שאלה בקשר לחברת חיון
רכשתי מסך מ-KSP באחריות של חיון (סמסונג) הגעתי הבייתה וכשהפעלתי את המסך בחושך גיליתי זליגות אור
חזקות, במיוחד בצד ימין של המסך למעלה זליגה בצבע צהוב בולטת מאוד ובלתי נסבלת.
לחצתי על חברת KSP הם לא הסכימו לשמוע כלום ואמרו שרק חברת חיון יכולה להחליף את המסך (למרות שבאתי 4 ימים אחרי שרכשתי אותו) בקיצור הם שלחו אותו לחברת חיון.
מישהו יש לו ניסיון עם חברת חיון ויכול להגיד לי עד כמה השירות שלהם טוב ומה הסיכויים שהם יחליפו את המסך או שאני אתקל גם אצלהם באדישות ואטימות ?
חזקות, במיוחד בצד ימין של המסך למעלה זליגה בצבע צהוב בולטת מאוד ובלתי נסבלת.
לחצתי על חברת KSP הם לא הסכימו לשמוע כלום ואמרו שרק חברת חיון יכולה להחליף את המסך (למרות שבאתי 4 ימים אחרי שרכשתי אותו) בקיצור הם שלחו אותו לחברת חיון.
מישהו יש לו ניסיון עם חברת חיון ויכול להגיד לי עד כמה השירות שלהם טוב ומה הסיכויים שהם יחליפו את המסך או שאני אתקל גם אצלהם באדישות ואטימות ?
- Galna
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 615
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
אין לי הרבה ניסיון עם חברת חיון, רק קניתי אצלם מסך שהגיע בזמן והיה ללא תקלות.
אבל בלי קשר, לפי מה שהבנתי, החברות לא מתייחסות לזליגות אור כאל תקלה ולכן נראה לי שהסיכויים קלושים, מצטער...
אני גם אשמח לדעת אם מישהו יודע אחרת.
אבל בלי קשר, לפי מה שהבנתי, החברות לא מתייחסות לזליגות אור כאל תקלה ולכן נראה לי שהסיכויים קלושים, מצטער...
אני גם אשמח לדעת אם מישהו יודע אחרת.
גל נעים - Gal Naim,
כמו ששומעים.
כמו ששומעים.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אני לא יוצא נגד KSP אבל בעיקרון אם אני קניתי מוצר שפגום מהקופסא במצב האידאלי של שירות כלפי לקוח (נכון שרמת השירות בארץ נמוכה אז התרגלתם למעט) KSP היו אמורים להבחין בתקלה לראות , להחליף ולהסתדר מול היבואן.
זליגת אור היא לא תקלה כל עוד היא בגדר הנורמל - הזליגה שאני מדבר עליה היא זליגה חריגה בייחוד בצבע שלה.
ולראיה , מבחינתי מוצר תקין הוא מוצר שאם אפתח מוצר "אח" שלו כלומר מכשיר אחר מהקופסא אני אראה פחות או יותר את אותם הנתונים. מניסיון שלי עם מסכי מחשב זו לא זליגה שאמורה להיות ונמצאת במסכי מחשב , ככה שלהגיד שהמוצר תקין זו הונאה.
השאלה אם האם חברת חיון היא חברה כנה ואמיתית או שהיא תדבק בשקר שזה מוצר תקין.
נחכה ונראה. אני אשמח לעדכן פה.
זליגת אור היא לא תקלה כל עוד היא בגדר הנורמל - הזליגה שאני מדבר עליה היא זליגה חריגה בייחוד בצבע שלה.
ולראיה , מבחינתי מוצר תקין הוא מוצר שאם אפתח מוצר "אח" שלו כלומר מכשיר אחר מהקופסא אני אראה פחות או יותר את אותם הנתונים. מניסיון שלי עם מסכי מחשב זו לא זליגה שאמורה להיות ונמצאת במסכי מחשב , ככה שלהגיד שהמוצר תקין זו הונאה.
השאלה אם האם חברת חיון היא חברה כנה ואמיתית או שהיא תדבק בשקר שזה מוצר תקין.
נחכה ונראה. אני אשמח לעדכן פה.
- Trip
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 952
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 91 פעמים
בסופו של דבר KSP הם רק מתווך בינך לבין היבואן. הם יכולים לבחור לסייע לך, ע"י מתן מוצר חלופי ושליחת המקורי לתיקון/החלפה, והם יכולים לזרוק אותך ישירות ליבואן. הלוואי וכל הדילרים/חנויות בארץ היו בוחרים ללכת על האופציה הראשונה, אבל אל תשכח שזה עולה להם כסף ולא בטוח שמישהו יגבה אותם (למשל, כשהם יתנו לך מוצר חלופי זמני או פשוט יחליפו על חשבונם). אף חנות לא רוצה לקחת החלטות שידפקו אותה כלכלית, והכי פשוט זה לשלוח אותך לשבור את הראש מול נותן האחריות - היבואן, במקרה זה.AA26 כתב:אני לא יוצא נגד KSP אבל בעיקרון אם אני קניתי מוצר שפגום מהקופסא במצב האידאלי של שירות כלפי לקוח (נכון שרמת השירות בארץ נמוכה אז התרגלתם למעט) KSP היו אמורים להבחין בתקלה לראות , להחליף ולהסתדר מול היבואן....
אם החנות היא גם היבואן (כמו שקורה בהרבה מוצרים אחרים של KSP), אז בהחלט הייתי מצפה להגדלת ראש כזו, אבל זה לא המקרה. בכל מקרה, עדכן אותנו באמת איך חיון טיפלו בך, זה בהחלט מעניין לראות לאן זה יתפתח.
אז התקשר אלי המנהל סניף של KSP שממנו רכשתי את המוצר אמר לי שהטכנאי הראשי של KSP בדק את המסך אמר שאין זליגות אור חריגות (פה אפשר לראות את חוסר המקצועיות של חברת KSP , או הסרת האחריות שלהם מהמוצרים שהם מוכרים , תקראו לזה איך שאתם רוצים , כל בר דעת יראה את זליגת האור החריגה).
ואז הם טענו שהם לא מחליפים את המסך - אם אני רוצה לשלוח לייבואן הם מוכנים לשלוח ודאגו לציין שאם ארצה שהם יישלחו אותו אני אראה את המסך רק עוד חודש.
לי אין זמן לטרטורים - אמרתי לחברת KSP תודה רבה , אתם מסירים אחריות מהמוצרים שלכם , מתעמרים בלקוחות שלכם ולא מעניקים שירות - הרווחתם כמה מאות שקלים עלי על המסך הזה אבל הפסדתם לקוחות רבים.
שורה תחתונה חברת KSP חברה חסרת מודעות שירות - מי שרוצה לקנות מוצר ולסמוך שיהיה מי שיעמוד מאחריו ויבטיח שהמוצר ייצא תקין מהקופסא - KSP לא המקום.
חג שמח !
ואז הם טענו שהם לא מחליפים את המסך - אם אני רוצה לשלוח לייבואן הם מוכנים לשלוח ודאגו לציין שאם ארצה שהם יישלחו אותו אני אראה את המסך רק עוד חודש.
לי אין זמן לטרטורים - אמרתי לחברת KSP תודה רבה , אתם מסירים אחריות מהמוצרים שלכם , מתעמרים בלקוחות שלכם ולא מעניקים שירות - הרווחתם כמה מאות שקלים עלי על המסך הזה אבל הפסדתם לקוחות רבים.
שורה תחתונה חברת KSP חברה חסרת מודעות שירות - מי שרוצה לקנות מוצר ולסמוך שיהיה מי שיעמוד מאחריו ויבטיח שהמוצר ייצא תקין מהקופסא - KSP לא המקום.
חג שמח !