האסטרטגיה החדשה של הוט: להיות הכי זולה!
איך הגעת להפרש של 100 ₪ ?Spook כתב:אני בדיוק עוזב את הוט.
עברתי אליה בגלל המחיר הזול.
ואני מוכן לסבול חצי שעה המתנה כדי לקבל נציג אחת לכמה חודשים כשצריך אותם כי זה שווה חסכון של 100 שקל לחודש.
אבל כשטכנאי לא מגיע אחרי שחיכית לו בבית חצי יום, ואז השירות לקוחות מעז לטעון שהוא הגיע ולא הייתי והוא התקשר לסלולר ולבית ולא עניתי, כשלא היתה אפילו שיחה אחת שלא נענתה, אז נשברתי.
מה חשבו, שאני לא אדע שהם משקרים ומנסים להתחמק מלשלם פיצוי על הטכנאי שלא הגיע?
בקיצור, שירות גרוע זה עוד סביל כי ברור שיש לזה מחיר ואני מוכן לשלם אותו.
אבל תרבות של שקר ללקוחות שפשטה בחברה, על זה אני לא מוכן להבליג....
נראה לי שההפרש קצת גבוה
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
2 טלפון בזק נחשב ליקר ביותר אבל הוא גם לא בר השוואה לשאר המתחרים כי הוא נמצא על תשתית האינטרנטSpook כתב:טריפל של הוט עם ערוצי הפרימיום של הילדים פתוחים לעומת אינטרנט של בזק + יס עם אותם ערוצים + קו טלפון של בזק יצא לי בזמנו הפרש של 100 שקל בערך. אולי כיום המחירים שונים....
תשווה תפוח לתפוח ולא תפוח לאגס
אני עשיתי את החשבון והגעתי להפרש של 40-50 ₪ בחודש שזה שווה את השקט שאני מקבל
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
נשמע לי שהיית צריך לדבר עם השימור לפני.. יס בהחלט יותר יקרים אבל לא הפרש של 250 ש"ח גם עם כל הערוצים האלוMiro1989 כתב:עברנו לא ממזמן להוט, ואני חייב להגיד משהו בקשר לדיון הזה.
הסיבה היחידה שבגללה עברנו להוט זה כי שילמנו לתשתית 15 מגה + ספק + טלפון(בלי שיחות יוצאות) + יס(כולל כל ערוצי הספורט + החיים הטובים ועוד חרטות) כ-650 ש"ח. לעומת זאת כעת בהוט המחיר של החבילה הזאת הוא 400 ש"ח והוא כולל בנוסף גם אינטרנט 100 מגה + שיחות בלי הגבלה.
הסיבה שכולם עוזבים את יס היא בגלל מצב כלכלי נטו ושום סיבה אחרת. תכלס אני מאוד מתגעגע ליס ומקווה שבעתיד הקרוב נחזור לשם.
ואני מבטיח לכם שאני מגיע מבית שהמצב הכלכלי בו הוא בסדר גמור, מה יגידו אלה שחיים על השקל?
אין מה להשוות בין יס להוט, יס לוקחת אותם בענק....
ממליץ לך לבדוק עם המכירות, יש את הקמפיין עם ההתקנה חינם גם. אולי לבזק עדיין יש את התשתית 100 מגה ב100 שזה גם מעולה
חבל שסתם תסבול, נכון אתה לא תשלם 400 אבל אני חושב שאתה בכיף יכול לסגור ב500-550 שזה כבר הפרש יותר נורמלי, כמובן תלוי בכיס שלך אבל שווה לבדוק
וStar-Blazer
יש לך מספיק ספקיות שמציעות לך ספק + טלפון במחירים אחלה לגמרי (גם קו קל, משהו כמו 5-10 ש"ח)
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
טוב, בואו נדבר ת'כלס - יש מבצעים חדשים ומעניינים לטריפל בהוט?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
חודש+התקנה חינם לחדשים
[quote="shay1"טלפון בזק נחשב ליקר ביותר אבל הוא גם לא בר השוואה לשאר המתחרים כי הוא נמצא על תשתית האינטרנט
אני עשיתי את החשבון והגעתי להפרש של 40-50 ₪ בחודש שזה שווה את השקט שאני מקבל[/quote]
זה כבר לא נכון, מאז המעבר ל-NGN ולארונות תקשורת מסוג MSAG גם הטלפון של בזק מבוסס על רשת IP פנימית של החברה בדיוק כמו הטלפון של הוט.
עדיין הטלפון של בזק מעט יותר יציב משל הוט בגלל שהוא לא נסמך על ציוד קצה וחיבורי חשמל בבית הלקוח (אלא בארון בלבד). בעיני זה לא מתחיל אפילו להצדיק את פערי המחירים (כמובן גם הטלפון של הוט לא הכי זול בשוק).
אני עשיתי את החשבון והגעתי להפרש של 40-50 ₪ בחודש שזה שווה את השקט שאני מקבל[/quote]
זה כבר לא נכון, מאז המעבר ל-NGN ולארונות תקשורת מסוג MSAG גם הטלפון של בזק מבוסס על רשת IP פנימית של החברה בדיוק כמו הטלפון של הוט.
עדיין הטלפון של בזק מעט יותר יציב משל הוט בגלל שהוא לא נסמך על ציוד קצה וחיבורי חשמל בבית הלקוח (אלא בארון בלבד). בעיני זה לא מתחיל אפילו להצדיק את פערי המחירים (כמובן גם הטלפון של הוט לא הכי זול בשוק).
זה כבר לא נכון, מאז המעבר ל-NGN ולארונות תקשורת מסוג MSAG גם הטלפון של בזק מבוסס על רשת IP פנימית של החברה בדיוק כמו הטלפון של הוט.shmelka1 כתב:[quote="shay1"טלפון בזק נחשב ליקר ביותר אבל הוא גם לא בר השוואה לשאר המתחרים כי הוא נמצא על תשתית האינטרנט
אני עשיתי את החשבון והגעתי להפרש של 40-50 ₪ בחודש שזה שווה את השקט שאני מקבל...
עדיין הטלפון של בזק מעט יותר יציב משל הוט בגלל שהוא לא נסמך על ציוד קצה וחיבורי חשמל בבית הלקוח (אלא בארון בלבד). בעיני זה לא מתחיל אפילו להצדיק את פערי המחירים (כמובן גם הטלפון של הוט לא הכי זול בשוק).[/quote]
אכן כן הטלפון של בזק טוב יותר מכולם אבל שאתה משווה תשווה משהו באותו קטגוריה
יש עוד חברות חוץ מהוט שמספקות שרותי טלפוניה
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
גם על הנוחות של one-click-operation . שווה או לא - כל אחד מחליט לעצמו...benny123 כתב:אני לא מבין אותכם אנשים...
... אז למה לשלם הרבה? ......