חבילת הפרימיום פלטיניום בהוט - מישהו הצליח להוזיל אותה אצלו?
-
usagi
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 183
- שם מלא: usagi
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
ביררתי, אחרי 3 חודשים המחיר הוא 352 ללא ערוצי הספורט - צריך להוסיף בניפרד - זה יוצא אותו דברqsub00 כתב:יש להם מבצע עכשיו של שלושה חודשים ב-100 ש"ח לחודש, ואח"כ הצטרפות לאיזו חבילה שתרצה.
תנסה, מה יש לך להפסיד?...
usagi כתב:ביררתי, אחרי 3 חודשים המחיר הוא 352 ללא ערוצי הספורט - צריך להוסיף בניפרד - זה יוצא אותו דברqsub00 כתב:יש להם מבצע עכשיו של שלושה חודשים ב-100 ש"ח לחודש, ואח"כ הצטרפות לאיזו חבילה שתרצה.
תנסה, מה יש לך להפסיד?......
עדיין, אתה חוסך כמה מאות שקלים בשלושת החודשים, חלק לשנה וראה שהממוצע החודשי יורד.
ועוד שנה - אלוהים גדול...
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9324
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
usagi כתב:ביררתי, אחרי 3 חודשים המחיר הוא 352 ללא ערוצי הספורט - צריך להוסיף בניפרד - זה יוצא אותו דברqsub00 כתב:יש להם מבצע עכשיו של שלושה חודשים ב-100 ש"ח לחודש, ואח"כ הצטרפות לאיזו חבילה שתרצה.
שלום,
מסקרן אותי לדעת, האם כל כך בקלות הסכימו לתת לך את המבצע, למרות שאתה לקוח קיים???
כי באתר שלהם רשום במפורש שמדובר במבצע ללקוחות חדשים מצטרפים.
כמובן שהתקשרתי לברר את הסוגיה, וזה גם התשובה שקיבלתי מנציגת השירות.
ניסיתי להתווכח, וטענתי שזה לא פייר שלקוח מזדמן יקבל את המבצע לשלוש חודשים, ואחר כך הוא יכול להגיד להם ביי ביי, כי הרי אין התחייבות.
מצד שני, אני כלקוח קיים משלם להם כל חודש 450 שקל, תמורת חבילה של טריפל פלטניום.
אם היה הבדל זניח בין המבצע החדש למבצע הקיים, מילא.
אבל בשלוש חודשים יוצא סכום כולל של 300 שקל במבצע החדש, לעומת 1350 שקל!
בשום פנים ואופן- לא מתקבל על הדעת!!!
ביקשתי לשוחח עם מנהל או נציג קשרי לקוחות, והובטח לי שיחזרו אליי...
-
usagi
- חבר פעיל מאוד

הבעיה שאחרי 3 חודשים שהמחיר חוזר ל-352 ש"ח זה לא כולל את חבילת הספורט - ואם מוסיפים אותה בנפרד (בטח הם יעלו את המחיר אני חושבת שזה מה שהם מתכננים) זה יהיה הרבה יותר בשקלול מ- 418 ש"ח.bariko כתב:usagi כתב:ביררתי, אחרי 3 חודשים המחיר הוא 352 ללא ערוצי הספורט - צריך להוסיף בניפרד - זה יוצא אותו דברqsub00 כתב:יש להם מבצע עכשיו של שלושה חודשים ב-100 ש"ח לחודש, ואח"כ הצטרפות לאיזו חבילה שתרצה.
שלום,
מסקרן אותי לדעת, האם כל כך בקלות הסכימו לתת לך את המבצע, למרות שאתה לקוח קיים???
כי באתר שלהם רשום במפורש שמדובר במבצע ללקוחות חדשים מצטרפים.
כמובן שהתקשרתי לברר את הסוגיה, וזה גם התשובה שקיבלתי מנציגת השירות.
ניסיתי להתווכח, וטענתי שזה לא פייר שלקוח מזדמן יקבל את המבצע לשלוש חודשים, ואחר כך הוא יכול להגיד להם ביי ביי, כי הרי אין התחייבות.
מצד שני, אני כלקוח קיים משלם להם כל חודש 450 שקל, תמורת חבילה של טריפל פלטניום.
אם היה הבדל זניח בין המבצע החדש למבצע הקיים, מילא.
אבל בשלוש חודשים יוצא סכום כולל של 300 שקל במבצע החדש, לעומת 1350 שקל!
בשום פנים ואופן- לא מתקבל על הדעת!!!
ביקשתי לשוחח עם מנהל או נציג קשרי לקוחות, והובטח לי שיחזרו אליי......
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

עזוב רגע מה יהיה אחר כך.
עשית חשבון כמה כסף אפשר לחסוך במשך שלושה חודשים?
אני סבור שלקוחות ותיקים (במיוחד "הכבדים"), שמשלמים להוט סכום נכבד מדי חודש, ראויים גם הם ליהנות ממבצע כזה.
או לחילופין, שיצ'פרו אותנו עם מבצע דומה.
אני סבור שלקוחות ותיקים (במיוחד "הכבדים"), שמשלמים להוט סכום נכבד מדי חודש, ראויים גם הם ליהנות ממבצע כזה.
או לחילופין, שיצ'פרו אותנו עם מבצע דומה.
-
usagi
- חבר פעיל מאוד

המבצע רק ללקוחות חדשים - זה מה שנאמר לי בשירות לקוחותbariko כתב:עזוב רגע מה יהיה אחר כך.
או לחילופין, שיצ'פרו אותנו עם מבצע דומה....
ואני בת
טוב ננסה עוד שבוע ונראה ...
אנשים עדיין משלמים מחירים כאלו גבוהים?
פעמיים היתי לקוח בהוט ופעמיים התנתקתי. שיעור חשוב שלמדתי - יעשו הכל כדי להשאיר אותך לקוח.
בהתחלה ינסו לשמר אותך בשירות לקוחות> לאחר מכן קשרי לקוחות ינסו לפתות אותך עם מחיר מפתה מספר פעמים עד שתשתבר>
אם לא נשברת עד שהטכנאי מגיע לקחת את הציוד, באותו היום ה"טכנאי", שהוא בסה"כ איש מכירות יתן לך הצעה סופית רגע לפני שהוא נכנס לבית לקחת את הציוד.
הצעה סופית שקיבלתי בהוט -- 280 ש"ח חבילת טריפל עם כל הערוצים, 100 מגה, ממיר מקליט hd , + שנה אחת של כל ערוצי הספורט פתוחים.
בכל זאת התנתקתי. לא משתלם לשלם 3000 שקל לשנה עבור תוכן גרוע ושירות לקוחות מזעזע.
פעמיים היתי לקוח בהוט ופעמיים התנתקתי. שיעור חשוב שלמדתי - יעשו הכל כדי להשאיר אותך לקוח.
בהתחלה ינסו לשמר אותך בשירות לקוחות> לאחר מכן קשרי לקוחות ינסו לפתות אותך עם מחיר מפתה מספר פעמים עד שתשתבר>
אם לא נשברת עד שהטכנאי מגיע לקחת את הציוד, באותו היום ה"טכנאי", שהוא בסה"כ איש מכירות יתן לך הצעה סופית רגע לפני שהוא נכנס לבית לקחת את הציוד.
הצעה סופית שקיבלתי בהוט -- 280 ש"ח חבילת טריפל עם כל הערוצים, 100 מגה, ממיר מקליט hd , + שנה אחת של כל ערוצי הספורט פתוחים.
בכל זאת התנתקתי. לא משתלם לשלם 3000 שקל לשנה עבור תוכן גרוע ושירות לקוחות מזעזע.
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

סליחהusagi כתב:המבצע רק ללקוחות חדשים - זה מה שנאמר לי בשירות לקוחותbariko כתב:עזוב רגע מה יהיה אחר כך.
או לחילופין, שיצ'פרו אותנו עם מבצע דומה....
ואני בת
טוב ננסה עוד שבוע ונראה ......
לא שמתי לב....