בעיה במולטי רום
שלום לכולם,
עברתי על השרשור של המולטי רום אבל לא מצאתי פתרון ויש לי בעיה קריטית הפונקציה הזאת ולכן אני פותח אשכול
אז ככה, בתחילת השבוע עברנו ליס.
הקלטתי כמה דברים בממיר בסלון (הממיר הכי מתקדם של יס כיום, לא זוכר את שמו) ובמולטי רום הגדרתי אותו בשם 'סלון'.
אחר כך שניסיתי בממיר בחדר אחר לצפות בהקלטות (ממיר YES HD, קטן יחסית ולא מקליט אבל בעל סטרימר וכו') יכולתי לראות את התכנים אבל כאשר נכנסתי לתוכן כל מה שקרה זה מסך שחור והדקות קפצו מהר.
כלומר היה את התוית הכחולה של הדקות שקפצה בקפיצות לא קבועות של 2-3 דקות כל פעם עם רקע שחור וזה הכל.
מישהו מכיר פתרון לבעיה לפני שאפנה ליס?
ניסיתי ניתוק של הממירים, ניתוק של האינטרנט וכו' ולא עזר שום דבר (תשתית הוט בשימוש נתב הוטבוקס) יש לציין שבסטרימר הצלחתי בקלות לשדר תוכן כך שלא נראה שהבעיה היא ברשת עצמה.
אשמח לעזרה, תודה רבה.
עברתי על השרשור של המולטי רום אבל לא מצאתי פתרון ויש לי בעיה קריטית הפונקציה הזאת ולכן אני פותח אשכול
אז ככה, בתחילת השבוע עברנו ליס.
הקלטתי כמה דברים בממיר בסלון (הממיר הכי מתקדם של יס כיום, לא זוכר את שמו) ובמולטי רום הגדרתי אותו בשם 'סלון'.
אחר כך שניסיתי בממיר בחדר אחר לצפות בהקלטות (ממיר YES HD, קטן יחסית ולא מקליט אבל בעל סטרימר וכו') יכולתי לראות את התכנים אבל כאשר נכנסתי לתוכן כל מה שקרה זה מסך שחור והדקות קפצו מהר.
כלומר היה את התוית הכחולה של הדקות שקפצה בקפיצות לא קבועות של 2-3 דקות כל פעם עם רקע שחור וזה הכל.
מישהו מכיר פתרון לבעיה לפני שאפנה ליס?
ניסיתי ניתוק של הממירים, ניתוק של האינטרנט וכו' ולא עזר שום דבר (תשתית הוט בשימוש נתב הוטבוקס) יש לציין שבסטרימר הצלחתי בקלות לשדר תוכן כך שלא נראה שהבעיה היא ברשת עצמה.
אשמח לעזרה, תודה רבה.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
אצלי בצפייה בחדר שינה בהקלטות של הממיר בסלון מתקבל מסך ירוק ואחריו אתחול של הממיר.
במקרה יותר טוב...הודעת תקלת תקשורת ו/או לא נמצאו ממירים...ובמקרה הכי טוב קרטועים ותקיעות כל כמה שניות.

במקרה יותר טוב...הודעת תקלת תקשורת ו/או לא נמצאו ממירים...ובמקרה הכי טוב קרטועים ותקיעות כל כמה שניות.
גם אני נתקלתי בלא מעט בעיות עם שירות המולטי-רום, וכשפניתי לתמיכה הטכנית נאמר כי כל התקלות מוכרות, וכי עומדת בקרוב (שבוע-שבועיים לדבריו) לצאת גרסא חדשה שאמורה לתקן אותם.
אני מחכה, כי בינתיים כל ניסיון שלי להשתמש בשירות עולה בעצבים ומפח נפש (לא נמצאו ממירים מקליטים ברשת, לא נמצאו ממירים מקליטים ברשת, לא נמצאו ממירים מקליטים ברשת, לא נמצאו ממירים מקליטים ברשת, לא נמצאו ממירים מקליטים ברשת...).
אני מחכה, כי בינתיים כל ניסיון שלי להשתמש בשירות עולה בעצבים ומפח נפש (לא נמצאו ממירים מקליטים ברשת, לא נמצאו ממירים מקליטים ברשת, לא נמצאו ממירים מקליטים ברשת, לא נמצאו ממירים מקליטים ברשת, לא נמצאו ממירים מקליטים ברשת...).
לא ברור לי למה החלטתם לספר פה שעובד אצלכם מצוין. הרי לא טענתי שהמולטי רום לא עובד לכל הלקוחות או שאלתי למי הוא כן עובד.
השאלה היחידה שלי הייתה אם מישהו מכיר את התקלה ויודע אם יש לה פתרון..
אחכה עד יום ראשון לראות אם הממיר יקבל עדכון והתקלה תסתדר, במידה ולא אתקשר ליס.
בכל מקרה אשמח אם מישהו מכיר פתרון.
בכל מקרה אשמח אם מישהו מכיר פתרון.
- ArielAberjil
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
מה עם MY TV בממשק החדש?
נראה שהMY TV נשאר באותו ממשק הישן מלפני כמה שנים. לא כך? מישהו יודע מידע על עדכון על כך?
נראה שהMY TV נשאר באותו ממשק הישן מלפני כמה שנים. לא כך? מישהו יודע מידע על עדכון על כך?
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
YanivPL כתב:+1ArielAberjil כתב:מה עם MY TV בממשק החדש?
נראה שהMY TV נשאר באותו ממשק הישן מלפני כמה שנים. לא כך? מישהו יודע מידע על עדכון על כך?......
לפי הנציגים הבכירים של יס לקראת סוף השנה זאת .......
- ArielAberjil
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
לפי נציגים שעמם שוחחתי שבדקו זאת עם "נציגים בכירים" זה אותו הממשק הקיים וכששאלתי הרי היה עיצוב חדשני וכל ההשקה וכו' לא הייתה תשובה בפיהם.
היכן גלית שעמדה איתנו בקשר לפני הניסוי? אשמח לשמוע תשובה ולקבל את השירות האדיב כפי שהיה בעבר
היכן גלית שעמדה איתנו בקשר לפני הניסוי? אשמח לשמוע תשובה ולקבל את השירות האדיב כפי שהיה בעבר
yaniv056 כתב:לא ברור לי למה החלטתם לספר פה שעובד אצלכם מצוין. הרי לא טענתי שהמולטי רום לא עובד לכל הלקוחות או שאלתי למי הוא כן עובד.
בכל מקרה אשמח אם מישהו מכיר פתרון....
יש תגובה לפניך שיש לזה פיתרון... צור קשר עם השירות לקוחות.
ואם להאמין למה שחבר אומר, אז אמור להם שיעשו "רענון בית אב"
עדכונך...
- taoyossi
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5224
- שם מלא: יוסי ביטון
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 93 פעמים
אצלי הבעיה היא הזויה לגמרי, תוכנית שמוקלטת בחדר השינה, ניתנת לצפייה רק בסלון (דרך המולטירום) ולא ניתנת למחיקה בכלל ....
לפי המוקד הם מעולם לא שמעו על זה והאופציה היחידה היא פירמוט ה HD
לפי המוקד הם מעולם לא שמעו על זה והאופציה היחידה היא פירמוט ה HD
הבעיה הראשונה של מסך שחור עם קפיצות קבועות של 2:02 היא בעיה של הגדרות של יס. צריך לפנות אליהם והם אמורים לפתור זאת. אם יש לנציג בעיה כדאי לבקש מישהו ממחלקת הנדסה.
לגבי הבעיה של TAOYOSSI - לפעמים יש מצב שהניגון המרוחק לא נסגר כמו שצריך (באג) ולכן לא ניתן למחוק את ההקלטה. האם אתה מצליח לנגן הקלטות אחרות? אם לא נסה לאתחל את הממירים.
לגבי הבעיה של TAOYOSSI - לפעמים יש מצב שהניגון המרוחק לא נסגר כמו שצריך (באג) ולכן לא ניתן למחוק את ההקלטה. האם אתה מצליח לנגן הקלטות אחרות? אם לא נסה לאתחל את הממירים.
[
אתה לא מצליח לנגן את התכנית בממיר שממנו היא הוקלטה, רק בממיר אחר? ולא מצליח למחוק אותה בממיר שהקליט אותה? רק הקלטה ספציפית או כל הקלטה בממיר הזה?
[/quote]quote="taoyossi"]אצלי הבעיה היא הזויה לגמרי, תוכנית שמוקלטת בחדר השינה, ניתנת לצפייה רק בסלון (דרך המולטירום) ולא ניתנת למחיקה בכלל ....
לפי המוקד הם מעולם לא שמעו על זה והאופציה היחידה היא פירמוט ה HD......
אתה לא מצליח לנגן את התכנית בממיר שממנו היא הוקלטה, רק בממיר אחר? ולא מצליח למחוק אותה בממיר שהקליט אותה? רק הקלטה ספציפית או כל הקלטה בממיר הזה?