מה הדרך הטובה הזולה והאמינה ביותר למשלוח מוצרים מארה"ב לארץ?
shay1,
אתה יודע שאתה לא חייב להזמין דרכם, נכון?
הבעיה היא שהם היום המשתלמים ביותר והטובים ביותר שיש. בשאר החברות המחיר לא מובטח (כמו שיש למשל בקונים עבורך), אין כזאת כמות של אופציות או נוחות הזמנה, אין הבטחה שאם המוצר שלך יהיה "בר מזל" ויתפס במכס לא תצטרך לשלם את עמלת השקר שלהם, אין שירות לקוחות זמין ברמה שלהם.
בקיצור, הם לא מושלמים ויש בעיות, אבל אין יותר טוב מזה.
הבעיה היא שהם היום המשתלמים ביותר והטובים ביותר שיש. בשאר החברות המחיר לא מובטח (כמו שיש למשל בקונים עבורך), אין כזאת כמות של אופציות או נוחות הזמנה, אין הבטחה שאם המוצר שלך יהיה "בר מזל" ויתפס במכס לא תצטרך לשלם את עמלת השקר שלהם, אין שירות לקוחות זמין ברמה שלהם.
בקיצור, הם לא מושלמים ויש בעיות, אבל אין יותר טוב מזה.
תודה, אני מראש נתתי את הכתובת בעבודה. מקווה רק שלא יגיעו באיזה 8:00 בבוקר או 19:00 בערב. אבל יותר חשוב לי מזה - איך הם מתייחסים לחבילות? האם אפשר להיות רגוע עם חבילה שמכילה מקרן בשילוח איתם?hagai147 כתב:השירות של דואר שליחים הוא נהדר אבל צריך לדעת לעבוד איתו.
בגלל שהם מבצעים את המסירה בשעות העבודה המשלוח יכול להתעכב (או להתעקב כמו שקרה לחלק) אם תתן את הכתובת של הבית ואין בו אף אחד. הם גם לא יתקשרו אלא ידביקו פתק על הדלת שהיו פה למסור אבל אף אחד לא היה בבית.
לכן עדיף לתת את הכתובת של העבודה ואז גם יתקשרו אליך לתאם....
tomer_h כתב:shay1,
בקיצור, הם לא מושלמים ויש בעיות, אבל אין יותר טוב מזה.[/quote
יש לך טעות אם החבילה תיתפס במכס אתה תישא בהוצאות הם לא מטומטמים שם במכס ולא בחברת שילוח.
גם בקונים קונים הם דופקים אותך הם נותנים לך מחיר אחד ולאחר שהמוצר מגיע אתה פתאום מקבל דרישה לתשלום נוסף
שאתה מבקש הסברים אתה מקבל תירוצים מטופשים שהמוצר לא סווג נכון במכס אבל זה כבר מאוחר מידי המוצר כבר כאן
אני לא יודע להגיד על שירות לקוחות אחר כי אין לי ניסיון אני בטוח שיש כאן כמה חברים שביצעו שליחות גם מול חברות אחרות ויוכלו לענות אני מזמין לרוב מוצרים מסין ואני מקבל אותם או דרך EMS או דרך DHL אני מזמין המון בארה"ב לתוך ארה"ב בעיקר ב Black Friday פעם אחת אולי קרה לי מקרה שבאמת היה עומס וגם על זה החנות פיצתה אותי מבלי שביקשתי בכול שאר הפעמים הכול עובד ומתקתק כמו שעון. עכשיו הזמנתי מוצר מצד אחד של המדינה לצד השני (מקנזס לניו ג'רזי) הכול עבד חלק והחבילה היגיעה אפילו מוקדם מהצפוי...
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
שי זה לא המקרה, אתה מנסה לעשות "רעש" בכוח והולך לך עם חצי וחצי לא - וממשיך לצעוק "שאלת את עצמך מדוע בשילוח פנימי בארה"ב בזמן הזה אין בעיות ותמיד זה מגיע בזמן ?" תפסיק עם המשפט המגוחך הזה.shay1 כתב:mp3lll כתב:והוא נכון, אני מזמין שנים מהם ללא שום תקלה, שאני מזמין אני יודע מראש שבבלק יש לחץ מטורף,אז אני מזמין ומחכה.
אם היה כאן תלונה של גבו לי יותר וכו בזה אין וויכוח, התלונה שלכם מגוחכת נקודה.
אני הזמנתי כמה מוצרים מ Rakuten.com בבלק, וקיבלתי מהם מייל שיש עומס והמוצר יגיע בעיקוב, ואני מקבל את זה.
לא הלכתי לעשות רעש סתם, לא מכל זבוב צריך לעושת פיל....
אין כאן קטע של לצאת פראייר אילו היה מדובר במקרים חריגים פגעי מזג אוויר ,רעידת אדמה אפשר להבין אבל. שכול שנה באותה תקופה התופעה המרגיזה הזו שדופקים אותך כי החברה מתקמצנת להגדיל את מצבת כוח האדם זה מעצבן
שאלת את עצמך מדוע בשילוח פנימי בארה"ב בזמן הזה אין בעיות ותמיד זה מגיע בזמן ? שאלת את עצמך איך זה שכול מה שתזמין ולא משנה מתי בתוך ארה"ב למעט פגעי מזק אוויר 'מלחמה וכו' תמיד החבילה תגיע בזמן ?
מעניין איך היית מגיב אילו עיכוב המשלוח היה גורם לך הפסד כסף או עוגמת נפש מול אדם יקר לך
אני בטוח שלא חשבת על זה כי כנראה אצלך שירות ואמינות זה מושג חסר ערך
מבלי להעליב אותך אבל אתה כנראה מאלו שלא משנה כמה ירביצו לך אתה תמיד תיתן את הלחי השנייה
והכי מעצבן שאפילו הנציג שלהם שמסתובב כאן בפורום לא נכנס לשיחה...
שילוח מישראל גם לא מתעכב, מגיע בזמן כמו שצריך - הרי הוכחתי לך כרגע שגם אני בקניה ב US קיבלתי שיש לחץ והמשלוח מתעכב, ולא קרה כלום בסך הכל NAS אני לא אמות מעיקוב.
כל הקניות מ US שופס לרוב זה מותרות, ולא משהו שיגרום לך עוגמת נפש, אתה שוב מנסה לעשות זבוב מפיל סתם.
רוצה שילוח מהיר? זריז? תזמין ישירות עם פדקס או DHL וגם תשלם בהתאם.
למה אתה סתם אומר דברים ללא קשר למציאות? אם יש לך תלונות, לפחות שיהיו מגובות בעובדות, מה שלא נכון כאן.shay1 כתב:
יש לך טעות אם החבילה תיתפס במכס אתה תישא בהוצאות הם לא מטומטמים שם במכס ולא בחברת שילוח.
גם בקונים קונים הם דופקים אותך הם נותנים לך מחיר אחד ולאחר שהמוצר מגיע אתה פתאום מקבל דרישה לתשלום נוסף
שאתה מבקש הסברים אתה מקבל תירוצים מטופשים שהמוצר לא סווג נכון במכס אבל זה כבר מאוחר מידי המוצר כבר כאן
אני לא יודע להגיד על שירות לקוחות אחר כי אין לי ניסיון אני בטוח שיש כאן כמה חברים שביצעו שליחות גם מול חברות אחרות ויוכלו לענות אני מזמין לרוב מוצרים מסין ואני מקבל אותם או דרך EMS או דרך DHL אני מזמין המון בארה"ב לתוך ארה"ב בעיקר ב Black Friday פעם אחת אולי קרה לי מקרה שבאמת היה עומס וגם על זה החנות פיצתה אותי מבלי שביקשתי בכול שאר הפעמים הכול עובד ומתקתק כמו שעון. עכשיו הזמנתי מוצר מצד אחד של המדינה לצד השני (מקנזס לניו ג'רזי) הכול עבד חלק והחבילה היגיעה אפילו מוקדם מהצפוי...
לגבי תפיסה במכס, מתוך האתר שלהם -
אני זוכר שמנסיון של אנשים בפורום הם אכן זוכו במקרים האלו.תעריפים לטיפול בחבילות שנעצרות במכס
ישנם מקרים בהם החבילות נעצרות לבדיקה בהתאם להחלטות המכס. בדיקות אלה כרוכות בעלות נוספת ע"פ הפירוט הבא:
בדיקת יס"מ- (יחידת הסיור של המכס) - 180 ש"ח.
תש"ר- (תהליך שחרור מטענים)- 180 ש"ח.
בדיקה פיזית- 272 ש"ח.
כשירות מיוחד ללקוחותינו תישא BUY2USA בעלויות טיפול אלו....
לגבי "קונים עבורך", המחיר הוא מעט יותר גבוה (בכמה דולרים בודדים) אבל הוא סופי! מנסיון שלי לפחות, אני מקבל הבטחה למחיר סופי ואכן כך קרה בהרבה מקרים, לא שמעתי על מקרים אחרים.
בנוסף, אם יש בעיות עם המוצר, הם מודיעים לפני הרכישה, כמו שהם גם כותבים:
התשלום כולל את מחיר המוצר, המרת מטבע, ביטוח משלוח ודמי טיפול, מיסים, עלות השילוח לארץ וההפצה עד בית הלקוח..... העלויות המפורסמות בשירות זה מתבססות על מידע המועבר מאתר אמזון, יתכנו פערים בעלויות, במקרים אילו ניצור קשר עם הלקוח טרום רכישת המוצר...
שים לב מה אתה אומר להזמין מDHL או פדקס ולהיות מטומטם נכון?mp3lll כתב:שי זה לא המקרה, אתה מנסה לעשות "רעש" בכוח והולך לך עם חצי וחצי לא - וממשיך לצעוק "שאלת את עצמך מדוע בשילוח פנימי בארה"ב בזמן הזה אין בעיות ותמיד זה מגיע בזמן ?" תפסיק עם המשפט המגוחך הזה.shay1 כתב:mp3lll כתב:והוא נכון, אני מזמין שנים מהם ללא שום תקלה, שאני מזמין אני יודע מראש שבבלק יש לחץ מטורף,אז אני מזמין ומחכה.
אם היה כאן תלונה של גבו לי יותר וכו בזה אין וויכוח, התלונה שלכם מגוחכת נקודה.
אני הזמנתי כמה מוצרים מ Rakuten.com בבלק, וקיבלתי מהם מייל שיש עומס והמוצר יגיע בעיקוב, ואני מקבל את זה.
לא הלכתי לעשות רעש סתם, לא מכל זבוב צריך לעושת פיל....
אין כאן קטע של לצאת פראייר אילו היה מדובר במקרים חריגים פגעי מזג אוויר ,רעידת אדמה אפשר להבין אבל. שכול שנה באותה תקופה התופעה המרגיזה הזו שדופקים אותך כי החברה מתקמצנת להגדיל את מצבת כוח האדם זה מעצבן
שאלת את עצמך מדוע בשילוח פנימי בארה"ב בזמן הזה אין בעיות ותמיד זה מגיע בזמן ? שאלת את עצמך איך זה שכול מה שתזמין ולא משנה מתי בתוך ארה"ב למעט פגעי מזק אוויר 'מלחמה וכו' תמיד החבילה תגיע בזמן ?
מעניין איך היית מגיב אילו עיכוב המשלוח היה גורם לך הפסד כסף או עוגמת נפש מול אדם יקר לך
אני בטוח שלא חשבת על זה כי כנראה אצלך שירות ואמינות זה מושג חסר ערך
מבלי להעליב אותך אבל אתה כנראה מאלו שלא משנה כמה ירביצו לך אתה תמיד תיתן את הלחי השנייה
והכי מעצבן שאפילו הנציג שלהם שמסתובב כאן בפורום לא נכנס לשיחה...
שילוח מישראל גם לא מתעכב, מגיע בזמן כמו שצריך - הרי הוכחתי לך כרגע שגם אני בקניה ב US קיבלתי שיש לחץ והמשלוח מתעכב, ולא קרה כלום בסך הכל NAS אני לא אמות מעיקוב.
כל הקניות מ US שופס לרוב זה מותרות, ולא משהו שיגרום לך עוגמת נפש, אתה שוב מנסה לעשות זבוב מפיל סתם.
רוצה שילוח מהיר? זריז? תזמין ישירות עם פדקס או DHL וגם תשלם בהתאם....
החברה גובה מחיר מלא עבור השילוח היא לא עושה עבודה בחינם ואני מצפה לקבל בזמן , ומי אתה שתגיד לי דרך מי לשלוח?
אולי בגלל שאתה אוהב שחובטים בך אין קץ עם מחבט שטיחים כולם צריכים להיות כמוך רכרוכיים ?
ומאיפה אתה יודע עם החבילה חשובה או לא?
אני משלם משמע אני רוצה שירות נקודה !!!!
זה שאולי אין הרבה אלטרנטיבות לא אומר שצריך לסתום את הפה ולתת לחברה להתנהג כך בגלל שיש אנשים כמותך ולצערי הרבה השירות כאן במדינה נראה כמו שהוא נראה אתם מעדיפים לשתוק ולהבליג על העוולות שיש כאן במדינה בתודעת השירות
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אתה התכוונת לבדיקה שרירותית של יחידת יס"מ זה עניין אחר,אני לא דיברתי על זה אני התכוונתי שאם יש הצהרה לא נכונה על המוצר אתה נושא בנטל הקנס ותוספת התשלום במכס ומי שאחראי לסווג את המוצר זו חברת השילוחtomer_h כתב:למה אתה סתם אומר דברים ללא קשר למציאות? אם יש לך תלונות, לפחות שיהיו מגובות בעובדות, מה שלא נכון כאן.shay1 כתב:
לגבי תפיסה במכס, מתוך האתר שלהם -אני זוכר שמנסיון של אנשים בפורום הם אכן זוכו במקרים האלו.תעריפים לטיפול בחבילות שנעצרות במכס
ישנם מקרים בהם החבילות נעצרות לבדיקה בהתאם להחלטות המכס. בדיקות אלה כרוכות בעלות נוספת ע"פ הפירוט הבא:
בדיקת יס"מ- (יחידת הסיור של המכס) - 180 ש"ח.
תש"ר- (תהליך שחרור מטענים)- 180 ש"ח.
בדיקה פיזית- 272 ש"ח.
כשירות מיוחד ללקוחותינו תישא BUY2USA בעלויות טיפול אלו....
לגבי "קונים עבורך", המחיר הוא מעט יותר גבוה (בכמה דולרים בודדים) אבל הוא סופי! מנסיון שלי לפחות, אני מקבל הבטחה למחיר סופי ואכן כך קרה בהרבה מקרים, לא שמעתי על מקרים אחרים.
בנוסף, אם יש בעיות עם המוצר, הם מודיעים לפני הרכישה, כמו שהם גם כותבים:
התשלום כולל את מחיר המוצר, המרת מטבע, ביטוח משלוח ודמי טיפול, מיסים, עלות השילוח לארץ וההפצה עד בית הלקוח..... העלויות המפורסמות בשירות זה מתבססות על מידע המועבר מאתר אמזון, יתכנו פערים בעלויות, במקרים אילו ניצור קשר עם הלקוח טרום רכישת המוצר......
שוב אני אומר מניסיון ביצעתי רכישה בקונים עבורך ולאחר שהמוצר כבר היגיע היה שינוי במחיר זה לא המצאה זה קרה באמת
מחיר השילוח לארץ וסיווג במכס לא נקבע על ידי אמזון המקסימום שאמזון עושים זה לקבוע את מחיר המוצר ומשלוח לתוך ארה"ב ובזה הם לא טועים
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
צריך כנראה להסיק מסקנות מהשירות של USHOPS ...
המדהים הוא ששלחתי חבילה ב 9 לחודש הזה דרך USPS ( רשות הדואר האמריקאי ) שילמתי 13 $
למשלוח רגיל והיום דרך המעקב משלוחים של USPS ראיתי שמחר החבילה כבר מגיעה לארץ
המדהים הוא ששלחתי חבילה ב 9 לחודש הזה דרך USPS ( רשות הדואר האמריקאי ) שילמתי 13 $
למשלוח רגיל והיום דרך המעקב משלוחים של USPS ראיתי שמחר החבילה כבר מגיעה לארץ
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.