הקפה לא פורץ בבת אחת בבריקה
הבריקה שקניתי לא מזמן עובדת מעולה, רק שמתי לב שבניגוד לסרטון של מוטי ולאנשים נוספים בפורום, הקפה לא פורץ בבת אחת, אלא נשפך לאט עד לשליש/אמצע המיכל ואז רק בסוף פורץ חזק ומבעבע.
הקפה שאני משתמש בו נקלה לפני כמה ימים ואני טוחן אותו מיד לפני ההכנה (ללא דחיסה כמובן).
הטעם של הקפה אגב מעולה ללא קשר.
הקפה שאני משתמש בו נקלה לפני כמה ימים ואני טוחן אותו מיד לפני ההכנה (ללא דחיסה כמובן).
הטעם של הקפה אגב מעולה ללא קשר.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
גם אצלי זה קורה לפעמים. בד"כ מדובר בטחינה דקה מדי או כמות גדולה של קפה (דחוס קצת).
אין מה להתרגש.
האמת שלפעמים ההסבר היחיד להתנהגות מוזרה של מקינטה הוא מיקום השמש/כוכבים, מצב הרוח של דן שילון או כמות האנשים שסירבו להיות נגיד בנק ישראל ביממה האחרונה... במילים אחרות: וודו!
אין מה להתרגש.
האמת שלפעמים ההסבר היחיד להתנהגות מוזרה של מקינטה הוא מיקום השמש/כוכבים, מצב הרוח של דן שילון או כמות האנשים שסירבו להיות נגיד בנק ישראל ביממה האחרונה... במילים אחרות: וודו!
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- מגדל_קפה_קולומבי
-
- עוסק בתחום קפה

- תגובות: 437
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
סליחה על הבורות, אבל למה לא לדחוס טיפה ? אין לי בריקה אבל אני דוחס במקיניטה.
עם טחינה בעובי מתאים, אפשר לדחוס מעט, אני דוחס מעט עם האצבעות-יותר נכון מיישר, דחיסת יתר יכולה להשהות את המים יותר מידי זמן ולשרוף את הקפה.מגדל_קפה_קולומבי כתב:סליחה על הבורות, אבל למה לא לדחוס טיפה ? אין לי בריקה אבל אני דוחס במקיניטה....