האם ניתן לשים טלוויזיה 50" על רסיבר פיוניר
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
אוי לא, אל תעשה את זה !
שכחתם לרשום למה אסור לשים ? כן או לא לא מסביר כלום , סיבה ?
כי פתחי אויר זה לא חוסם לי
אז למה לא לשים טלוויזיה על הרסיבר ?
כי פתחי אויר זה לא חוסם לי
אז למה לא לשים טלוויזיה על הרסיבר ?
אלו לא תשובות שניתן להתייחס אליהם רציניתאוי לא, אל תעשה את זה !
בשום אופן לא להניח את הטלויזיה על הרסיבר.
בבקשה ממך אל תעשה את זה!
תהנה! אל תשכח תמונות...
- shigidar
- עוסק בתחום

- תגובות: 434
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
לטלוויזיה יש מעמד שאמנם לא חוסם את כל פתחי האוורור אבל בוודאות חוסם חלק מהם. כמו כן בזמן עבודה הרסיבר פולט חום, חום זה יעלה למעלה אל הטלוויזיה שגם היא פולטת חום, יש מצב שתוכל לחסוך קניית רדיאטור לתינוק 
לרסיבר בזמן עבודה יש שטף אלקטרומגנטי כמו לכל מכשיר חשמלי, אני לא יודע מה ההשפעות שלו על המסך.
מלבד שיקולים טרמיים ואלקטרומגנטיים אין מניעה להניח טלוויזיה על רסיבר, אם הטלוויזיה קלה. טלוויזיה 50" אני לא ממליץ.
לרסיבר בזמן עבודה יש שטף אלקטרומגנטי כמו לכל מכשיר חשמלי, אני לא יודע מה ההשפעות שלו על המסך.
מלבד שיקולים טרמיים ואלקטרומגנטיים אין מניעה להניח טלוויזיה על רסיבר, אם הטלוויזיה קלה. טלוויזיה 50" אני לא ממליץ.
shigidar
תודה על תשובתך המלמדת
הנחתי את את המסך על הרסיבר המכשיר לא חם יותר מהרגיל .
זה שהמכשירים פולטים חום ,אין מה לעשות ,גם אם הרסיבר יהיה 5 ס"מ או 50 ס"מ מהמסך החום יצא .
שטף אלקטרומגנטי - אין על המסך הזה מהרסיבר ,
כמה ימים המסך שדי ישן עובד ללא בעיה .
תודה על תשובתך המלמדת
הנחתי את את המסך על הרסיבר המכשיר לא חם יותר מהרגיל .
זה שהמכשירים פולטים חום ,אין מה לעשות ,גם אם הרסיבר יהיה 5 ס"מ או 50 ס"מ מהמסך החום יצא .
שטף אלקטרומגנטי - אין על המסך הזה מהרסיבר ,
כמה ימים המסך שדי ישן עובד ללא בעיה .
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
אני לא חושב שרסיבר אמור לשאת משקל של מסך, נושא החום לא עוזר ולא יעזור - הרסיבר פולט חום וגם המסך, זה לא אפקט חיובי לאף אחד מהרכיבים, עלול לגרום לחימום יתר. כמה ימים לא יראו לך כלום.
אבל נושא המשקל הכי הפריע לי כשראיתי את ההודעה שלך.
לשיקולך כמובן, אבל לאורך השנים לא יצא לי לראות דבר כזה שנעשה.
חד משמעית - לא מרגיש נכון לעשות ולא נראה (לפחות אני לא מכיר).
אבל נושא המשקל הכי הפריע לי כשראיתי את ההודעה שלך.
לשיקולך כמובן, אבל לאורך השנים לא יצא לי לראות דבר כזה שנעשה.
חד משמעית - לא מרגיש נכון לעשות ולא נראה (לפחות אני לא מכיר).
Vocare Ad Regnum
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
נראה לי פחות חמור מלסגור רסיבר בארון סגור. אם אתה רואה שיש איוורור שמשאיר את החום ברמות הרגילות והטלוויזיה נתמכת בצורה טובה ולא לוחצת רק על האמצע אז אולי אין פה בעייה של ממש. אנחנו לא היינו עושים את זה מתוך זהירות אבל אם אין ברירה זה לא נשמע אסון מהתיאור שלך.
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
סגירה בתוך ארון עם איוורור זה משהו אחד ויש על זה מתודות שונות. להניח מסך במשקל 20 קילו פלוס על רסיבר ? גם אם לא לוחץ על האמצע זה עדיין מפעיל משקל על הרסיבר. זה לא נראה לי בריא, זה הכל.
Vocare Ad Regnum
שאלה: למה שלא תבנה/תקנה שרפרף קטן עם שתי רגליים שפשוט יונח מעל הרסיבר בלי שום לחץ עליו ועם קצת רווח ליציאת חום ? משהוא בסגנון הזה רק במידות המתאימות ?
http://sabayosi.co.il/media/catalog/pro ... le_3_3.jpg
http://sabayosi.co.il/media/catalog/pro ... le_3_3.jpg
- doc-oren
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 245
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
יש ביד2 בלי סוף שידות שיעשו את העבודה ונמכרות בגרושים. אם אתה מתעקש על חדש - תוכל לקנות חלקים בנגריה ולהרכיב בסכום כולל של 200-1000 ש"ח (תלוי בגודל ובטיב החומרים).
הבעיה העיקרית, כמו שציינו בפניך, היא חום. רסיבר עשוי להתחמם מאוד בזמן עבודה אינטנסיבית. אפילו המגברים הכי יעילים בשוק עדיין פולטים 20% מהחשמל בצורת חום. חום עולה למעלה, הישר לתוך האלקטרוניקה של הטלוויזיה, שגם היא מתחממת בזמן עבודה.
רק לצורך הדיון - אני לא חושב שתהיה בעיה של וויברציות (אין משהו שמייצר ויברציות באופן משמעותי בטלוויזיה או מגבר כאשר הם מתוכננים היטב) וגם לא של שדה מגנטי (אריזת המתכת של הרסיבר משמשת ככלוב פרדיי די אפקטיבי ובכלל מסכי LCD לא ממש רגיש לשדות מגנטיים).
שוב פעם - שידה מתאימה עולה ממש מעט וגם מתלה אכותי לקיר לא עולה הון. אני לא מבין מה אתה מנסה לחסוך עם הגישה הלא קונבניונלית שלך לסידור מערכת AV...
הבעיה העיקרית, כמו שציינו בפניך, היא חום. רסיבר עשוי להתחמם מאוד בזמן עבודה אינטנסיבית. אפילו המגברים הכי יעילים בשוק עדיין פולטים 20% מהחשמל בצורת חום. חום עולה למעלה, הישר לתוך האלקטרוניקה של הטלוויזיה, שגם היא מתחממת בזמן עבודה.
רק לצורך הדיון - אני לא חושב שתהיה בעיה של וויברציות (אין משהו שמייצר ויברציות באופן משמעותי בטלוויזיה או מגבר כאשר הם מתוכננים היטב) וגם לא של שדה מגנטי (אריזת המתכת של הרסיבר משמשת ככלוב פרדיי די אפקטיבי ובכלל מסכי LCD לא ממש רגיש לשדות מגנטיים).
שוב פעם - שידה מתאימה עולה ממש מעט וגם מתלה אכותי לקיר לא עולה הון. אני לא מבין מה אתה מנסה לחסוך עם הגישה הלא קונבניונלית שלך לסידור מערכת AV...
אין ביד שתיים שידות עבורי ולא הם לא מתאימות לייש ביד2 בלי סוף שידות שיעשו את העבודה ונמכרות בגרושים...
לא , הסכום לבנות שולחן הוא מעל 2000 ש"חתוכל לקנות חלקים בנגריה ולהרכיב בסכום כולל של 200-1000 ש"ח (תלוי בגודל ובטיב החומרים)....
אין בעיה של חום והרסיבר לא מתחמם בשום זמןהבעיה העיקרית, כמו שציינו בפניך, היא חום. רסיבר עשוי להתחמם מאוד בזמן עבודה אינטנסיבית....
שוב שידה לא עולה עבורי ממש מעטשוב פעם - שידה מתאימה עולה ממש מעט וגם מתלה אכותי לקיר לא עולה הון....
מתלה לא מתאים דירה שכורה
דווקא השיטה שלך לא קונבנציונלית לסידור המערכתאני לא מבין מה אתה מנסה לחסוך עם הגישה הלא קונבניונלית שלך לסידור מערכת AV......
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14364
- נתן תודות: 992 פעמים
- קיבל תודות: 1222 פעמים
תן תמונות לפחות. . . לראות איך יצא 
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
פותח השירשור אני לא מבין למה אתה מתלהם? שאלת שאלה והיא נענת.
האם אפשר - כן.
האם רצוי - לא.
לא חייבים לספק לך הסברים למה לא, עובדה שזה שאתה שואל זה לא נראה הגיוני בעינייך. בסופו של דבר תעשה מה שנכון לך.
האם אפשר - כן.
האם רצוי - לא.
לא חייבים לספק לך הסברים למה לא, עובדה שזה שאתה שואל זה לא נראה הגיוני בעינייך. בסופו של דבר תעשה מה שנכון לך.
"על החתום...."