משלוח מאילת ומע"מ, תעצרו אותי אם אני עושה טעות פה
-
denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
השאלה די פשוטה, סיכמתי אם חבר שגר באילת (הוא תושב אילת אם תעודת תושב) שיקנה לי שם טאבלט, התהליך כזה:
1. אני מעביר כסף מחשבון בנק שלי כסף, לחשבון שלו.
2. הוא מקבל את הכסף, והולך לקנות את המכשיר.
3. הוא הולך לסניף דואר אם חבילה (כולל חשבונית קניה, לצרוך אחריות), ושולח מסניף לסניף.
4. אני הולך לאסוף את החבילה.
PRFOFIT?
השאלה האם יש פה איזה סיכון, שידרשו לשלם מע"מ?
1. אני מעביר כסף מחשבון בנק שלי כסף, לחשבון שלו.
2. הוא מקבל את הכסף, והולך לקנות את המכשיר.
3. הוא הולך לסניף דואר אם חבילה (כולל חשבונית קניה, לצרוך אחריות), ושולח מסניף לסניף.
4. אני הולך לאסוף את החבילה.
PRFOFIT?
השאלה האם יש פה איזה סיכון, שידרשו לשלם מע"מ?
נערך לאחרונה על ידי denis29 ב 20/08/2013 0:16, נערך פעם 1 בסך הכל.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
-
denis29
- חבר ותיק

ואללה? אז אפשר גם סמים? אבל ברצינות, אתה אומר שבסניף דואר באילת, לא בודקים מה יש בחבילות?
איזה חבר סיפר לי, שאבא של חבר קנה מצלמה שם, וביציאה מאילת עבר בעמדת מכס ונתפס ..
איזה חבר סיפר לי, שאבא של חבר קנה מצלמה שם, וביציאה מאילת עבר בעמדת מכס ונתפס ..
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אם אתה כ''כ מודאג...החבר שלך יכול לשלוח לך את הטאבלט לבד (היית אצלו סופ''ש באילת ושכחת את הטאבלט שלך אצלו בבית),ואת החשבונית וכל יתר הטפסים שישלח לך במעטפה רגילה.denis29 כתב:ואללה? אז אפשר גם סמים? אבל ברצינות, אתה אומר שבסניף דואר באילת, לא בודקים מה יש בחבילות?
איזה חבר סיפר לי, שאבא של חבר קנה מצלמה שם, וביציאה מאילת עבר בעמדת מכס ונתפס .....
-
denis29
- חבר ותיק

הוא חבר וותיק, גר פעם באילת, חזר למרכז, ושוב חזר לאילת
בכל מקרה אתה ממליץ לא לאחד את חשבונית הקניה בחבילה? אלה לשלוח בדואר?
*טריק דומה עושים, מי שקונה בחו"ל, את המוצר מעביר איתו, את הקופסה אם שער המסמכים מעביר בדואר
בכל מקרה אתה ממליץ לא לאחד את חשבונית הקניה בחבילה? אלה לשלוח בדואר?
*טריק דומה עושים, מי שקונה בחו"ל, את המוצר מעביר איתו, את הקופסה אם שער המסמכים מעביר בדואר
-
denis29
- חבר ותיק

האמת שאני כן אוסף אריזות, אם אני לא מרוצה ממכשיר, או מחפש דגם חדש יותר, יותר נוח למכור ככה (מוכר בEBAY), וגם בכללי..אתה יודע איך זה, ההרגשה שאתה פותח מוצר חדש מאריזה ...יותר טוב מסקס