eladbari -הקשב, ולמד.
אני התחלתי את דרכי בנהיגה, ב-פיאט 127 שחרשה את כביש החוף חיפה-תל אביב הלוך חזור ב-70 ₪ בגלל מנוע קטן.903. ה-3 מאוד חשוב. במשך 4 שנים. כמו שאת דרכי הפטיפונית התחלתי עם פטיפון בסטאנדרט יפני ולא חשוב איך קראו לו. (ITT) ופטיפון של BSR (שאני נהנה ממנו כבר יותר מ-20 שנה), כך התחלתי עם אוטו שלגמרי לא היה בשום קטגוריה של איכות. במשך השנים משתפרים, ואני בניגוד לאחרים, לא נפטרתי מה-BSR שלי. ולא משנה מה הדיעות עליו. כרגע. התמונה הראשונה שנתת קישור אליה, היא BSR שנראה שמור במצב טוב. הדיעות עליו תמיד יהיו שליליות. ולא משנה למה. אנחנו בני אדם ולכול אחד סטאנדרט משלו ולרוב קשור לזה גם אגו ופוזה שאם אתה לא משפריץ על מערכת אלפי דולרים, אז היא לא שווה. הפיאט שלי שרתה אותי 4 שנים, ומעט מאוד דלק. בשביל אחד כמוך שמתחיל, לא כול כך צריך לעניין אותך שמות של ראשים, מחטים, מותגים, רסיברים וכו'. אתה רוצה לשמוע תקליטים? בבקשה. בלי להסתבך יותר מידי, ה-BSR ששמת תמונה שלו, ושוב-לא משנה מה הדיעות עליו, הוא אחלה מכשיר כדי להתחיל איתו. אם הוא מגורז טוב, מכוון טוב, עם מחט וראש ו-ל-א משנה מה השמות שלהם, הוא ינגן לך אחלה. הוא מכונה קטנה. רסיבר? רק אחד וותיק עם כניסה לפטיפון, וקח בחשבון שכאן אנחנו מתעסקים עם ציוד ישן, בן 30+ ,ואפילו אם מוכרים לך כול רסיבר\מגבר כלשהו עם אחריות שעבר איזשהו ריענון, קח בחשבון שיהיו לו תקלות. זה וודאי. הם זקנים, וכמו הפיאט שהיתה לי, אתה תצטרך טיפולים במידת הצורך. כי זה המחיר של ציוד ישן. אם יהייה לך רסיבר חדש, בדוק אם יש לו כניסת פטיפון. אם לא, תצטרך כמו שטומי אמר, קדם מגבר. את ההכי פשוט. רמקולים, שלא תעיז דרך הרמקולים של המחשב. רק טובים, ולא משנה איזה ומה צבע התיבה שלהם. אתה מה שנקרא "ביגינר" בתחום ,ותתמקד במה אתה רוצה בלי להתבלבל יותר מידי.
ואגב היום, מ-מ-ש אין לי פיאט 127. ולצד ה-BSR שלי, יש את אחד השמות האיכותיים בבית. כי ככה מתקדמים, אבל גם זוכרים חסד. ולא זורקים לפח.
לכול אחד מחברי הפורום פה ובעולם, יש את השמיעה שלו, את הטעם שלו, את דעותיו באלקטרוניקה, ואת הבחירות שלו, ואת הכול צריך לכבד. לא ליצור ויכוחים ולא השמצות, כי על שמיעה -אי אפשר להתווכח. את דעותיך על מה האוזן שומעת, אתה תסיק במשך השנים מהיום כשתכנס לזה, ובהמשך החיים שלך, אם ומוזיקה זה חלק חשוב בשבילך. לגבי ה-BSR ,הוא היה פטיפון בריטי עם סטאנדרט בריטי שנמכר לכול פועל במחיר פועלים. הוא היה קיט שהוזמן לרחבי העולם לכול מיני ארצות שבנגריות מקומיות הרכיבו לו ארגזים ומכסי פלסטיק גם בארץ הוא היה ועדיין אחד הנפוצים. החברות הגדולות עשו הזמנות גדולות בשביל להתקין אותו במערכות המשולבות שלהן. גם האמריקאיות וגם היפניות. יצא לו שם מושמץ בלי שום סיבה.ואולי בעצם כן. כי היתה לו הצלחה גדולה מאוד בעולם,והיו לו כמה דגמים, ומי שמצליח, אוהבים לדרוך עליו. והאבסורד הגדול הוא, שמערכות סטריאו בריטיות תמיד נחשבו להיי אנד, וכשמדברים על מפעל BSR, מייד משמיצים. אז משהו פה לא מסתדר.אבל מאידך אם מזכירים את גרארד, אז חס וחלילה קודש הקודשים. רק שכחו שגרארד גם היו קיטים. וגם "קודש הקודשים" שהם 301 ו-401.מצד אחד מהללים, ואז יש סתירה הפוכה. סוגיה מעניינת. אם הוא מתוחזק טוב, הוא ישרת אותך שנים.
בתחום הזה כול אחד יגיד לך משהו אחר, וכולם כול הזמן יסתרו אחד את השני.ויהיו ויכוחים בלי סוף. כי אין מוחלט. BSR תמיד יהייה זמין והוא ההתחלה תמיד, וככה מתחילים. אז אל תרתע מלקנות אותו, וברור שצריך לבדוק אותו קודם כמו כול דבר אחר. מוקדם לך מידי להתעסק עם שמות כמו טורנס, דואל, טכניקס וכו', אם בכלל. קודם תתחיל מלמטה ואז תראה אם יש לך דרך להמשיך, או שיהייה לך טוב עם פיאט 127. אני מכיר כאלה שלא מוכנים להפטר ממנה עד היום

) בהצלחות!