מה הדרך הטובה הזולה והאמינה ביותר למשלוח מוצרים מארה"ב לארץ?
BUY2USA יוצא יקר, וממה ששמעתי אני בספק לגבי טיב השירות שם.
כמו כן, יש חברות אחרות שידועות כטובות אפילו פחות.
נתקלתי במס' חברות ויש הרבה מוצרים שאני רוצה להזמין בקרוב אך עדיין אין לי דרך לעשות זאת.
אשמח אם תוכלו לעזור לי.
תודה רבה.
כמו כן, יש חברות אחרות שידועות כטובות אפילו פחות.
נתקלתי במס' חברות ויש הרבה מוצרים שאני רוצה להזמין בקרוב אך עדיין אין לי דרך לעשות זאת.
אשמח אם תוכלו לעזור לי.
תודה רבה.
אני מזין דרך USHOPS כבר שנים ואין לי מילה רעה אחת להגיד. פעם אחת החבילה נאבדה והם קנו לי את אותו המוצר חדש מאמאזון למרות ששלי היה משומש.
הזמנתי דרכם כבר 50+ חבילות
הזמנתי דרכם כבר 50+ חבילות
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.
Buy first, Ask questions later.
כן, USHOPS = BUY2USA,
יש להם מבצעי שילוח לפי סוגי מוצרים (לפטופ, נעליים, בגדים, פלאפון וכו....).
משלוח נעליים מארה"ב לא יהיה פחות מ20$ בכל מקרה אלה אם כן המוכר מוכן לשלוח במחירי הפסד. ככה ש20$ משלוח לזוג נעליים זה משתלם מאוד
יש להם מבצעי שילוח לפי סוגי מוצרים (לפטופ, נעליים, בגדים, פלאפון וכו....).
משלוח נעליים מארה"ב לא יהיה פחות מ20$ בכל מקרה אלה אם כן המוכר מוכן לשלוח במחירי הפסד. ככה ש20$ משלוח לזוג נעליים זה משתלם מאוד
נערך לאחרונה על ידי shuali ב 04/12/2013 2:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
מה לגבי איחוד משלוחים? כרגע BUY2USA זה הדבר הכי סביר שקיים?
עשיתי קצת חישובים וזה יוצא בהרבה מקרים פחות משתלם מהארץ במיוחד כשלא יודעים מה יעלה בגורל המוצר וכמה תסבוכות יהיו בדרך.
תוסיף לזה שלפי מה שראיתי משיטוט ברשת, לפעמים יש מחיר נפוח יותר ממה שאמור להיות בגלל כל מיני דברים בדרך ועיכובים. כך שאני לא יודע עד כמה זה משתלם באמת...
שמעתי גם על DEALTAS. מישהו מכיר או התנסה איתם?
עשיתי קצת חישובים וזה יוצא בהרבה מקרים פחות משתלם מהארץ במיוחד כשלא יודעים מה יעלה בגורל המוצר וכמה תסבוכות יהיו בדרך.
תוסיף לזה שלפי מה שראיתי משיטוט ברשת, לפעמים יש מחיר נפוח יותר ממה שאמור להיות בגלל כל מיני דברים בדרך ועיכובים. כך שאני לא יודע עד כמה זה משתלם באמת...
שמעתי גם על DEALTAS. מישהו מכיר או התנסה איתם?
אני די מאוכזב BUY2USA כול שנה בתקופה הזו אותו סיפור שחוזר על עצמו
חבילות שמגיעות למחסן הלוגיסטי לא נקלטות עכב עומס
יוצא איפה שמי ששילם על שילוח אקספרס בתוך ארה"ב כדי לקבל את החבילה מהר שילם לחינם החבילות מתעכבות ויתעכבו מספר ימים במחסן הלוגיסטי עד לקליטה מאוד מרגיז כי החברה לא חדשה בתחום והם מודעים לבעיה בזמן הסיילים ולא מתגברים את המחסן הלוגיסטי
פשוט ביזיון
חבילות שמגיעות למחסן הלוגיסטי לא נקלטות עכב עומס
יוצא איפה שמי ששילם על שילוח אקספרס בתוך ארה"ב כדי לקבל את החבילה מהר שילם לחינם החבילות מתעכבות ויתעכבו מספר ימים במחסן הלוגיסטי עד לקליטה מאוד מרגיז כי החברה לא חדשה בתחום והם מודעים לבעיה בזמן הסיילים ולא מתגברים את המחסן הלוגיסטי
פשוט ביזיון
נערך לאחרונה על ידי shay1 ב 04/12/2013 7:04, נערך פעם 1 בסך הכל.
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
שום בזיון שמזיון, זה בלאק כולם מזמינים, זה ברור שהיה עיקוב.
אתה רצה שילוח מהיר תזמין בימים רגילים ולא שכל עם ישראל, העיקר לצעוק ״בזיון״ די עם זה.
אני קונה מהם קבוע נעלים (48) קשה לי למצוא, ותמיד זה משתלם פלוס פלוס.
אתה רצה שילוח מהיר תזמין בימים רגילים ולא שכל עם ישראל, העיקר לצעוק ״בזיון״ די עם זה.
אני קונה מהם קבוע נעלים (48) קשה לי למצוא, ותמיד זה משתלם פלוס פלוס.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
אתה קשקשן שחבל על הזמן . ובנוסף גם לא מבין מה אתה אומר. חברה שיודעת שיש זמנים בהם יש עומס צריכה להגדיל את מס' העובדים
או את הדרך ליעל את העבודה טוב שאתה לא מבקש ממני לא לקנות כי יש עומס במשלוחים ..
למה צריך לעניין אותי העומס? החברה לא עושה לי טובה ושולחת לי בחינם אני משלם כסף ולפעמים גם הרבה כסף. אז אם אי משלם אני מצפה לקבל תמורה. בארה"ב אף אחד לא אומר לך תמתין לחבילה כי יש עומס הכול ממשיך להתנהל כרגיל ושם יש פי אלף עומס בחבילות
היום זה 'בלק' מחר זה 'וויט' ומחרתיים זה 'רד' כול פעם אפשר למצוא תירוץ למה יש עיכובים, מילא אם החברה הייתה חדשה בתחום אבל החברה מודעת יפה מאוד לבעיה ועלייה מוטלת החובה לתגבר כוחות בזמנים בעיתיים ,אולי אני צריך לעביר משהו דחוף שלא סובל דיחוי החברה צריכה לעמוד ביעדים נקודה
או את הדרך ליעל את העבודה טוב שאתה לא מבקש ממני לא לקנות כי יש עומס במשלוחים ..
למה צריך לעניין אותי העומס? החברה לא עושה לי טובה ושולחת לי בחינם אני משלם כסף ולפעמים גם הרבה כסף. אז אם אי משלם אני מצפה לקבל תמורה. בארה"ב אף אחד לא אומר לך תמתין לחבילה כי יש עומס הכול ממשיך להתנהל כרגיל ושם יש פי אלף עומס בחבילות
היום זה 'בלק' מחר זה 'וויט' ומחרתיים זה 'רד' כול פעם אפשר למצוא תירוץ למה יש עיכובים, מילא אם החברה הייתה חדשה בתחום אבל החברה מודעת יפה מאוד לבעיה ועלייה מוטלת החובה לתגבר כוחות בזמנים בעיתיים ,אולי אני צריך לעביר משהו דחוף שלא סובל דיחוי החברה צריכה לעמוד ביעדים נקודה
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
האיחוד אפשרי רק אם הפריטים נמכרים דרך אמזון עצמה ולא דרך חנויות חיצוניות מה שלרוב זה המצב.zovirax כתב:רציתי להזמין 2 פריטים מאמזון.
נעלים של אדידס וסכין גילוח.
יוצא שמשלמים פעמיים גם משלוח ארה"ב וגם משלוח לארץ
איך עושים איחוד חבילות?...
תנסה לזמין מטארגט או מרשתות אחרות אולי תצליח להוזיל עלויות ולאחד חבילות
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
צודק לגמרי.shay1 כתב:חברה שיודעת שיש זמנים בהם יש עומס צריכה להגדיל את מס' העובדים או את הדרך ליעל את העבודה טוב שאתה לא מבקש ממני לא לקנות כי יש עומס במשלוחים .....
שירות מצויין ללקוח זה לפני הכל.
עצוב לראות שהתרגלנו לסטנדרט השירות הגרוע שיש בארץ.
לצערי יצא לי מס' פעמים לא מועט להיתקל בשירות זוועתי בארץ וחבל.
מה זאת אומרת " ברור שיהיה עיקוב " , אתה משלם פה על שירות, עם כל הכבוד זה לא סופת טורנדו ולא שלג. אם הם מקבלים יותר חבילות זה אומר שהם מרוויחים גם יותר כסף, אין סיבה שכוח האדם לא יותאם לגידול הזה. אני בתור לקוח לא צריך לסבול כי עוד 500 אחרים גם השתמשו בשירות. כשמדובר בלוגיסטיקה הכל עניין של חלוקת משאבים בצורה יעילה ונכונה. אם לקוח צריך לחכות יותר זמן בגלל עומס אז הם עושים משהו לא נכון. לא מדובר על עומס בשירות לקוחות טלפוני או תור כזה או אחר לבנק או איזשהי חברה ממשלתית. מדובר על שירות משלוחים בתשלום מחברה שעוסקת בלוגיסטיקה .mp3lll כתב:שום בזיון שמזיון, זה בלאק כולם מזמינים, זה ברור שהיה עיקוב.
אני קונה מהם קבוע נעלים (48) קשה לי למצוא, ותמיד זה משתלם פלוס פלוס....
גם ב UPS \ FEDEX וכו... היה עומס, לא נראה לי שמי ששילם על 3DAYS DELIVERY יקבל את החבילה אחרי 5 ימים כי היה עומס
ממש מעצבן. פעם ראשונה שאני משתמש בשירותי buy2usa (אני בדר"כ עם מאסטופ, אבל בהזמנה הספציפית הזאת לאתר היתה בעיה לשלוח למאסטופ אז שלחתי ל-buy2usa).
החבילה שמכילה מקרן הגיעה למחסנים הלוגיסטים שלהם עוד אתמול, אבל בינתיים אין לה זכר באתר שלם בגלל "עיכוב". איזה מין דבר זה? כמה זמן אני אמור להמתין עכשיו?
בנוסף, ראיתי שהם משלחים בארץ באמצעות דואר שליחים וזה ממש כבר הלחיץ אותי כי בדואר מתייחסים לחבילות כמו כדורי מסירה והחבילה הספציפית הזאת מכילה מקרן... מה הסיכוי שהוא יגיע אלי בריא ושלם?
החבילה שמכילה מקרן הגיעה למחסנים הלוגיסטים שלהם עוד אתמול, אבל בינתיים אין לה זכר באתר שלם בגלל "עיכוב". איזה מין דבר זה? כמה זמן אני אמור להמתין עכשיו?
בנוסף, ראיתי שהם משלחים בארץ באמצעות דואר שליחים וזה ממש כבר הלחיץ אותי כי בדואר מתייחסים לחבילות כמו כדורי מסירה והחבילה הספציפית הזאת מכילה מקרן... מה הסיכוי שהוא יגיע אלי בריא ושלם?
השירות של דואר שליחים הוא נהדר אבל צריך לדעת לעבוד איתו.
בגלל שהם מבצעים את המסירה בשעות העבודה המשלוח יכול להתעכב (או להתעקב כמו שקרה לחלק) אם תתן את הכתובת של הבית ואין בו אף אחד. הם גם לא יתקשרו אלא ידביקו פתק על הדלת שהיו פה למסור אבל אף אחד לא היה בבית.
לכן עדיף לתת את הכתובת של העבודה ואז גם יתקשרו אליך לתאם.
בגלל שהם מבצעים את המסירה בשעות העבודה המשלוח יכול להתעכב (או להתעקב כמו שקרה לחלק) אם תתן את הכתובת של הבית ואין בו אף אחד. הם גם לא יתקשרו אלא ידביקו פתק על הדלת שהיו פה למסור אבל אף אחד לא היה בבית.
לכן עדיף לתת את הכתובת של העבודה ואז גם יתקשרו אליך לתאם.
שים לב למשפט המייצג שלך בחתימה - "הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם"mp3lll כתב:אתם סתם אוהבים להתלונן עד אין סוף, זה מין חיבה כזו של ישראלים "אני משלם מגיע לי"
תפסיקו לבכות וחכו בסבלנות לחבילות שלכם!...
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
והוא נכון, אני מזמין שנים מהם ללא שום תקלה, שאני מזמין אני יודע מראש שבבלק יש לחץ מטורף,אז אני מזמין ומחכה.
אם היה כאן תלונה של גבו לי יותר וכו בזה אין וויכוח, התלונה שלכם מגוחכת נקודה.
אני הזמנתי כמה מוצרים מ Rakuten.com בבלק, וקיבלתי מהם מייל שיש עומס והמוצר יגיע בעיקוב, ואני מקבל את זה.
לא הלכתי לעשות רעש סתם, לא מכל זבוב צריך לעשות פיל.
זה לא שאתה מזמין כדורים ולא יכול לישון.
אני הזמנתי כמה מוצרים מ Rakuten.com בבלק, וקיבלתי מהם מייל שיש עומס והמוצר יגיע בעיקוב, ואני מקבל את זה.
לא הלכתי לעשות רעש סתם, לא מכל זבוב צריך לעשות פיל.
זה לא שאתה מזמין כדורים ולא יכול לישון.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
mp3lll כתב:והוא נכון, אני מזמין שנים מהם ללא שום תקלה, שאני מזמין אני יודע מראש שבבלק יש לחץ מטורף,אז אני מזמין ומחכה.
לא הלכתי לעשות רעש סתם, לא מכל זבוב צריך לעושת פיל....
אין כאן קטע של לצאת פראייר אילו היה מדובר במקרים חריגים פגעי מזג אוויר ,רעידת אדמה אפשר להבין אבל. שכול שנה באותה תקופה התופעה המרגיזה הזו שדופקים אותך כי החברה מתקמצנת להגדיל את מצבת כוח האדם זה מעצבן
שאלת את עצמך מדוע בשילוח פנימי בארה"ב בזמן הזה אין בעיות ותמיד זה מגיע בזמן ? שאלת את עצמך איך זה שכול מה שתזמין ולא משנה מתי בתוך ארה"ב למעט פגעי מזק אוויר 'מלחמה וכו' תמיד החבילה תגיע בזמן ?
מעניין איך היית מגיב אילו עיכוב המשלוח היה גורם לך הפסד כסף או עוגמת נפש מול אדם יקר לך
אני בטוח שלא חשבת על זה כי כנראה אצלך שירות ואמינות זה מושג חסר ערך
מבלי להעליב אותך אבל אתה כנראה מאלו שלא משנה כמה ירביצו לך אתה תמיד תיתן את הלחי השנייה
והכי מעצבן שאפילו הנציג שלהם שמסתובב כאן בפורום לא נכנס לשיחה
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.