מחפש פתרון זול יותר מאשר טלויזיה חכמה לסלון

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
xmen83 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 237
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום לחברי הפורום

המטרה היא צפיה בשידורים אונליין מהרשת (הגיע הזמן להתנתק מ YES) .

האם רכישת XTREAMER והתקנה עליו של תוכנת XBMC היא הפתרון האופטימלי ?

1.חלופות אחרות שעולות לי בראש , רכישה של פלזה או LCD (כרגע ישנה טלויזיית CTR ישנה ) + רכישת מחשב נייד
2.רכישת טלויזיה חכמה

התקציב שלי הוא כ 4 אלף ש"ח

תודה מראש למגיבים

tomeryyy
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 265
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

אבל לפי מה ששמעתי פלזמה מחממת את האיזור יותר מ LED

Elad8
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6218
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 439 פעמים

שליחה #3 

והקשר הוא?
אלעד

pitstop
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 17
נתן תודות: 0

שליחה #4 

שלום לך חבר אני הייתי ממליץ לך פשוט ליקנות mini mac מחיר באילת 2800 ובתל אביב 3200 זה הפתרון הכי טוב ואיכותי כדי להפוך את הסלון שלך למולטימדיה טובה ואיכותית בהצלחה

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32983
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #5 

אם הבנתי נכון, התקציב של פותח השרשור הוא כולל הטלוויזיה, ולכן מק מיני זה פתרון מאוד יקר...
לדעתי הכי טוב זה ללכת על HTPC, מוכן או זעיר (לא מבוסס אנדרואיד), או על Raspberry Pi.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5918
נתן תודות: 142 פעמים
קיבל תודות: 299 פעמים

שליחה #6 

pitstop כתב:שלום לך חבר אני הייתי ממליץ לך פשוט ליקנות mini mac מחיר באילת 2800 ובתל אביב 3200 זה הפתרון הכי טוב ואיכותי כדי להפוך את הסלון שלך למולטימדיה טובה ואיכותית בהצלחה
...
כמה סימני פיסוק לא היו מזיקים פה :)

pitstop
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 17

שליחה #7 

זה נכון שזה פתרון יקר אבל עדיף להשקיע פעם אחת לטווח ארוך זה יוצא יותר זול אז שווה להתאמץ אולי

m-g
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 134
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #8 

xmen83 כתב:שלום לחברי הפורום

המטרה היא צפיה בשידורים אונליין מהרשת (הגיע הזמן להתנתק מ YES) .

האם רכישת XTREAMER והתקנה עליו של תוכנת XBMC היא הפתרון האופטימלי ?

1.חלופות אחרות שעולות לי בראש , רכישה של פלזה או LCD (כרגע ישנה טלויזיית CTR ישנה ) + רכישת מחשב נייד
2.רכישת טלויזיה חכמה

התקציב שלי הוא כ 4 אלף ש"ח

תודה מראש למגיבים
...

כנס לקישור "טלוויזיה חכמה" וראה מה המלצתי שם זה הפתרון הכי טוב וזול כך אני עובד עכשיו בבית
וממש מרוצה.

xmen83 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

pixies כתב:אם הבנתי נכון, התקציב של פותח השרשור הוא כולל הטלוויזיה, ולכן מק מיני זה פתרון מאוד יקר...
לדעתי הכי טוב זה ללכת על HTPC, מוכן או זעיר (לא מבוסס אנדרואיד), או על Raspberry Pi.
...
מצטער על אי הבהירות , מדובר בסך הכסף שאוכל להקציב לשם מעבר מחברת YES לאחת החלופות , התקתיב כולל רכישת טלויזיה וכל המכשור מסביב .

העניין שטלויזיה חכמה תוכננה על מנת להוות פתרון כולל , מניסיון מתחומים שאינם רכישת מולטימדיה, לפעמים הפתרוןו הכולל איננו הטוב ביותר.

אם תוכלו להפנותאותי לדיונים דומים , זה מאוד יעזור לגבש דעה סופית.

תודה רבה

xmen83 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

עניין נוסף ששכחתי לציין, אני מחפש פתרון ל-3 חדרים ,לסלון ולשני חדרי שינה .
אם וכאשר אעזוב את חברת הכבלים, צריך שגם בחדרי השינה יוכלו לצפות בטלוויזיה

את התקציב כנראה אצתרך להגדיך , מהו המינימום ההכרחי ? בחדר שינה אחד ישנה LCD ובשני CRT קטנה שבהחלט מספקת.

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #11 

לדעתי, אם זאת הדרישה, הייתי הולך על פתרון המורכב ממכשיר NAS ו-שלושה סטרימרים או מחשבי HTPC קטנים. זה פתרון הגיוני.

במידה ותבחר בפתרון עם סטרימרים ו-NAS, אתה תוכל לבחור NAS לשני דיסקים, שהוא יחסית לא יקר, וסטרימרים ללא דיסקים, והם ימשכו תוכן מה-NAS כבר. הבעיה שפתרון הזה נראה לי משמעותית יותר יקר מהתקציב שציינת בהתחלה. בחישוב גס מאוד, רק NAS עם שני דיסקים ושולשה סטרימרים יעלה בין 4 ל-5 אלף ש"ח. צריך לקחת בחשבון שזאת השקעה חד-פעמית, ובשנתיים ללא מנוי של yes אתה כבר מחזיר את הכסף הזה

y_bz
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 243
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #12 

עניין נוסף ששכחתי לציין, אני מחפש פתרון ל-3 חדרים ,לסלון ולשני חדרי שינה .
...
בתקציב הזה יד שנייה נראה הפתרון היחיד.

tvholic
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2152
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 74 פעמים

שליחה #13 

אני מצטרף לפתרון של דימה עם שינוי קל.

אני לא יודע מה כמות צריכת התכנים שלך, אבל אם היא לא גדולה אתה יכול להשתמש במחשב שכבר יש בבית. מקסימום להוסיף כונן אם וכאשר יש צורך.

אני יכול לומר שאני בתקציב מאוד מוגבל ובמשך זמן לא מועט השתמשתי בדסקטופ הביתי כמחסן סרטים בגודל של כ-20-30GB ומשכתי לבוקסי בסלון ברשת קווית.
בהמשלך שדרוג קל שעשיתי, הוספתי SSD למערכת ההפעלה הכונן הישן משמש לגיבוי וקניתי כונן של 1TB לתכנים והוא עדיין רחוק מלהתמלא.
חוץ מזה מה שרואים מוחקים....

לא רואה צורך להחזיק בבית טרות של תכנים ועוד מכשיר שצורך כמה עשרות שקלים בחודש חשמל.
של כל דבר עם 4 גלגלים!

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #14 

tvholic כתב:
לא רואה צורך להחזיק בבית טרות של תכנים ועוד מכשיר שצורך כמה עשרות שקלים בחודש חשמל.
...
זאת בדיוק הסיבה שקניתי NAS לשני דיסקים, כי הוא צורך משמעותית פחות חשמל מהמחשב שלי, ועושה בשבילי אותה עבודה בדיוק. ה-NAS צורך כ-20% מצריכת חשמל של המחשב שלי.

tvholic
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2152
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 74 פעמים

שליחה #15 

אתה צודק לחלוטין, NAS צורך פחות חשמל.

אבל אם המחשב עובד בכל מקרה וצורך את ה 100% שלו אז לא משנה איזה מכשיר נוסף אני אפעיל וכמה הוא יהיה חסכוני, צריכת החשמל תגדל.

במקרה שאתה מציין צריכת החשמל היא פי 1.2 מצריכת החשמל של מחשב אחד ללא NAS.
של כל דבר עם 4 גלגלים!

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #16 

אחיר שקניתי NAS, כיביתי את המחשב. מאז אני מדליק אותו בערך פעם-פעמיים בשבוע לכמה שעות... יש עוד לפטופים, אבל בהם משתמשים בכל מקרה

xmen83 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #17 

בסלון המערכת צפויה לעבוד כל היום כמעט ולכן עניין צריכת החשמל הוא די חשוב, יש להתחשב בו.

בחדר אחד ,הטלויזיה מופעלת בעיקר בערב לחצי שעה +- אך בחופשים הטלויזיה מופעלת די הרבה ורוב התכנים הפ ערוצי הילדים השונים וסרטים מצוירים

בחדר השני הטלויזיה מופעלת רק בערב לשעתיים שלוש ,התכנים שונים -ספורט,סדרות ,חדשות ,סרטים

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #18 

כיוון שאתה מעוניין גם בשידורי טלויזיה, הייתי ממליץ לך לעבור על הדיון הזה: http://www.hometheater.co.il/vt169788. בשילוב עם עידן+ לערוצים 2 ו-10, ובהשקעה מסויימת אתה תוכל להפטר מ-yes, ועדיין להמשיך לקבל אותם תכנים +-
אתה יכול לבדוק שימוש ב-android dongles, אבל לי זה נראה כפתרון לא הכי נוח. יש לי את זה, ואני משתמש, אבל עדיין...

FixTrics
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 30

שליחה #19 

הייתי דווקא ממליץ ללכת לכיוון של גוגל טיוי, יש היום קופסאות שמכילות מערכת הפעלה של אנדרויד, שניתן בעזרתן לראות יופי של טלויזיה בעלויות ממש מינימליות, קניתי קופסא של חברת bluetimes, עלתה לי כ 250 שקל, יש בה אנדרויד, מציגה תכני HD, מזרימה, מחוברת לאינטרנט, יש את אפליקצית Isravod, מציגה המון תוכן לצפייה ישירה, חפש ב EBAY

offerbk1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1974
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 163 פעמים

שליחה #20 

אתה גם צריך להחליט לאן אתה מכוון. האם מדובר רק בתכנים ללא תשלום? אם כן אז עדיף לך לכת לכיוון של XBMC
אם אתה מכוון לתכנים בתשלום (נטפליקס, הולו וכדומה) אז אולי עדיף לך מכשירים אחרים.
האם אתה רוצה איכות מירבית בצפייה? רוב קופסאות האנדרויד הזולות לא מוציאות 1080 וגם 720 לפעמים מקרטע
האם אתה רוצה נוחות מירבית? קופסאות אנדרויד זולות נותנות פיתרון די מקיף אבל לא תמיד השלט שלהן הוא הדבר הכי נוח בעולם.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”