חנויות בחו"ל
-
josef_he
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3881
מישהו במקרה מכיר אתרים של חנויות שעושות משלוחים לארץ והמחירים (של מוצרים יחד עם הובלה לארץ) יוצאים משתלמים?
- LiorC
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3610
מה אתה מחפש בדיוק ?
ליאור
-
josef_he
-
- חבר מביא חבר

-
josef_he
-
- חבר מביא חבר

לדוג'
לדוג' FRYS
המחיר נראה מפתה לגבי טלויזית פיליפס (כתוב 1800 דולר)
כמה זה יצא תוספת של מיסים שילוח וכו'
והאם זה עדיין יהיה כדאי עבורי? (והאם אני בכלל יכול לקנות אצלם)
המחיר נראה מפתה לגבי טלויזית פיליפס (כתוב 1800 דולר)
כמה זה יצא תוספת של מיסים שילוח וכו'
והאם זה עדיין יהיה כדאי עבורי? (והאם אני בכלל יכול לקנות אצלם)
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78945
- שם מלא: עפר לאור
-
josef_he
-
- חבר מביא חבר

- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78945
- שם מלא: עפר לאור
-
josef_he
-
- חבר מביא חבר

הבהרות
אתה קונה טלויזיה באחד מהאתרים שהצעת
המחיר נגיד 1800 דולר
השאלה היא מה התוספות שיש להוסיף למחיר (מיסים, שילוח לארץ וכו') כלומר מה התוספת המשוערת על מחיר?
המחיר נגיד 1800 דולר
השאלה היא מה התוספות שיש להוסיף למחיר (מיסים, שילוח לארץ וכו') כלומר מה התוספת המשוערת על מחיר?
-
josef_he
-
- חבר מביא חבר

-
josef_he
-
- חבר מביא חבר

-
josef_he
-
- חבר מביא חבר

-
josef_he
-
- חבר מביא חבר

חנויות
קודם כל אני צריכה עזרה לגבי חנויות ששולחות לארץ- בדקתי את ההצעות של עופר והמבחר בשתי החנויות שהוא הציע הוא דל ביותר
הצעות לחנויות שעושות משלוחים לארץ והמבחר אצלן גדול יותר יתקבלו בברכה ואח"כ אפרט בדיוק מה אני מחפש
הצעות לחנויות שעושות משלוחים לארץ והמבחר אצלן גדול יותר יתקבלו בברכה ואח"כ אפרט בדיוק מה אני מחפש
- קרוקס44
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2073
נראה לי שאתה לא סגור על עצמך מה אתה מתכוון להביא או שמסיבות משלך אתה לא כל כך רוצה לפרט ונראה לי שזה מסבך את האנשים עם הרצון הטוב. קפיש? 
-
josef_he
-
- חבר מביא חבר

זה לא נכון!
אני יודע בדיוק מה אני רוצה להביא אבל כמו שאמרתי אני לא מכיר חנויות ששולחות לארץ ולפני שאפרט לגבי דגם ספציפי של LCD בגודל 32 אינץ' (כפי שציינתי באחת התגובות אם טרחת להסתכל) עלי לדעת על חנויות כאלה ולבדוק באתרים שלהן מה הן מציעות
קפיש
קפיש
- Alon_ma
-
- חבר פעיל

- תגובות: 66
היי
ככלל טלויזיות הם מוצר ששוקל הרבה ולכן עלות המשלוח מטורפת ויכול להגיע ל50% מערך הטלויזיה ויותר ועל זה תוסיף מכס וקח בחשבון שהמכס יכלול גם את עלות המשלוח
בכל מקרה הדרך הטובה ביותר היא משלוח דרך הים שמוזיל את העלות ברמות (דרך הים יעלה בערך רבע מהמחיר של שילוח באויר רגיל) ודרך הים למשקל אין משמעות רק לנפח אך גם ייקח לך לפחות חודש לקבל את זה בכל מקרה אינך חייב לקנות מחנות ששולחת לארץ יש את האתר הזה שלינקקתי למטה שנותן לך כתובת בארה"ב ומשם הוא שולח לך את זה דרך הים או באויר לשיקולך ויש שם גם מחשבון עלות לדמות כמה יעלה לך כל התענוג כולל מיסים
http://www.usaddress.com/usaddress/index.aspx
ככלל טלויזיות הם מוצר ששוקל הרבה ולכן עלות המשלוח מטורפת ויכול להגיע ל50% מערך הטלויזיה ויותר ועל זה תוסיף מכס וקח בחשבון שהמכס יכלול גם את עלות המשלוח
בכל מקרה הדרך הטובה ביותר היא משלוח דרך הים שמוזיל את העלות ברמות (דרך הים יעלה בערך רבע מהמחיר של שילוח באויר רגיל) ודרך הים למשקל אין משמעות רק לנפח אך גם ייקח לך לפחות חודש לקבל את זה בכל מקרה אינך חייב לקנות מחנות ששולחת לארץ יש את האתר הזה שלינקקתי למטה שנותן לך כתובת בארה"ב ומשם הוא שולח לך את זה דרך הים או באויר לשיקולך ויש שם גם מחשבון עלות לדמות כמה יעלה לך כל התענוג כולל מיסים
http://www.usaddress.com/usaddress/index.aspx
-
josef_he
-
- חבר מביא חבר

תודה לאלון
לא חשבתי על הרעיון...
אם יש למישהו עוד רעיונות כאלה או לחילופין הצעות לחנויות ששולחות לארץ אשמח כמובן לשמוע.
תודה מראש לכולם
אם יש למישהו עוד רעיונות כאלה או לחילופין הצעות לחנויות ששולחות לארץ אשמח כמובן לשמוע.
תודה מראש לכולם