שלום, רכשתי משקם אלקטריק לפני 3 חודשים את הטלוויזיה הנ"ל
עכשיו שאני מדליק אותה ישר נדלק מסך שחור ויש קול ברקע של התוכניות אבל התמונה מופיע אחרי 5 דקות בערך...
מה זה יכול להיות? התנתקתי מהאינטרנט האלחוטי עשיתי REST להגדרות, החלפתי יציאת HDMI
oranili כתב:שלום, רכשתי משקם אלקטריק לפני 3 חודשים את הטלוויזיה הנ"ל
עכשיו שאני מדליק אותה ישר נדלק מסך שחור ויש קול ברקע של התוכניות אבל התמונה מופיע אחרי 5 דקות בערך...
מה זה יכול להיות? התנתקתי מהאינטרנט האלחוטי עשיתי REST להגדרות, החלפתי יציאת HDMI
...
לא מבין מה אתה שובר את הראש !!?
ה-TV חדשה ובאחריות. תפעיל אותה !!
oranili כתב:שלום, רכשתי משקם אלקטריק לפני 3 חודשים את הטלוויזיה הנ"ל
...
לא מבין מה אתה שובר את הראש !!?
ה-TV חדשה ובאחריות. תפעיל אותה !!
...
אני לא רוצה שייקחו אותה למעבדה! זה הפחד שלי
שייקרה לה איזה נזק בדרך!
תזמין את השירות הם לא מהר לוקחים את המסך
לי הייתה תקלה שונה מהתקלה שאתה מציין וגם במסך 6008 התחננתי שייקחו את המסך וזה לא עזר לי רק אחרי שהגיע הטכנאי השני הסכימו לקחת .
אריהט כתב:תזמין את השירות הם לא מהר לוקחים את המסך
לי הייתה תקלה שונה מהתקלה שאתה מציין וגם במסך 6008 התחננתי שייקחו את המסך וזה לא עזר לי רק אחרי שהגיע הטכנאי השני הסכימו לקחת .
אריהט כתב:תזמין את השירות הם לא מהר לוקחים את המסך
...
ותיקנו לך אותו במעבדה? או שהחליפו לחדש?
...
רצו לפתוח לי מעבדה בבית אך לא הסכמתי כי המסך היה חדש לחלוטין והתעקשתי על החלפה ואז כמובן החליפו לי על הדרך כבר שידרגתי ל 7008 בתוספת תשלום כמובן
טוב אז היום כבר דפקתי את הראש בשולחן ואמרתי שאני מזמין את השירות!
הטלוויזיה נדלקת עם מסך שחור והתמונה באה אחרי 5 דקות ואפילו יותר!
לקחו את הטלוויזיה למעבדה!
oranili כתב:טוב אז היום כבר דפקתי את הראש בשולחן ואמרתי שאני מזמין את השירות!
הטלוויזיה נדלקת עם מסך שחור והתמונה באה אחרי 5 דקות ואפילו יותר!
לקחו את הטלוויזיה למעבדה!
מקווה בשבילך שבאמת יש תקלה, כי אז לדעתי יחליפו לך את המסך ואז תקבל מסך חדש .
הבחור הנחמד במעבדה קוראים לו אבי והוא באמת נחמד אבל מי שבסוף מחליט זה המנהל של אבי .