60 הרץ
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
אתה צריך לתת יותר מידע מזה.
איזה כרטיס מסך? איזה דרייבר מותקן לכרטיס (תוודא שזה לא דרייבר דיפולטי של Microsoft אלא של החברה של כרטיס המסך)?
איזה מחשב, לפטופ או דסקטופ? איזה חיבור: HDMI או משהו אחר?
למסך אין בעיה לקבל אות כניסה במספר תדרים.
איזה כרטיס מסך? איזה דרייבר מותקן לכרטיס (תוודא שזה לא דרייבר דיפולטי של Microsoft אלא של החברה של כרטיס המסך)?
איזה מחשב, לפטופ או דסקטופ? איזה חיבור: HDMI או משהו אחר?
למסך אין בעיה לקבל אות כניסה במספר תדרים.
- freedom_il
-
- חבר ותיק

נשמע מוזר. תראה מה הם כתבו פה: http://www.avsforum.com/t/1357375/advan ... etup-guide ב Display Modes.
אין לך את ה drop down הזה ב advanced של screen resolution?
אין לך את ה drop down הזה ב advanced של screen resolution?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- freedom_il
-
- חבר ותיק

כן, הכוונה לתפריט הזה ששמת.
אם אות היציאה מדוייק לפי קצב הרענון של הסרט או בכפולה שלמה שלו התמונה חלקה בהרבה. זה עוד יותר רלוונטי ב 3D.
ללא הסנכרון של קצב הרענון, יש Judder וזה די מחרפן, לטעמי.
יש גם פה בפורום HTPC מדריך ל XBMC לסנכרון קצב הרענון וגם בלינק הקודם ששלחתי, אם אתה "מרשה" ל madVR לשנות את קצב הרענון של המסך בהתאם לסרט הוא יסנכרן ביניהם (גם בלי reclock).
בקיצור, זה אחד ה"גילויים" הכי חשובים מבחינתי מאז שקניתי טלויזיה חדשה ושיפר מאוד את חוויית הצפייה שלי.
דבר אחרון - יש אנשים שמדליקים החלקת תמונה כדי להתמודד עם חוסר סנכרון ותחושה של רעידות אבל כמו שהסברתי זה לא הפתרון וזה מיותר להשתמש בזה שלא לצורך.
זה ממש אבל ממש לא נכון!!!zion1234 כתב:המחשב שלי שאם אני יגדיל את ההרצים אז הכל יהיה יותר איכותי זה נכון ?...
אם אות היציאה מדוייק לפי קצב הרענון של הסרט או בכפולה שלמה שלו התמונה חלקה בהרבה. זה עוד יותר רלוונטי ב 3D.
ללא הסנכרון של קצב הרענון, יש Judder וזה די מחרפן, לטעמי.
יש גם פה בפורום HTPC מדריך ל XBMC לסנכרון קצב הרענון וגם בלינק הקודם ששלחתי, אם אתה "מרשה" ל madVR לשנות את קצב הרענון של המסך בהתאם לסרט הוא יסנכרן ביניהם (גם בלי reclock).
בקיצור, זה אחד ה"גילויים" הכי חשובים מבחינתי מאז שקניתי טלויזיה חדשה ושיפר מאוד את חוויית הצפייה שלי.
דבר אחרון - יש אנשים שמדליקים החלקת תמונה כדי להתמודד עם חוסר סנכרון ותחושה של רעידות אבל כמו שהסברתי זה לא הפתרון וזה מיותר להשתמש בזה שלא לצורך.