חנויות בחו"ל
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78817
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5383 פעמים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78817
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5383 פעמים
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
חנויות
קודם כל אני צריכה עזרה לגבי חנויות ששולחות לארץ- בדקתי את ההצעות של עופר והמבחר בשתי החנויות שהוא הציע הוא דל ביותר
הצעות לחנויות שעושות משלוחים לארץ והמבחר אצלן גדול יותר יתקבלו בברכה ואח"כ אפרט בדיוק מה אני מחפש
הצעות לחנויות שעושות משלוחים לארץ והמבחר אצלן גדול יותר יתקבלו בברכה ואח"כ אפרט בדיוק מה אני מחפש
זה לא נכון!
אני יודע בדיוק מה אני רוצה להביא אבל כמו שאמרתי אני לא מכיר חנויות ששולחות לארץ ולפני שאפרט לגבי דגם ספציפי של LCD בגודל 32 אינץ' (כפי שציינתי באחת התגובות אם טרחת להסתכל) עלי לדעת על חנויות כאלה ולבדוק באתרים שלהן מה הן מציעות
קפיש
קפיש
היי
ככלל טלויזיות הם מוצר ששוקל הרבה ולכן עלות המשלוח מטורפת ויכול להגיע ל50% מערך הטלויזיה ויותר ועל זה תוסיף מכס וקח בחשבון שהמכס יכלול גם את עלות המשלוח
בכל מקרה הדרך הטובה ביותר היא משלוח דרך הים שמוזיל את העלות ברמות (דרך הים יעלה בערך רבע מהמחיר של שילוח באויר רגיל) ודרך הים למשקל אין משמעות רק לנפח אך גם ייקח לך לפחות חודש לקבל את זה בכל מקרה אינך חייב לקנות מחנות ששולחת לארץ יש את האתר הזה שלינקקתי למטה שנותן לך כתובת בארה"ב ומשם הוא שולח לך את זה דרך הים או באויר לשיקולך ויש שם גם מחשבון עלות לדמות כמה יעלה לך כל התענוג כולל מיסים
http://www.usaddress.com/usaddress/index.aspx
ככלל טלויזיות הם מוצר ששוקל הרבה ולכן עלות המשלוח מטורפת ויכול להגיע ל50% מערך הטלויזיה ויותר ועל זה תוסיף מכס וקח בחשבון שהמכס יכלול גם את עלות המשלוח
בכל מקרה הדרך הטובה ביותר היא משלוח דרך הים שמוזיל את העלות ברמות (דרך הים יעלה בערך רבע מהמחיר של שילוח באויר רגיל) ודרך הים למשקל אין משמעות רק לנפח אך גם ייקח לך לפחות חודש לקבל את זה בכל מקרה אינך חייב לקנות מחנות ששולחת לארץ יש את האתר הזה שלינקקתי למטה שנותן לך כתובת בארה"ב ומשם הוא שולח לך את זה דרך הים או באויר לשיקולך ויש שם גם מחשבון עלות לדמות כמה יעלה לך כל התענוג כולל מיסים
http://www.usaddress.com/usaddress/index.aspx
תודה לאלון
לא חשבתי על הרעיון...
אם יש למישהו עוד רעיונות כאלה או לחילופין הצעות לחנויות ששולחות לארץ אשמח כמובן לשמוע.
תודה מראש לכולם
אם יש למישהו עוד רעיונות כאלה או לחילופין הצעות לחנויות ששולחות לארץ אשמח כמובן לשמוע.
תודה מראש לכולם