חייב לשתף אתכם...
הלכתי היום לאסוף את הטלוויזיה samsung ua50f6400 מחנות מוכרת (רשת גדולה מאד)
כאשר המוכר מסר לי את הטלוויזיה. הוא התעקש איתי ומול דוד שלי, שלא אזמין טכנאי , שאלתי למה, הוא אמר בגלל שזה שטויות ושאני אדע לבד איך להגדיר את הדברים (כי אמרתי לו שאני מבין בזה בשלב המכירה)
אמרתי לו . שנראה לי שאני דוקא כן אזמין , ואז הוא שוב אמר לי . לא אחי למה , חבל . תתקין לבד.
זה היה מאד מוזר. ועכשיו אני חושב שזה אולי היה כדי להתנער מכל אחריות של סמליין ובעיקר שלא אחזיר אותה לחנות.
כי אם אני מתקין בעצמי. אז אף אחד לא יכול להגיד שלא אני גרמתי לנזק כלשהוא.
עוד דבר. הוא אמר שאם אני פותח את הקופסא וזה מנופץ או משהו שבור או יש בעיה אני מיד פונה לחנות והם מחליפים.
למה שהוא יגיד את זה ? מה זה קשור אליו זה של סמליין בכלל.
אני אומר לכם. משהו שם היה מפוקפק. ובעל המקום שם בכלל נראה לי מפוקפק..
בא לי להחזיר את זה ולקנות ממקום אחר. בסוף עוד אגלה שהביאו לי טלוויזיה מתצוגה.
כאשר המוכר מסר לי את הטלוויזיה. הוא התעקש איתי ומול דוד שלי, שלא אזמין טכנאי , שאלתי למה, הוא אמר בגלל שזה שטויות ושאני אדע לבד איך להגדיר את הדברים (כי אמרתי לו שאני מבין בזה בשלב המכירה)
אמרתי לו . שנראה לי שאני דוקא כן אזמין , ואז הוא שוב אמר לי . לא אחי למה , חבל . תתקין לבד.
זה היה מאד מוזר. ועכשיו אני חושב שזה אולי היה כדי להתנער מכל אחריות של סמליין ובעיקר שלא אחזיר אותה לחנות.
כי אם אני מתקין בעצמי. אז אף אחד לא יכול להגיד שלא אני גרמתי לנזק כלשהוא.
עוד דבר. הוא אמר שאם אני פותח את הקופסא וזה מנופץ או משהו שבור או יש בעיה אני מיד פונה לחנות והם מחליפים.
למה שהוא יגיד את זה ? מה זה קשור אליו זה של סמליין בכלל.
אני אומר לכם. משהו שם היה מפוקפק. ובעל המקום שם בכלל נראה לי מפוקפק..
בא לי להחזיר את זה ולקנות ממקום אחר. בסוף עוד אגלה שהביאו לי טלוויזיה מתצוגה.
לפי דעתי באמת משהו שם מוזר...מאיפה קנית?
אני יודע שקונים טלוויזיה פותחים אותה במקום לראות שהיא בסדר לפני שמוציאים אותה מהחנות.
אם אתה לא מתכוון להתקין אתה על הקיר או משהו לא נראה לי צריך טכנאי אבל הדרך שהוא התעקש על זה זה קצת מוזר,כבר פתחת את האריזה?
עריכה:כדי לא לאבד את האחריות תזמין טכנאי בשביל להיות בטוח שהכל בסדר.
אני יודע שקונים טלוויזיה פותחים אותה במקום לראות שהיא בסדר לפני שמוציאים אותה מהחנות.
אם אתה לא מתכוון להתקין אתה על הקיר או משהו לא נראה לי צריך טכנאי אבל הדרך שהוא התעקש על זה זה קצת מוזר,כבר פתחת את האריזה?
עריכה:כדי לא לאבד את האחריות תזמין טכנאי בשביל להיות בטוח שהכל בסדר.
הוא פתח רק את הקרטון למעלה להראות שהכל תקין. ואז הדביק בחזרה עם סלוטייפרון-כהן כתב:לפי דעתי באמת משהו שם מוזר...מאיפה קנית?
עריכה:כדי לא לאבד את האחריות תזמין טכנאי בשביל להיות בטוח שהכל בסדר....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אז כנראה שאתה לא יודע.אני יודע שקונים טלוויזיה פותחים אותה במקום לראות שהיא בסדר לפני שמוציאים אותה מהחנות....
בד״כ כשקונים מסך רואים אותו בתצוגה בחנות ואז עושים הזמנה. המסך מגיע ממחסני היבואן ואין שום דרך ״לפתוח קרטון ולבדוק בחנות״.