מסכים. זה לא פרמטר לבחירת מסך.
דבר שני, איך החלטת על פנסוניק? יש סיבה מיוחדת? פנסוניק היו מצויינים בפלזמות. בלדים, זה ממש לא המצב.
אתה צריך להחליט על תקציב דבר ראשון. אין דבר כזה מסך הכי איכותי.
תגדיר מרחק צפיה, האם עברית חשוב. תן כיוון, אבל אל תגדיר טכנולוגיית מסך ופרמטרים טכנים. זה ממש לא רלוונטי בשלב הראשוני לבחירת מסך. פרמטרים טכנים רלוונטים אחרי שיהיה כיוון כללי או לבטים בין מספר דגמים.
- effy74
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 195
amitgav
אני מציע שאתה תראה לפני שאתה מדבר את הדגמים של פנסוניק כמו הET60 DT60 WT60 אח"כ תשווה
אני מציע שאתה תראה לפני שאתה מדבר את הדגמים של פנסוניק כמו הET60 DT60 WT60 אח"כ תשווה
- amitgv1
-
- חבר פעיל במיוחד

מה הקשר בן מה שהוא אמר למה שעניתי למה שאתה רושםeffy74 כתב:amitgav
אני מציע שאתה תראה לפני שאתה מדבר את הדגמים של פנסוניק כמו הET60 DT60 WT60 אח"כ תשווה...
לפני שאתה עונה, תקרא ותבין
- effy74
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 195
אני מצטט אותך: "דבר שני, איך החלטת על פנסוניק? יש סיבה מיוחדת? פנסוניק היו מצויינים בפלזמות. בלדים, זה ממש לא המצב"
טעמך בלבד וזה בסדר
טעמך בלבד וזה בסדר
- amitgv1
-
- חבר פעיל במיוחד

נכון. ומה הוא כתב בפתיחת השרשור. רשם מספר דברים שאין בינהם קשר ולא רלוונטים לבחירת מסך כולל המותג. ציין שרוצה פנסוניק.
זה הפוסט הראשון שאני קורא בחצי שנה האחרונה בארץ ובעולם שאדם רוצה לד רק של פנסוניק. זזה היה נכון בעידן הפלזמות. ממש לא היום
זה עדיין לא אומר שאין להם מסכים טובים. מכאן ועד לדרוש לד של פנסוניק, זה קצת הזוי.
הם רחוקים מלהוביל את השוק
זה הפוסט הראשון שאני קורא בחצי שנה האחרונה בארץ ובעולם שאדם רוצה לד רק של פנסוניק. זזה היה נכון בעידן הפלזמות. ממש לא היום
זה עדיין לא אומר שאין להם מסכים טובים. מכאן ועד לדרוש לד של פנסוניק, זה קצת הזוי.
הם רחוקים מלהוביל את השוק
- arbel1
-
- טרול

מה בדיוק לא בסדר במה שהוא כתב?? צודק ב100%.effy74 כתב:אני מצטט אותך: "דבר שני, איך החלטת על פנסוניק? יש סיבה מיוחדת? פנסוניק היו מצויינים בפלזמות. בלדים, זה ממש לא המצב"
טעמך בלבד וזה בסדר...
אין פה שום עניין של טעם אלא עובדות. מסכי הלד של פנסוניק נחותים משמעותית ממסכי הלד של החברות
הבכירות האחרות. רוצה אסמכתא לזה פשוט חפש סקירות של מסכי הלד שלהם ותראה כמה ציונים נכשלים
הם קיבלו.... לא קשה.
-
drumace
-
- חבר פעיל מאוד

הסיבה שאני רוצה LED של פנסוניק היא שהם כמעט היחידים שמייצרים טלויזיות עם פנל IPS.
כל אחד שמבין בפנלים יודע שזהו סוג הפנל עם יכולת שחזור הצבעים הטובה ביותר ועם הזוויות צפייה הגדולות ביותר.
יש לי גם נסיון אישי עם מסכים מהסוג הזה (מחשב, אייפד, אייפון) ושום מסך בטכנולוגיה אחרת לא התקרב לאיכויות האלה ולכן אני רוצה גם טלויזיה עם איכות צבעים וזוויות צפייה דומות. על כל השאר אני יכול להתפשר.
כל אחד שמבין בפנלים יודע שזהו סוג הפנל עם יכולת שחזור הצבעים הטובה ביותר ועם הזוויות צפייה הגדולות ביותר.
יש לי גם נסיון אישי עם מסכים מהסוג הזה (מחשב, אייפד, אייפון) ושום מסך בטכנולוגיה אחרת לא התקרב לאיכויות האלה ולכן אני רוצה גם טלויזיה עם איכות צבעים וזוויות צפייה דומות. על כל השאר אני יכול להתפשר.
- arbel1
-
- טרול

אתה תסלח לי אבל כל מה שכתבת פה זו שטות גמורה!drumace כתב:הסיבה שאני רוצה LED של פנסוניק היא שהם כמעט היחידים שמייצרים טלויזיות עם פנל IPS.
יש לי גם נסיון אישי עם מסכים מהסוג הזה (מחשב, אייפד, אייפון) ושום מסך בטכנולוגיה אחרת לא התקרב לאיכויות האלה ולכן אני רוצה גם טלויזיה עם איכות צבעים וזוויות צפייה דומות. על כל השאר אני יכול להתפשר....
כנראה שאין לך הרבה ידע או נסיון בתחום ולכן אני ממליץ לך לגגל קצת על הנושא, אולי לחפש קצת סקירות, אולי קצת להשוות במו עיניך, אולי אז תבין כמה שאתה טועה...
- amitgv1
-
- חבר פעיל במיוחד

נכון.arbel1 כתב:אתה תסלח לי אבל כל מה שכתבת פה זו שטות גמורה!drumace כתב:הסיבה שאני רוצה LED של פנסוניק היא שהם כמעט היחידים שמייצרים טלויזיות עם פנל IPS.
יש לי גם נסיון אישי עם מסכים מהסוג הזה (מחשב, אייפד, אייפון) ושום מסך בטכנולוגיה אחרת לא התקרב לאיכויות האלה ולכן אני רוצה גם טלויזיה עם איכות צבעים וזוויות צפייה דומות. על כל השאר אני יכול להתפשר....
כנראה שאין לך הרבה ידע או נסיון בתחום ולכן אני ממליץ לך לגגל קצת על הנושא, אולי לחפש קצת סקירות, אולי קצת להשוות במו עיניך, אולי אז תבין כמה שאתה טועה......
ואוסיף ואומר, לא יודע מי מזין אותך, אבל הנתונים הטכנים שאתה מציג לא נכונים.
כפי שאמרתי מקודם, עזוב אותך מהגדרות טכנולוגיות. לך תראה מסכים ותתרשם מהתמונה ולא מההגדרות הטכנולוגיות, ותחליט מה רוצה לאחר קריאה בפורום. והכי חשוב, תחליף יועץ
-
drumace
-
- חבר פעיל מאוד

בדקתי בחנויות והמשותף לכולן - כל הטלויזיות מציגות תמונות באיכות גרועה, כנראה בגלל שהתוכן באיכות גרועה.
כנראה שהפתרון הוא לקנות חתול בשק כי החנויות מחזיקות *** זול להמונים.
חלק מהחוויה הישראלית.
כנראה שהפתרון הוא לקנות חתול בשק כי החנויות מחזיקות *** זול להמונים.
חלק מהחוויה הישראלית.
- amitgv1
-
- חבר פעיל במיוחד

חלילה חתול בשק.
תקרא בפורום. תתרשם מההמלצות. לך לחנויות מתמחות נורמליות אחרי שתהיה מפוקס על 2 3 דגמים. אבל קודם תקרא וגבש דיעה מסודרת על הדגמים הרצויים.
אם תיקח פוסטים רק של השבועיים האחרונים, אתה תחכים ותקבל מידע רב שיעזור לך להתקדם.
בחנויות גדולות כמו שקם ואלמ, לא ניתן להתרשם
תקרא בפורום. תתרשם מההמלצות. לך לחנויות מתמחות נורמליות אחרי שתהיה מפוקס על 2 3 דגמים. אבל קודם תקרא וגבש דיעה מסודרת על הדגמים הרצויים.
אם תיקח פוסטים רק של השבועיים האחרונים, אתה תחכים ותקבל מידע רב שיעזור לך להתקדם.
בחנויות גדולות כמו שקם ואלמ, לא ניתן להתרשם
- 9000es
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
amitgv1amitgv1 כתב:נכון. ומה הוא כתב בפתיחת השרשור. רשם מספר דברים שאין בינהם קשר ולא רלוונטים לבחירת מסך כולל המותג. ציין שרוצה פנסוניק.
הם רחוקים מלהוביל את השוק...
יש לפנאסוניק מסכי לד מצוינים ! שנראים הרבה יותר טוב מהמתחרים באותה קטגוריה .
גש וראה אותם אחת ליד השנייה ותבחין מיד בהבדל .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8266
כן
רואים מיד את ההבדל ורצים לקנות את המתחרים...
- arbel1
-
- טרול

integral כתב:כןרואים מיד את ההבדל ורצים לקנות את המתחרים...
...