האסטרטגיה החדשה של הוט: להיות הכי זולה!

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
shmelka1 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 131
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #1 

"הוט" אימצה אסטרטגיה יוצאת דופן בשוק התקשורת הישראלי: היא רוצה להיות זולה ככל שניתן. מסיבה זו היא מתמקדת בצמצום ההוצאות, ומנסה להיות הכי "רזה" שאפשר. שאיפות הצמצום התמידיות גובות מחיר: העובדים והלקוחות נופלים קורבן למדיניות הכלכלית הזו.
http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=1000116

אני אומר שאם זו האמת (ולא בטוח, יש טענות שהמטרה היא רק להגדיל את הרווח כדי להגדיל דיווידנדים לשירות החוב של דרהי) אז אלה חדשות נפלאות.

nerya40
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1221
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 122 פעמים

שליחה #2 

אסטרטגיה חדשה? זה כבר המון שנים ככה.

hanochh
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 287
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 33 פעמים

שליחה #3 

shmelka1 כתב:
אני אומר שאם זו האמת (ולא בטוח, יש טענות שהמטרה היא רק להגדיל את הרווח כדי להגדיל דיווידנדים לשירות החוב של דרהי) אז אלה חדשות נפלאות.
...
חדשות נפלאות לקמצנים, חדשות לא משהו למי שמצפה לקבל שירות סביר מחברת תקשורת ולא לחכות למשל 3 שבועות לטכנאי...

kaplaey2
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2338
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 204 פעמים

שליחה #4 

אולי כדאי שישנו את האסטרטגיה, כי היא כנראה לא עובדת להם כל כך על סמך כל הנתונים האחרונים שקראנו פה...

younet
טרול
טרול
תגובות: 6
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #5 

kaplaey2 כתב:אולי כדאי שישנו את האסטרטגיה, כי היא כנראה לא עובדת להם כל כך על סמך כל הנתונים האחרונים שקראנו פה...
...
מבחינתם דווקא עובד ,הרווחים עלו בצורה משמעותית ,לגבי הנתונים הם קצת נוטים לצד אחד ,למשל

שהוט צירפה 18,000 לקוחות לטריפל ,זה לא כתוב , למה ? , ההכנסות לפר לקוח טלוויזיה עלו לשיא ,זה

לא כתוב ,למה ? .

סה"כ ההכנסות עלו ובטלוויזיה בפרט לא נפגעו ,בעוד YES דווקא הכניסה פחות כסף,זה כתוב בדו"ח שמופיע באתר

בזק ו HOT .

BreezeNET
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1757
שם מלא: אבי כהן
נתן תודות: 120 פעמים
קיבל תודות: 111 פעמים

שליחה #6 

אין מה לעשות, תמיד יהיו אותם אנשים/לקוחות שיתלוננו עליהם מהבוקר עד הערב אבל ימשיכו להיות לקוחות שלהם ולשלם להם כסף (בעברית קוראים לזה פראייר) :hammer:

younet
טרול
טרול

שליחה #7 

BreezeNET כתב:אין מה לעשות, תמיד יהיו אותם אנשים/לקוחות שיתלוננו עליהם מהבוקר עד הערב אבל ימשיכו להיות לקוחות שלהם ולשלם להם כסף (בעברית קוראים לזה פראייר) :hammer:
...
ובצד השני אין אנשים שמתלוננים על המוצר של YES ובזק או על השירות לקוחות ,יש גם יש והם נשארים

עדיין הלקוחות שלהם אז הם גם פרייארים ? YES איבדה 6,000 לקוחות בשנה האחרונה שהחזירה עכשיו

5,000 בחזרה ,נו את מי נאשים במקרה הזה .

BreezeNET
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1757
שם מלא: אבי כהן
נתן תודות: 120 פעמים
קיבל תודות: 111 פעמים

שליחה #8 

על כל חברה יש תלונות, עד כאן הכל זהה, הבעייה היא שבהוט זה מעניין להם את התחת, כי הם הפסיקו לתת שירות.
גוגמא קטנה משבוע שעבר: לחבר בעבודה יש בעיות בקו טלפון (ניתוקים וכדו') הוא התקשר למוקד של הוט ואחרי 20 ד' ששמע תקליט הוא התייאש וניתק, אני בטוח שזה לא קורה בשאר החברות, כמובן שלא חסרים דוגמאות.

younet
טרול
טרול

שליחה #9 

אז איך תסביר שבשנה אחת עזבו את YES כ 6,000 לקוחות ,למה לזה אין פרשנויות בתקשורת,למה לא שמענו

את קולך , אני לא טוען שהוט טובים יותר ,אני טוען שהם כמו כולם או קצת פחות ,לא הבדל גדול,

אלא שבתקשורת או בפורם

זה אתה עלול לחשוב שזה אחרת וזה לא כי עובדה שהם מתקיימים יפה ,ביום שיהיה פחות לקוחות ואין רווחים

אז אפשר לדבר על משבר ,אבל צריך להתייחס באופן ישר וענייני לנתונים .

אם הוט יחסכו כסף על חשבון הטכנאים שלא עובדים קשה ,מי שעובד באמת זה עובדי הקבלן ,אז אולי

נקבל יותר תוכן ואז המרוויח הוא הלקוח .

ואין לי הוט כבלים !!! רק אינטנרט .

kaplaey2
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2338
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 204 פעמים

שליחה #10 

אתה באמת טרול? 8O

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6113
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 994 פעמים

שליחה #11 

טרול ת.נ.צ.ב.ה 21/8/2013-22-8/2013 תמיד תיהיה בזכרון שלנו!

ועכשיו לנושא השרשור
הוט יכולה לרדת במחיר כמה שבא לה, כאשר אין גיבוי למחיר קרי שירות/תמיכה/טכנאי בזמן סביר אזי שהמוצר לא שווה את השקלים הבודדים הנדרשים.

younet
טרול
טרול

שליחה #12 

kaplaey2 כתב:אתה באמת טרול? 8O
...
אני אדם ישר ,פי ולבי שווים ,לא שמעתי מילה ואף מילת ביקרות על מספר הלקוחות ב YES צנח בשנה שעברה

זה פשוט עבר ליד כולם ,אני פשוט רואה את הדברים פחות קיצוניים מאשר הישראלי הממוצע בפורם זה וכאשר

אני אומר משהו מאזן כמו "לא שמעתי מילה ואף מילת ביקרות שמספר הלקוחות ב YES צנח

בשנה שעברה זה פשוט עבר ליד כולם " ,אני נחשד כמשתף פעולה האויב שמקרה הזה זה הוט

ולכן אני מתוייג כטרול .

אני מסכים שהוט והלקוחות נפגעו בשירות כתוצאה מהשביתה של הטכנאים ,אך אני מתייחס לתקופה שלפני השביתה

ולדעתי אין הבדל גדול בין YES ל HOT בכל נושא השירות .

shay1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2164
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #13 

אני חושב שאלו שנטשו את YES לא נטשו עכב מדיניות שירות עקומה כמו הוט אלה הכיס הכתיב
את המעבר
לא פעם עשיתי את החישוב מה ההפרש שיוצא לשלם על יס ספק אינטרנט, טלפון וספק תשתית
והגעתי למסקנה שההפרש לא מצדיק מבחינתי לפחות להיות מחובר בטריפל להוט אני מעדיך לשלם עוד טיפה ולחיות חיים רגועים גם ככה יש לי דם עצבני
לדעתי מה שהניעה את האנשים לנטוש את יס זה קמצנות גרידה כי אחרת אני לא יכול להסביר מדוע אנשים עוברים לחברה בעלת מערך שירות הגרוע במדינה אם לא קמצנות וסוג של מזוכיזם
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.

shmelka1 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 131
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #14 

ההבדל בין חסכנות לקמצנות דק מאוד. מן הסתם זה גם תלוי בשיוך הסוציואקונומי של הלקוח.

hanochh
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 287
נתן תודות: 14 פעמים

שליחה #15 

younet כתב:
kaplaey2 כתב:אתה באמת טרול? 8O
...
אני אדם ישר ,פי ולבי שווים ,לא שמעתי מילה ואף מילת ביקרות על מספר הלקוחות ב YES צנח בשנה שעברה

זה פשוט עבר ליד כולם ,אני פשוט רואה את הדברים פחות קיצוניים מאשר הישראלי הממוצע בפורם זה וכאשר

אני אומר משהו מאזן כמו "לא שמעתי מילה ואף מילת ביקרות שמספר הלקוחות ב YES צנח

בשנה שעברה זה פשוט עבר ליד כולם " ,אני נחשד כמשתף פעולה האויב שמקרה הזה זה הוט

ולכן אני מתוייג כטרול .

אני מסכים שהוט והלקוחות נפגעו בשירות כתוצאה מהשביתה של הטכנאים ,אך אני מתייחס לתקופה שלפני השביתה

ולדעתי אין הבדל גדול בין YES ל HOT בכל נושא השירות .
...
הבעיה שלמרות שלהוט יש יותר לקוחות עדיין בקושי תמצא לקוח שלהם שיגיד שהוא שם בגלל השרות או התוכן. בגלל זה אתה מתויג כמו שתייגו, כל הפורומים, טוקבקים וכתבות העיתונים אומרים את אותו הדבר: להוט לא אכפת מהלקוחות שלה. אני במקרה עובד בתחום האינטרנט ואני נתקל שוב ושוב בלקוחות שצריכים להמתין 3 שבועות בלי אינטרנט או טלויזיה לטכנאי הוט. דבר כזה לא יקרה ביס. את הוט נוטשים למרות שהיא זולה יותר. את יס נוטשים בגלל שהוט זולה יותר. יש הבדל משמעותי.

Miro1989
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 158
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #16 

עברנו לא ממזמן להוט, ואני חייב להגיד משהו בקשר לדיון הזה.
הסיבה היחידה שבגללה עברנו להוט זה כי שילמנו לתשתית 15 מגה + ספק + טלפון(בלי שיחות יוצאות) + יס(כולל כל ערוצי הספורט + החיים הטובים ועוד חרטות) כ-650 ש"ח. לעומת זאת כעת בהוט המחיר של החבילה הזאת הוא 400 ש"ח והוא כולל בנוסף גם אינטרנט 100 מגה + שיחות בלי הגבלה.

הסיבה שכולם עוזבים את יס היא בגלל מצב כלכלי נטו ושום סיבה אחרת. תכלס אני מאוד מתגעגע ליס ומקווה שבעתיד הקרוב נחזור לשם.
ואני מבטיח לכם שאני מגיע מבית שהמצב הכלכלי בו הוא בסדר גמור, מה יגידו אלה שחיים על השקל?

אין מה להשוות בין יס להוט, יס לוקחת אותם בענק.

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #17 

מדהים איך "younet " , חוזר לפה כבר פעם עשירית עם משתמש חדש רק כדי להגיד "מילה טובה" על הוט .. לא הכל כל כך נורא בהוט ,אבל באמת שהטרול הזה נמאס, והוא בטח יחזור לבקר פה באתר עוד לא מעט פעמים .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

shlomiassaf
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1444
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 70 פעמים

שליחה #18 

אני בהוט כבר שנה...

האינטרנט מתנתק לי כל יום פעם אחת לפחות... רק שתבינו, אני אפילו לא מתקשר למוקד השירות.. בשביל מה?

עברנו אליהם כי החבילה זולה יותר והתכנים ממש לא מעניינים אותי... אבל הסבלנות אט אט פוקעת...

Star-Blazer
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1104
נתן תודות: 38 פעמים

שליחה #19 

אלה תועבה ואלה טרפה והיפך.
יש שתי חברות... !!!
השירות התכנים העלות הכל ישתפר עם עוד שתים או שלוש חברות בשוק. זוהי תמצית הסיפור.
אני בהוט. השירות שלהם הוא של המים של פח הזבל. לוקח מענה לשירות 40 דקות!!!!! בטלפון. למה אני שם?
כי מעצבן אותי לשלם 25 ש"ח "אחזקה" על קו טלפון בשנת 2013!!!!!
טלויזיה? השתחררתי מהמשכנתא הזאת!!! - אינטרנט. יש את כל התכנים שם. הילדים נכנסים ל - boxee וגולשים לאתרי הילדים ורואים את כל הסדרות שמעניינות אותם.
ואני מוריד את מה שמעניין אותי ויש עידן + לתכנים מרכזיים.

Spook
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 990
נתן תודות: 58 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #20 

אני בדיוק עוזב את הוט.
עברתי אליה בגלל המחיר הזול.
ואני מוכן לסבול חצי שעה המתנה כדי לקבל נציג אחת לכמה חודשים כשצריך אותם כי זה שווה חסכון של 100 שקל לחודש.
אבל כשטכנאי לא מגיע אחרי שחיכית לו בבית חצי יום, ואז השירות לקוחות מעז לטעון שהוא הגיע ולא הייתי והוא התקשר לסלולר ולבית ולא עניתי, כשלא היתה אפילו שיחה אחת שלא נענתה, אז נשברתי.
מה חשבו, שאני לא אדע שהם משקרים ומנסים להתחמק מלשלם פיצוי על הטכנאי שלא הגיע?

בקיצור, שירות גרוע זה עוד סביל כי ברור שיש לזה מחיר ואני מוכן לשלם אותו.
אבל תרבות של שקר ללקוחות שפשטה בחברה, על זה אני לא מוכן להבליג.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”