הנוכלים של אירוקה
-
yshneider
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 471
גלשתי לי להנאתי באינטרנט כשפתאום קפצה מודעת פרסומת 65% הנחה על משקפי ריי בנד בסניפי אירוקה.
אמרתי לעצמי : מה המחיר היום של משקפי ריי בנד , כ 600-800 שקל , ואללה ואחרי הנחה אפשר לקבלם בסביבות
300 שקל , יאללה בוא נתפנק.
קפצתי לסניף בנתניה , ראיתי כמות נכבדת של משקפיים המוצעים במבצע , מדדתי כל מיני , והמוכרת עוזרת לי ונותנת לי למדוד כל מיני סוגים , פתאום אני מסתכל על המחיר ואני קולט : 1890 שקל , 1490 שקל , 1590 שקל .
שאלתי אותה לפשר המחיר המופקע , והיא ענתה : כן זה המחיר אבל יש 65% הנחה ! , שאלתי אותה מתי בפעם האחרונה מישהו רכש משקפי ריי בנד ב 1890 שקל , והיא ענתה : אף פעם !! , אנחנו עושים כל הזמן מבצעים ,
אז אמרתי לה שאם כל הזמן אתם עושים מבצעים והמחיר של משקפיים נע בין 600 - 800 אז זה המחיר שלהם !!!!!!!!!
זה כבר לא מבצע , זה המחיר בפועל , ועל זה אתם צריכים לעשות הנחה ,
אז היא אומרת: נראה לך שנמכור משקפי ריי בנד ב 400 שקל , כן !!!! אני אומר , אמרתי לה שזו לדעתי נוכלות , או שקר בפרסום או איך שתקראו לזה .
יצאתי עצבני
אמרתי לעצמי : מה המחיר היום של משקפי ריי בנד , כ 600-800 שקל , ואללה ואחרי הנחה אפשר לקבלם בסביבות
300 שקל , יאללה בוא נתפנק.
קפצתי לסניף בנתניה , ראיתי כמות נכבדת של משקפיים המוצעים במבצע , מדדתי כל מיני , והמוכרת עוזרת לי ונותנת לי למדוד כל מיני סוגים , פתאום אני מסתכל על המחיר ואני קולט : 1890 שקל , 1490 שקל , 1590 שקל .
שאלתי אותה לפשר המחיר המופקע , והיא ענתה : כן זה המחיר אבל יש 65% הנחה ! , שאלתי אותה מתי בפעם האחרונה מישהו רכש משקפי ריי בנד ב 1890 שקל , והיא ענתה : אף פעם !! , אנחנו עושים כל הזמן מבצעים ,
אז אמרתי לה שאם כל הזמן אתם עושים מבצעים והמחיר של משקפיים נע בין 600 - 800 אז זה המחיר שלהם !!!!!!!!!
זה כבר לא מבצע , זה המחיר בפועל , ועל זה אתם צריכים לעשות הנחה ,
אז היא אומרת: נראה לך שנמכור משקפי ריי בנד ב 400 שקל , כן !!!! אני אומר , אמרתי לה שזו לדעתי נוכלות , או שקר בפרסום או איך שתקראו לזה .
יצאתי עצבני
- BreezeNET
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1757
- שם מלא: אבי כהן
זו גם עבירה על החוק!! וניתן לפתוח נגדם תביעה יצוגית.
לאחרונה חידדו את החוקי הצרכנות בנושא זה וזכור לי שגם איזו שהיא רשת(אני חושב מתחום הפארמה) קיבלה קנס גדול.
לאחרונה חידדו את החוקי הצרכנות בנושא זה וזכור לי שגם איזו שהיא רשת(אני חושב מתחום הפארמה) קיבלה קנס גדול.
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
ריי באן
העם דורש..... כל מיני דברים
-
yshneider
-
- חבר פעיל מאוד

ברור ריי באן 
-
yshneider
-
- חבר פעיל מאוד

די נמאס לי , הנה עוד סיפור שקרה לי ממש עכשיו .
קניתי מספר חולצות ומכנסיים ברנואר . חזרתי למשרד וסתם גלשתי לאתר של רנואר , ופתאום
להפתעתי אני רואה את אותן חולצות בחצי מחיר , יצרתי קשר עם שירות לקוחות לפענח את התעלומה הזו .
ענתה לי בחורה בשם דורית שהסבירה לי שהחולצות באתר הם : מהקולקציה הישנה ואני רכשתי מהקולקציה החדשה,
שאלתי : זו אותה חולצה ?
ענתה : כן
שאלתי : אותו צבע ?
שאלתי: מיוצר באותו מקום מאותם חומרים , ממש אותה חולצה ?
ענתה : כן ממש אותה חולצה
שאלתי : אז מה שונה ?
ענתה : המספר הקטלוגי שונה
אמרתי : נו אז תשני לי את המספר הקטלוגי
ענתה : לא אי אפשר זו הקולקציה החדשה
שאלתי : קולקציה חדשה זה לא אומר שאני בין הראשונים שלובש את החולצה הזו
ענתה : לא , זה אומר שהחולצה הגיעה בנגלה האחרונה , והיא נחשבת קולקציית חורף חדשה
שאלתי : חולצה קצרה בקולקציית חורף ?
ענתה כן
די נשברתי
קניתי מספר חולצות ומכנסיים ברנואר . חזרתי למשרד וסתם גלשתי לאתר של רנואר , ופתאום
להפתעתי אני רואה את אותן חולצות בחצי מחיר , יצרתי קשר עם שירות לקוחות לפענח את התעלומה הזו .
ענתה לי בחורה בשם דורית שהסבירה לי שהחולצות באתר הם : מהקולקציה הישנה ואני רכשתי מהקולקציה החדשה,
ענתה כן
די נשברתי
- toxin
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
אולי עדיף שתישאר בבית ולא תצא לעשות קניות בקניון? 
- giladl
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 964
עצוב, אבל ככה זה.
- mrunderhill
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
אז תחזיר את מה שקנית ותקנה בזול. חולרות.yshneider כתב:די נמאס לי , הנה עוד סיפור שקרה לי ממש עכשיו .
ענתה כן
די נשברתי...