אוזניות בתקציב מוגבל של 1000$ עד 1500$ בארה"ב
שלום חברים,
כפי שכתבתי בנושא אשמח לקבל המלצות על אוזניות ie בתקציב הנ"ל, אגב, אני יכול להימתח עוד קצת צפונה ( מבחינת התקציב) מה שמעניין אותי בראש ובראשונה הוא שהאוזניה תהיה שווה כל סנט הן מבחינת איכות השמע, הבניה והנוחות.
אני נהנה מכל סוג מוסיקה ( למעט מזרחי דיכאוני סופני)באשר המוסיקה טובה. האוזניה צריכה להיות "נדחפת" בקלות יחסית ( רוב השימוש שלי יהיה ללא מגבר).
המון תודה לכל המגיבים.
רועי.
כפי שכתבתי בנושא אשמח לקבל המלצות על אוזניות ie בתקציב הנ"ל, אגב, אני יכול להימתח עוד קצת צפונה ( מבחינת התקציב) מה שמעניין אותי בראש ובראשונה הוא שהאוזניה תהיה שווה כל סנט הן מבחינת איכות השמע, הבניה והנוחות.
אני נהנה מכל סוג מוסיקה ( למעט מזרחי דיכאוני סופני)באשר המוסיקה טובה. האוזניה צריכה להיות "נדחפת" בקלות יחסית ( רוב השימוש שלי יהיה ללא מגבר).
המון תודה לכל המגיבים.
רועי.
במקרה שלך- לך על קאסטום אם זה קורץ לך מבחינת היתרונות והחסרונות.
תבדוק את הדגמיי עילית של JH אודיו, WESTON, ו-UE. בהצלחה!
תבדוק את הדגמיי עילית של JH אודיו, WESTON, ו-UE. בהצלחה!
**נהרסו לכם האוזניות או ציוד אלקטרוני אחר שאתם עתידים לזרוק לפח? צרו קשר בפרטי ואשמח לקבל את תרומתכם ולנסות להחיות אותה לפני שנהפכת לזבל!
תודה! **
- yossi126
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 778
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
זו בטח היתה השעה המאוחרת. מצטרף להמלצה על הקאסטום, במיוחד על jh13 שהיו לי כמעט שנה. נפטרתי מהם רק כי לאחר מספר נסיונות התאמה זה לא הלך. עוד חסרון זה שבמכירה תחזיר במקרה הטוב אולי 50% מההשקעה
אולי שווה יהיה לנסות את ה ie800 של סנהייזר (אוניברסליות).
אולי שווה יהיה לנסות את ה ie800 של סנהייזר (אוניברסליות).
ממליץ בחום על הIE800 אבל תמיד הכל עניין של טעם, לטעמי הן ללא חסרון חוץ מזה שאני צריך מגבר שקוף שיגבר אותן במקצת כמו שהמליצו לי אני אקנה אותו בקרוב ואתן חוות דעת סופית עם התוצאות!!! מה שכן זה ממש שמיים וארץ ברגע שנותנים לאוזניות האלה קבצים איכותיים כגון FLAC ,מה שמדהים שמרגישים תמכות הקלילות של הבאס כמן בסרטון הזה ביוטיוב
[url=]
זה ממש Cerwin Vega לאוזניים
בהצלחה
[url=]
זה ממש Cerwin Vega לאוזניים
בהצלחה