הנוכלים של אירוקה
גלשתי לי להנאתי באינטרנט כשפתאום קפצה מודעת פרסומת 65% הנחה על משקפי ריי בנד בסניפי אירוקה.
אמרתי לעצמי : מה המחיר היום של משקפי ריי בנד , כ 600-800 שקל , ואללה ואחרי הנחה אפשר לקבלם בסביבות
300 שקל , יאללה בוא נתפנק.
קפצתי לסניף בנתניה , ראיתי כמות נכבדת של משקפיים המוצעים במבצע , מדדתי כל מיני , והמוכרת עוזרת לי ונותנת לי למדוד כל מיני סוגים , פתאום אני מסתכל על המחיר ואני קולט : 1890 שקל , 1490 שקל , 1590 שקל .
שאלתי אותה לפשר המחיר המופקע , והיא ענתה : כן זה המחיר אבל יש 65% הנחה ! , שאלתי אותה מתי בפעם האחרונה מישהו רכש משקפי ריי בנד ב 1890 שקל , והיא ענתה : אף פעם !! , אנחנו עושים כל הזמן מבצעים ,
אז אמרתי לה שאם כל הזמן אתם עושים מבצעים והמחיר של משקפיים נע בין 600 - 800 אז זה המחיר שלהם !!!!!!!!!
זה כבר לא מבצע , זה המחיר בפועל , ועל זה אתם צריכים לעשות הנחה ,
אז היא אומרת: נראה לך שנמכור משקפי ריי בנד ב 400 שקל , כן !!!! אני אומר , אמרתי לה שזו לדעתי נוכלות , או שקר בפרסום או איך שתקראו לזה .
יצאתי עצבני
אמרתי לעצמי : מה המחיר היום של משקפי ריי בנד , כ 600-800 שקל , ואללה ואחרי הנחה אפשר לקבלם בסביבות
300 שקל , יאללה בוא נתפנק.
קפצתי לסניף בנתניה , ראיתי כמות נכבדת של משקפיים המוצעים במבצע , מדדתי כל מיני , והמוכרת עוזרת לי ונותנת לי למדוד כל מיני סוגים , פתאום אני מסתכל על המחיר ואני קולט : 1890 שקל , 1490 שקל , 1590 שקל .
שאלתי אותה לפשר המחיר המופקע , והיא ענתה : כן זה המחיר אבל יש 65% הנחה ! , שאלתי אותה מתי בפעם האחרונה מישהו רכש משקפי ריי בנד ב 1890 שקל , והיא ענתה : אף פעם !! , אנחנו עושים כל הזמן מבצעים ,
אז אמרתי לה שאם כל הזמן אתם עושים מבצעים והמחיר של משקפיים נע בין 600 - 800 אז זה המחיר שלהם !!!!!!!!!
זה כבר לא מבצע , זה המחיר בפועל , ועל זה אתם צריכים לעשות הנחה ,
אז היא אומרת: נראה לך שנמכור משקפי ריי בנד ב 400 שקל , כן !!!! אני אומר , אמרתי לה שזו לדעתי נוכלות , או שקר בפרסום או איך שתקראו לזה .
יצאתי עצבני
די נמאס לי , הנה עוד סיפור שקרה לי ממש עכשיו .
קניתי מספר חולצות ומכנסיים ברנואר . חזרתי למשרד וסתם גלשתי לאתר של רנואר , ופתאום
להפתעתי אני רואה את אותן חולצות בחצי מחיר , יצרתי קשר עם שירות לקוחות לפענח את התעלומה הזו .
ענתה לי בחורה בשם דורית שהסבירה לי שהחולצות באתר הם : מהקולקציה הישנה ואני רכשתי מהקולקציה החדשה,
שאלתי : זו אותה חולצה ?
ענתה : כן
שאלתי : אותו צבע ?
שאלתי: מיוצר באותו מקום מאותם חומרים , ממש אותה חולצה ?
ענתה : כן ממש אותה חולצה
שאלתי : אז מה שונה ?
ענתה : המספר הקטלוגי שונה
אמרתי : נו אז תשני לי את המספר הקטלוגי
ענתה : לא אי אפשר זו הקולקציה החדשה
שאלתי : קולקציה חדשה זה לא אומר שאני בין הראשונים שלובש את החולצה הזו
ענתה : לא , זה אומר שהחולצה הגיעה בנגלה האחרונה , והיא נחשבת קולקציית חורף חדשה
שאלתי : חולצה קצרה בקולקציית חורף ?
ענתה כן
די נשברתי
קניתי מספר חולצות ומכנסיים ברנואר . חזרתי למשרד וסתם גלשתי לאתר של רנואר , ופתאום
להפתעתי אני רואה את אותן חולצות בחצי מחיר , יצרתי קשר עם שירות לקוחות לפענח את התעלומה הזו .
ענתה לי בחורה בשם דורית שהסבירה לי שהחולצות באתר הם : מהקולקציה הישנה ואני רכשתי מהקולקציה החדשה,
ענתה כן
די נשברתי
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
אז תחזיר את מה שקנית ותקנה בזול. חולרות.yshneider כתב:די נמאס לי , הנה עוד סיפור שקרה לי ממש עכשיו .
ענתה כן
די נשברתי...