ערוצים כמו 10,11,22 עדיף שיהיו לפחות באחד מחדרי השינה.
בסלון אני מעדיף מערכת כמה שיותר נוחה וקלה לשימוש, אם תהיה אפשרות להקליט ולצפות במספר ערוצים ,זה יתרון גדול
לגבי התכנים, רק חינמיים , שיהיו באיכות טובה, אם להשתדרג מבחינה טכנולוגית ,איכות התכנים תתרום לחוויה.
מחפש פתרון זול יותר מאשר טלויזיה חכמה לסלון
- tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 74 פעמים
זה בדיוק מה שאני אומר - תמיד יש את המחשב שמשתמשים בו.dima_vy כתב:אחיר שקניתי NAS, כיביתי את המחשב. מאז אני מדליק אותו בערך פעם-פעמיים בשבוע לכמה שעות... יש עוד לפטופים, אבל בהם משתמשים בכל מקרה...
תמיד יש בבית מחשב דלוק.
אז אצלך משתמשים בלפטופים.
אני לא מוכן לקחת את הלפטופ מהעבודה והלפטופ בבית בקושי בשימוש, אשתי ואני מעדיפים דסקטופ עם מסך 24 ומקלדת נוחה.
לשימושים אחרים יש טאבלט.
בבית עם ילדים, לדעתי תמיד יהיה איזה דסקטופ דלוק כי כל פעם ילד אחר משתמש בו. זה קלאסי לשלב בו את השימוש הזה.
אני מסכים עם tvholic. לשימוש משפחתי חבל על הכסף עם NAS ייעודי. תשתמש במחשב השולחני הביתי הקיים ועם צריך שטח אכסון ואין לך יכולת להכניס עוד כונן תקנה כונן חיצוני USB ותחבר. (גם אם יש לך מקום ופשוט אין לך כח להתעסק עם המחשב השולחני זה סיבה לקנות כונן חיצוני) זה לא כל כך יקר, וזה הרבה יותר זול מלקנות NAS ייעודי. אני לא מאמין בלאגור סרטים למבוגרים שלא רואים יותר מפעם אחת כך שהדבר היחיד שאולי תאגור זה ספרייה לילדים (סרטים של דחסני וכו'.
ב4000 שח באופן אישי הייתי הולך על:
NAS בתוך המחשב הביתי הקיים.
XBMC חזק לטלויזיה המרכזית - שם תוכל לראות את מירב התכנים כולל נוחות מירבית
בחדרים הייתי קונה משהו זול יותר לפי הצורך. אולי אנדרויד קטן שגם יודע להריץ XBMC. בכל אופן לא הייתי קונה את הסטיקים ב50$. יש ב100$ קופסאות שהרבה פחות מתחממות עם אלחוט הרבה יותר טוב. אם יש לך רשת קווית אז הם בדרך כלל מגיעות עם כרטיס רשת קווי מובנה.
בכל מקרה קח בחשבון שמרפי לא מרפה וסביר להניח שמשהו לא יעבוד בדיוק כשלא תהיה בבית ואז אשתך תתעצבן.
בחדרים הייתי קונה משהו זול יותר לפי הצורך. אולי אנדרויד קטן שגם יודע להריץ XBMC. בכל אופן לא הייתי קונה את הסטיקים ב50$. יש ב100$ קופסאות שהרבה פחות מתחממות עם אלחוט הרבה יותר טוב. אם יש לך רשת קווית אז הם בדרך כלל מגיעות עם כרטיס רשת קווי מובנה.
בכל מקרה קח בחשבון שמרפי לא מרפה וסביר להניח שמשהו לא יעבוד בדיוק כשלא תהיה בבית ואז אשתך תתעצבן.
offerbk1 כתב:אני מסכים עם tvholic. לשימוש משפחתי חבל על הכסף עם NAS ייעודי. תשתמש במחשב השולחני הביתי הקיים ועם צריך שטח אכסון ואין לך יכולת להכניס עוד כונן תקנה כונן חיצוני USB ותחבר. (גם אם יש לך מקום ופשוט אין לך כח להתעסק עם המחשב השולחני זה סיבה לקנות כונן חיצוני) זה לא כל כך יקר, וזה הרבה יותר זול מלקנות NAS ייעודי. אני לא מאמין בלאגור סרטים למבוגרים שלא רואים יותר מפעם אחת כך שהדבר היחיד שאולי תאגור זה ספרייה לילדים (סרטים של דחסני וכו'.
בכל מקרה קח בחשבון שמרפי לא מרפה וסביר להניח שמשהו לא יעבוד בדיוק כשלא תהיה בבית ואז אשתך תתעצבן....
"אלחוט בחדרים" -הכוונה לשלט אלחוטי או חיבור אלחוטי לאינטרנט ?
איך נקראות הקופסאות ב 100 דולר שלא נוטות להתחמם ?
בסוף ההמלצה הבלטתי את הסיבה בגללה אני עדיין נשאר עם YES
למרות שמעבר ל XBMC (לדוגמה) ייתן יותר .
לאגור סרטים למבוגרים
לגבי XBMC, קראתי את הדיון ,כנראה שפספסתי משהו אך בכל זאת יש לי 3 שאלות עקרוניות
1.האם ניתן להקליט תוכנית מסוימת ולצפות במשהו אחר ? (פונקציה שקיימת בYES כרגע והשימוש בה נעשה על בסיס יומיומי- מקליטים תוכניות,סדרות,חדשות, צופים כעבור יום ומוחקים לאחר מכן)
2.האם ניתן להוסיף כתוביות (עברית,רוסית) לכל התכנים המשודרים ב XBMC ?
3.לא יודע על מה עדיף להתקין את התוכנה, חשבתי על רכישת לפטופ או XTREAMER , כאמור ,בסלון הטלוויזיה,התוכנה וההתקן עליו היא תותקן ,צפויים לעבוד די הרבה
תודה