אוזניות בתקציב מוגבל של 1000$ עד 1500$ בארה"ב
-
roi286
-
- חבר פעיל

- תגובות: 96
שלום חברים,
כפי שכתבתי בנושא אשמח לקבל המלצות על אוזניות ie בתקציב הנ"ל, אגב, אני יכול להימתח עוד קצת צפונה ( מבחינת התקציב) מה שמעניין אותי בראש ובראשונה הוא שהאוזניה תהיה שווה כל סנט הן מבחינת איכות השמע, הבניה והנוחות.
אני נהנה מכל סוג מוסיקה ( למעט מזרחי דיכאוני סופני)באשר המוסיקה טובה. האוזניה צריכה להיות "נדחפת" בקלות יחסית ( רוב השימוש שלי יהיה ללא מגבר).
המון תודה לכל המגיבים.
רועי.
כפי שכתבתי בנושא אשמח לקבל המלצות על אוזניות ie בתקציב הנ"ל, אגב, אני יכול להימתח עוד קצת צפונה ( מבחינת התקציב) מה שמעניין אותי בראש ובראשונה הוא שהאוזניה תהיה שווה כל סנט הן מבחינת איכות השמע, הבניה והנוחות.
אני נהנה מכל סוג מוסיקה ( למעט מזרחי דיכאוני סופני)באשר המוסיקה טובה. האוזניה צריכה להיות "נדחפת" בקלות יחסית ( רוב השימוש שלי יהיה ללא מגבר).
המון תודה לכל המגיבים.
רועי.
- Omri617
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2291
לזה אתה קורא תקציב מוגבל??
סחתיין
סחתיין
- yossi126
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 778
LCD-2. היריעה קצרה מכדי להכיל. בצע חיפוש.
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
לדעתי הוא התכוון 100 150
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
-
roi286
-
- חבר פעיל

לא ידידי, ממש לא טעיתי. 1000-1500 $mp3lll כתב:לדעתי הוא התכוון 100 150...
-
roi286
-
- חבר פעיל

יוסי, תודה על התגובה אבל אני שב ומדגיש אוזניות ie.yossi126 כתב:LCD-2. היריעה קצרה מכדי להכיל. בצע חיפוש....
-
roi286
-
- חבר פעיל

יוסי, תודה על התגובה אבל אני שב ומדגיש אוזניות ie.yossi126 כתב:LCD-2. היריעה קצרה מכדי להכיל. בצע חיפוש....
- Beta
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1316
במקרה שלך- לך על קאסטום אם זה קורץ לך מבחינת היתרונות והחסרונות.
תבדוק את הדגמיי עילית של JH אודיו, WESTON, ו-UE. בהצלחה!
תבדוק את הדגמיי עילית של JH אודיו, WESTON, ו-UE. בהצלחה!
**נהרסו לכם האוזניות או ציוד אלקטרוני אחר שאתם עתידים לזרוק לפח? צרו קשר בפרטי ואשמח לקבל את תרומתכם ולנסות להחיות אותה לפני שנהפכת לזבל!
תודה! **
- yossi126
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 778
זו בטח היתה השעה המאוחרת. מצטרף להמלצה על הקאסטום, במיוחד על jh13 שהיו לי כמעט שנה. נפטרתי מהם רק כי לאחר מספר נסיונות התאמה זה לא הלך. עוד חסרון זה שבמכירה תחזיר במקרה הטוב אולי 50% מההשקעה
אולי שווה יהיה לנסות את ה ie800 של סנהייזר (אוניברסליות).
אולי שווה יהיה לנסות את ה ie800 של סנהייזר (אוניברסליות).
-
roi286
-
- חבר פעיל

יוגב , תוכל להרחיב מעט על היתרונות והחסרונות של קאסטום ?Beta כתב:במקרה שלך- לך על קאסטום אם זה קורץ לך מבחינת היתרונות והחסרונות.
תבדוק את הדגמיי עילית של JH אודיו, WESTON, ו-UE. בהצלחה!...
-
roi286
-
- חבר פעיל

יוגב , תוכל להרחיב מעט על היתרונות והחסרונות של קאסטום ?Beta כתב:במקרה שלך- לך על קאסטום אם זה קורץ לך מבחינת היתרונות והחסרונות.
תבדוק את הדגמיי עילית של JH אודיו, WESTON, ו-UE. בהצלחה!...
- eyal1983
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3449
JH Audio JH13 Pro Freqphase בלי למצמץ... (זולות, מתחילות ב 1,100$)
ואם בא לך משהו "מיוחד" (אתה בוחר כיוון צליל) - אז Ultimate Ears Personal Reference Monitors (כבר לא זולות, מתחילות ב 2,000$)
ואם בא לך משהו "מיוחד" (אתה בוחר כיוון צליל) - אז Ultimate Ears Personal Reference Monitors (כבר לא זולות, מתחילות ב 2,000$)
- אליאל
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 487
ממליץ בחום על הIE800 אבל תמיד הכל עניין של טעם, לטעמי הן ללא חסרון חוץ מזה שאני צריך מגבר שקוף שיגבר אותן במקצת כמו שהמליצו לי אני אקנה אותו בקרוב ואתן חוות דעת סופית עם התוצאות!!! מה שכן זה ממש שמיים וארץ ברגע שנותנים לאוזניות האלה קבצים איכותיים כגון FLAC ,מה שמדהים שמרגישים תמכות הקלילות של הבאס כמן בסרטון הזה ביוטיוב
[url=]
זה ממש Cerwin Vega לאוזניים
בהצלחה
[url=]
זה ממש Cerwin Vega לאוזניים
בהצלחה