האם ניתן לשים טלוויזיה 50" על רסיבר פיוניר
גם אני לא חייב לך כלום , דגש כלום ( אם אתה כותב שאתה לא רוצה לענות למה אתה עונה כאן ? )לא חייבים לספק לך הסברים למה לא...
לא מכיר אותך והפנייה שלך כאן סתם לפגוע ולעורר סלידה .
אם לא בא לך לענות על תענה על כל שמותייך הרבים ...
יותר נכון על תענה לי !
giladl (גלעד)
אני רואה שיש לך תמונה של הוידאו בביתך ( יום יבוא שתמצא עבודה תוכל לקנות את הסמל של פנסוניק )
לא יודע למה תמיד העונים בטכנולוגיה הם אנשים שרמת החומרה שלהם תמיד גרועה
כמו תסביך האיבר הקטן .
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
opi13,
הסגנון שלך לא מתאים לאתר שלנו.
אני מציע לך בחום לשנות כיוון ולהבין כי אנשים פה מנסים לעזור לך מרצונם, זמנם, וניסיונם ללא שום תמורה.
אתה לא חייב להקשיב להצעות ולדיעות אבל אתה כן חייב לכבד את זה שמישהו טרח לענות לך, גם אם תשובה "לא מנומקת" מספיק לטעמך.
אתה רשום באתר מספיק זמן כדי להבין את הלך הרוח פה ולכן, זו אזהרה ראשונה ואחרונה.
הסגנון שלך לא מתאים לאתר שלנו.
אני מציע לך בחום לשנות כיוון ולהבין כי אנשים פה מנסים לעזור לך מרצונם, זמנם, וניסיונם ללא שום תמורה.
אתה לא חייב להקשיב להצעות ולדיעות אבל אתה כן חייב לכבד את זה שמישהו טרח לענות לך, גם אם תשובה "לא מנומקת" מספיק לטעמך.
אתה רשום באתר מספיק זמן כדי להבין את הלך הרוח פה ולכן, זו אזהרה ראשונה ואחרונה.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17935
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
ללא ספק הזויsam22 כתב:שירשור הזוי....
- doc-oren
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 245
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
שידה מתאימה קניתי באיקאה בהרבה פחות מ-2000 ש"ח, השידה הזאת החזיקה בכבוד רב נגן CD, רסיבר וינטז', HTPC, פטיפון ויכלה לשאת עליה גם את הטלוויזיה אם הייתי רוצה בכך. שידה פשוטה להרכבה עצמית תעלה אצל נגר אפילו פחות - מניסיון. כמובן שאם הדרישה שלך היא לשידה מסיבית, מגולפת ביד אומן ועשויה מעץ ארז אדום בן 500 שנים שנפל בליל סערה בינואר גשום וקר על גדות מיצרי חואן דה פוקה, אז אכן 2000 ש"ח לא יספיקו.
יש ביד2, צריך סבלנות, שוב פעם - מניסיון.
מה הבעיה לשים מתלה בדירה שכורה? אלא אם יש לך חוזה דרקוני עם בעל הדירה, מה הבעיה לקדוח חורים לדיבלים? אצלי יש מתלה והדירה השכורה. בסוף החוזה בכל מקרה ממלאים חורים בגבס וצובעים.
אבל אתה יודע מה, תניח את הטלוויזיה על הרסיבר ועל הכל תניח אגרטל יפה עם מים ופרחים.
יש ביד2, צריך סבלנות, שוב פעם - מניסיון.
מה הבעיה לשים מתלה בדירה שכורה? אלא אם יש לך חוזה דרקוני עם בעל הדירה, מה הבעיה לקדוח חורים לדיבלים? אצלי יש מתלה והדירה השכורה. בסוף החוזה בכל מקרה ממלאים חורים בגבס וצובעים.
אבל אתה יודע מה, תניח את הטלוויזיה על הרסיבר ועל הכל תניח אגרטל יפה עם מים ופרחים.