הקפה לא פורץ בבת אחת בבריקה
-
Burl
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 9
הבריקה שקניתי לא מזמן עובדת מעולה, רק שמתי לב שבניגוד לסרטון של מוטי ולאנשים נוספים בפורום, הקפה לא פורץ בבת אחת, אלא נשפך לאט עד לשליש/אמצע המיכל ואז רק בסוף פורץ חזק ומבעבע.
הקפה שאני משתמש בו נקלה לפני כמה ימים ואני טוחן אותו מיד לפני ההכנה (ללא דחיסה כמובן).
הטעם של הקפה אגב מעולה ללא קשר.
הקפה שאני משתמש בו נקלה לפני כמה ימים ואני טוחן אותו מיד לפני ההכנה (ללא דחיסה כמובן).
הטעם של הקפה אגב מעולה ללא קשר.
-
Burl
-
- חבר שרק התחיל

אולי, למרות שנראה לי שהיא דווקא די דקה (בפורלקס מיני שיש לי אני טוחן על דרגה 6, והגרגרים נראים דקים יותר ממלח שולחן).
- bnaya_d
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 272
הייתי אומר להיפך, טחינה דקה מידי. זה קורה לפעמים וזה לא נורא בכלל. לא הצלחתי להבין את החוקיות, מתישהו זה יפסיק לעניין אותך..
בהצלחה
בהצלחה
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
גם אצלי זה קורה לפעמים. בד"כ מדובר בטחינה דקה מדי או כמות גדולה של קפה (דחוס קצת).
אין מה להתרגש.
האמת שלפעמים ההסבר היחיד להתנהגות מוזרה של מקינטה הוא מיקום השמש/כוכבים, מצב הרוח של דן שילון או כמות האנשים שסירבו להיות נגיד בנק ישראל ביממה האחרונה... במילים אחרות: וודו!
אין מה להתרגש.
האמת שלפעמים ההסבר היחיד להתנהגות מוזרה של מקינטה הוא מיקום השמש/כוכבים, מצב הרוח של דן שילון או כמות האנשים שסירבו להיות נגיד בנק ישראל ביממה האחרונה... במילים אחרות: וודו!
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- יוסיסופר
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2220
יתכן ובאמת הטחינה דקה מידי.
האם במיכל המים יש שרידי קפה לאחר החליטה?.
האם במיכל המים יש שרידי קפה לאחר החליטה?.
- מגדל_קפה_קולומבי
-
- עוסק בתחום קפה

- תגובות: 437
סליחה על הבורות, אבל למה לא לדחוס טיפה ? אין לי בריקה אבל אני דוחס במקיניטה.
- כפיר_ש
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
חוץ מעובי הטחינה זה תלוי גם בעצמת הלהבה, אש בינונית נמוכה תגרום לפריצה עדינה יותר של הקפה...
- יוסיסופר
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2220
עם טחינה בעובי מתאים, אפשר לדחוס מעט, אני דוחס מעט עם האצבעות-יותר נכון מיישר, דחיסת יתר יכולה להשהות את המים יותר מידי זמן ולשרוף את הקפה.מגדל_קפה_קולומבי כתב:סליחה על הבורות, אבל למה לא לדחוס טיפה ? אין לי בריקה אבל אני דוחס במקיניטה....
-
Burl
-
- חבר שרק התחיל

ניסיתי טחינה גסה יותר והפעם המצב קצת יותר טוב, אבל לא מושלם.
בסדר, לא נראה לי שאמשיך להתעסק בזה אם אין לזה כל כך חשיבות.
תודה לכולם על העזרה.
בסדר, לא נראה לי שאמשיך להתעסק בזה אם אין לזה כל כך חשיבות.
תודה לכולם על העזרה.