שמע, זה אמנם מעצבן אבל תכלס לא הדבר הכי נורא. כל עוד שמו כרטיס מקורי וחדש.
למה אני אומר את זה? החלפת כרטיס כזה בטלויזיה היא ממש קלילה כמו החלפת כרטיס מסך במחשב למשל.
הנה וידאו של הרכבת טלוויזיות פיליפס, אפשר לראות בדקה הראשונה איזה פשוט זה להחליף כרטיס וכמה זה לא משנה למסך:
פיליפס 6008 נדלקת עם מסך שחור...
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
איך אפשר לדעת אם הכרטיס שהם הרכיבו לי הוא מקורי?freedom_il כתב:שמע, זה אמנם מעצבן אבל תכלס לא הדבר הכי נורא. כל עוד שמו כרטיס מקורי וחדש.
למה אני אומר את זה? החלפת כרטיס כזה בטלויזיה היא ממש קלילה כמו החלפת כרטיס מסך במחשב למשל.
הנה וידאו של הרכבת טלוויזיות פיליפס, אפשר לראות בדקה הראשונה איזה פשוט זה להחליף כרטיס וכמה זה לא משנה למסך:
...
ועל מה משפיע הכרטיס הזה במסך?
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
אלקטרה הם לא הכי נחמדים אבל יש להם רק חלקים מקוריים, למייטב ידיעתי. מה גם שבמכשיר די רגיש כמו מסך טלויזיה עם רמת אינטגרציה גבוהה, לא יכול לעבוד משהו לא מקורי. חדש, זו כבר שאלה אחרת (אולי פורק ממסך לא תקין אחר אבל גם זה לא סביר - ובמקרה הכי גרוע וזה נכון, זה ממסך די חדש בכל מקרה בגלל שהדגם הזה חדש).
"כרטיס ראשי" של טלויזיה זה כמו לוח אם של טלפון. מכיל את המעבד סמארט ומעבד תמונה וכל זה.
"כרטיס ראשי" של טלויזיה זה כמו לוח אם של טלפון. מכיל את המעבד סמארט ומעבד תמונה וכל זה.