60 הרץ
-
zion1234
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 867
היי חברה. מישהו יודע למה המחשב מסוגל להוציא רק 60 הרץ בהגדרות של הצג והאם אפשר לשנות את זה ( למחשב מחוברת f6500)
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
אתה צריך לתת יותר מידע מזה.
איזה כרטיס מסך? איזה דרייבר מותקן לכרטיס (תוודא שזה לא דרייבר דיפולטי של Microsoft אלא של החברה של כרטיס המסך)?
איזה מחשב, לפטופ או דסקטופ? איזה חיבור: HDMI או משהו אחר?
למסך אין בעיה לקבל אות כניסה במספר תדרים.
איזה כרטיס מסך? איזה דרייבר מותקן לכרטיס (תוודא שזה לא דרייבר דיפולטי של Microsoft אלא של החברה של כרטיס המסך)?
איזה מחשב, לפטופ או דסקטופ? איזה חיבור: HDMI או משהו אחר?
למסך אין בעיה לקבל אות כניסה במספר תדרים.
-
zion1234
-
- חבר פעיל במיוחד

כרטיס מסך ati 6750 מחובר מחשב נייח בכבל hd ישירות למסך. מותקן דריבר של ati מעודכן
- freedom_il
-
- חבר ותיק

נשמע מוזר. תראה מה הם כתבו פה: http://www.avsforum.com/t/1357375/advan ... etup-guide ב Display Modes.
אין לך את ה drop down הזה ב advanced של screen resolution?
אין לך את ה drop down הזה ב advanced של screen resolution?
-
zion1234
-
- חבר פעיל במיוחד

גם שם רשום 60 הרץ . אני חושב שהבעיה שהוא לא מזהה תמסך כאילו צריך דריבר למסך עצמו כי הוא רושם באפשריות generic monitor
-
zion1234
-
- חבר פעיל במיוחד

hdmi
-
zion1234
-
- חבר פעיל במיוחד

זה לא משנה איזה תוכן אם אפשר שזה יהיה יותר זה כבר מצויין
-
zion1234
-
- חבר פעיל במיוחד

זאת הכוונה
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
-
zion1234
-
- חבר פעיל במיוחד

התכנים הם בלו ריי mkv
-
zion1234
-
- חבר פעיל במיוחד

המחשב שלי שאם אני יגדיל את ההרצים אז הכל יהיה יותר איכותי זה נכון ?
-
zion1234
-
- חבר פעיל במיוחד

המחשבה*
- freedom_il
-
- חבר ותיק

כן, הכוונה לתפריט הזה ששמת.
אם אות היציאה מדוייק לפי קצב הרענון של הסרט או בכפולה שלמה שלו התמונה חלקה בהרבה. זה עוד יותר רלוונטי ב 3D.
ללא הסנכרון של קצב הרענון, יש Judder וזה די מחרפן, לטעמי.
יש גם פה בפורום HTPC מדריך ל XBMC לסנכרון קצב הרענון וגם בלינק הקודם ששלחתי, אם אתה "מרשה" ל madVR לשנות את קצב הרענון של המסך בהתאם לסרט הוא יסנכרן ביניהם (גם בלי reclock).
בקיצור, זה אחד ה"גילויים" הכי חשובים מבחינתי מאז שקניתי טלויזיה חדשה ושיפר מאוד את חוויית הצפייה שלי.
דבר אחרון - יש אנשים שמדליקים החלקת תמונה כדי להתמודד עם חוסר סנכרון ותחושה של רעידות אבל כמו שהסברתי זה לא הפתרון וזה מיותר להשתמש בזה שלא לצורך.
זה ממש אבל ממש לא נכון!!!zion1234 כתב:המחשב שלי שאם אני יגדיל את ההרצים אז הכל יהיה יותר איכותי זה נכון ?...
אם אות היציאה מדוייק לפי קצב הרענון של הסרט או בכפולה שלמה שלו התמונה חלקה בהרבה. זה עוד יותר רלוונטי ב 3D.
ללא הסנכרון של קצב הרענון, יש Judder וזה די מחרפן, לטעמי.
יש גם פה בפורום HTPC מדריך ל XBMC לסנכרון קצב הרענון וגם בלינק הקודם ששלחתי, אם אתה "מרשה" ל madVR לשנות את קצב הרענון של המסך בהתאם לסרט הוא יסנכרן ביניהם (גם בלי reclock).
בקיצור, זה אחד ה"גילויים" הכי חשובים מבחינתי מאז שקניתי טלויזיה חדשה ושיפר מאוד את חוויית הצפייה שלי.
דבר אחרון - יש אנשים שמדליקים החלקת תמונה כדי להתמודד עם חוסר סנכרון ותחושה של רעידות אבל כמו שהסברתי זה לא הפתרון וזה מיותר להשתמש בזה שלא לצורך.
-
zion1234
-
- חבר פעיל במיוחד

אוקי תודה רבה