משלוח מאילת ומע"מ, תעצרו אותי אם אני עושה טעות פה
-
denis29
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
השאלה די פשוטה, סיכמתי אם חבר שגר באילת (הוא תושב אילת אם תעודת תושב) שיקנה לי שם טאבלט, התהליך כזה:
1. אני מעביר כסף מחשבון בנק שלי כסף, לחשבון שלו.
2. הוא מקבל את הכסף, והולך לקנות את המכשיר.
3. הוא הולך לסניף דואר אם חבילה (כולל חשבונית קניה, לצרוך אחריות), ושולח מסניף לסניף.
4. אני הולך לאסוף את החבילה.
PRFOFIT?
השאלה האם יש פה איזה סיכון, שידרשו לשלם מע"מ?
1. אני מעביר כסף מחשבון בנק שלי כסף, לחשבון שלו.
2. הוא מקבל את הכסף, והולך לקנות את המכשיר.
3. הוא הולך לסניף דואר אם חבילה (כולל חשבונית קניה, לצרוך אחריות), ושולח מסניף לסניף.
4. אני הולך לאסוף את החבילה.
PRFOFIT?
השאלה האם יש פה איזה סיכון, שידרשו לשלם מע"מ?
נערך לאחרונה על ידי denis29 ב 20/08/2013 0:16, נערך פעם 1 בסך הכל.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
- ירקרק
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1251
איזה מע''מ? נראה לך שבדואר סניף אילת איכפת להם מה שולח תושב אילת לתושב אחר בישראל (כל עוד הוא לא שולח לך קילו סמים...) ?
-
denis29
-
- חבר ותיק

ואללה? אז אפשר גם סמים? אבל ברצינות, אתה אומר שבסניף דואר באילת, לא בודקים מה יש בחבילות?
איזה חבר סיפר לי, שאבא של חבר קנה מצלמה שם, וביציאה מאילת עבר בעמדת מכס ונתפס ..
איזה חבר סיפר לי, שאבא של חבר קנה מצלמה שם, וביציאה מאילת עבר בעמדת מכס ונתפס ..
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
- ירקרק
-
- חבר ותיק

עבירה ? למה בדיוק ?
- ירקרק
-
- חבר ותיק

אם אתה כ''כ מודאג...החבר שלך יכול לשלוח לך את הטאבלט לבד (היית אצלו סופ''ש באילת ושכחת את הטאבלט שלך אצלו בבית),ואת החשבונית וכל יתר הטפסים שישלח לך במעטפה רגילה.denis29 כתב:ואללה? אז אפשר גם סמים? אבל ברצינות, אתה אומר שבסניף דואר באילת, לא בודקים מה יש בחבילות?
איזה חבר סיפר לי, שאבא של חבר קנה מצלמה שם, וביציאה מאילת עבר בעמדת מכס ונתפס .....
-
denis29
-
- חבר ותיק

כן, ככה אין תכלס הוכחת קניה, חשבתי על זה לפני זה
,איך יבדקו?
- ירקרק
-
- חבר ותיק

איזה יבדקו...חבל על הפרניות שלך. נראה לך בודקים מעטפות עם בול רגיל שיוצאות מאילת?
תבדוק רק שהוא באמת חבר שלך ולא יעלם לך עם הכסף
(סתם צוחק)
תבדוק רק שהוא באמת חבר שלך ולא יעלם לך עם הכסף
-
denis29
-
- חבר ותיק

הוא חבר וותיק, גר פעם באילת, חזר למרכז, ושוב חזר לאילת
בכל מקרה אתה ממליץ לא לאחד את חשבונית הקניה בחבילה? אלה לשלוח בדואר?
*טריק דומה עושים, מי שקונה בחו"ל, את המוצר מעביר איתו, את הקופסה אם שער המסמכים מעביר בדואר
בכל מקרה אתה ממליץ לא לאחד את חשבונית הקניה בחבילה? אלה לשלוח בדואר?
*טריק דומה עושים, מי שקונה בחו"ל, את המוצר מעביר איתו, את הקופסה אם שער המסמכים מעביר בדואר
- ירקרק
-
- חבר ותיק

עדיף לשלוח בנפרד כי ככה באמת אין סיכוי לשום סיטואציה בעייתית.
אני גרתי באילת שנתיים לאחר הצבא והמון דברים נשלחו בדואר ,דברים שבאמת נשכחו (וגם כאלה שלא נשכחו f) ) על ידי חברים מבקרים ומשפחה.
תתחדש (
אני גרתי באילת שנתיים לאחר הצבא והמון דברים נשלחו בדואר ,דברים שבאמת נשכחו (וגם כאלה שלא נשכחו f) ) על ידי חברים מבקרים ומשפחה.
תתחדש (
-
denis29
-
- חבר ותיק

וזה שהוא נשלח באריזה שלו, יהיה חשוד?
- ירקרק
-
- חבר ותיק

למה אתה צריך את האריזה שלו? אתה אוסף אריזות? שישלח בלי האריזה המקורית
ואם מסיבה לא ברורה כלשהי (לי לפחות) ואתה מתעקש על האריזה המקורית של הטאבלט אתה תחכה לפעם הבאה שהחבר יגיע למרכז ויביא לך אותה אישית.
ואם מסיבה לא ברורה כלשהי (לי לפחות) ואתה מתעקש על האריזה המקורית של הטאבלט אתה תחכה לפעם הבאה שהחבר יגיע למרכז ויביא לך אותה אישית.
-
denis29
-
- חבר ותיק

האמת שאני כן אוסף אריזות, אם אני לא מרוצה ממכשיר, או מחפש דגם חדש יותר, יותר נוח למכור ככה (מוכר בEBAY), וגם בכללי..אתה יודע איך זה, ההרגשה שאתה פותח מוצר חדש מאריזה ...יותר טוב מסקס

-
denis29
-
- חבר ותיק

מישהו יכול לחדד את הנושא בכל זאת?
- yagel_k
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 126
תחפש תימני שנוסע לתימניאדה 
-
denis29
-
- חבר ותיק

בשרות לקוחות של דואר אמרו שלא יחויב, אבל בטוח מישהו מהפורום התנסה במצב דומה?