מישהו מהמנהלים באתר אולי יכול לעזור לי עם השירות של סמליין?
-
miko79
- חבר ותיק

- תגובות: 1121
- שם מלא: עומר
- נתן תודות: 128 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
כבר שבוע מאז שאספו את הטלוויזיה ולאקטרוניס-פרו מטרטרים אותי שהטלוויזיה במעבדה בב"ש והזמינו חלקים מהמהעבדה במודיעין, ועכשיו אומרים לי שהטלוויזיה רק היום נקלטה במעבדה במודיעין ולא יודעים מה קורה איתה.
כבר העברתי מייל לשירות של סמליין ואף אחד לא מתייחס, יש למישהו את המייל של סמסונג העולמית שאני אשלח להם אימייל מפורט לגבי השירות שלהם בארץ הקודש, אני בטוח שהם לא יאהבו בלשון ההמעטה את המתרחש.
תודה.
D550 51 ' תוך פחות משנה נכנסה לפעמיים למעבדה.
ביום שלישי אספו אותה, דיברתי עם אלקטרוניס פרו ביום חמישי לדעת צפי, מה קורה.
אמרו טלפן ביום ראשון.
טלפנתי ביום ראשון אמרתי מה הסטטוס של הטלוויזיה, הנציגה בקול עצבני הטלוויזיה במעבדה בב"ש ואם אתה רוצה לדעת מה הסטטוס שלה אני פותחת קריאה וחוזרים אליך תוך 24 שעות.
אמרתי לה לא מקובל עלי אני רוצה לדבר עם מנהל(הסברתי לה שטלפנתי כבר בחמישי) לא ממש עניין אותה.
היא אמרה בסיפוק מנהל יחזור אליך תוך 72 שעות, אמרתי אין בעיה אבל שתוך 24 שעות יחזרו יגידו לי מה עם הטלוויזיה, היא התחילה לצעוק זה או זה או זה אי אפשר ביחד ככה זה אצלנו!
אמרתי לה שוב לא מקובל עלי ושתוך 24 שעות יתקשרו וגם שמנהל יחזור אלי, כמובן 24 שעות עברו ולא חזר אף אחד!!!
אני בסמסונג לא נוגע יותר בשום מוצר חשמלי...שירות בזיוני עם נציגות דרג ז' שצועקות עלי בטלפון.
בושה.
כבר העברתי מייל לשירות של סמליין ואף אחד לא מתייחס, יש למישהו את המייל של סמסונג העולמית שאני אשלח להם אימייל מפורט לגבי השירות שלהם בארץ הקודש, אני בטוח שהם לא יאהבו בלשון ההמעטה את המתרחש.
תודה.
D550 51 ' תוך פחות משנה נכנסה לפעמיים למעבדה.
ביום שלישי אספו אותה, דיברתי עם אלקטרוניס פרו ביום חמישי לדעת צפי, מה קורה.
אמרו טלפן ביום ראשון.
טלפנתי ביום ראשון אמרתי מה הסטטוס של הטלוויזיה, הנציגה בקול עצבני הטלוויזיה במעבדה בב"ש ואם אתה רוצה לדעת מה הסטטוס שלה אני פותחת קריאה וחוזרים אליך תוך 24 שעות.
אמרתי לה לא מקובל עלי אני רוצה לדבר עם מנהל(הסברתי לה שטלפנתי כבר בחמישי) לא ממש עניין אותה.
היא אמרה בסיפוק מנהל יחזור אליך תוך 72 שעות, אמרתי אין בעיה אבל שתוך 24 שעות יחזרו יגידו לי מה עם הטלוויזיה, היא התחילה לצעוק זה או זה או זה אי אפשר ביחד ככה זה אצלנו!
אמרתי לה שוב לא מקובל עלי ושתוך 24 שעות יתקשרו וגם שמנהל יחזור אלי, כמובן 24 שעות עברו ולא חזר אף אחד!!!
אני בסמסונג לא נוגע יותר בשום מוצר חשמלי...שירות בזיוני עם נציגות דרג ז' שצועקות עלי בטלפון.
בושה.
נערך לאחרונה על ידי miko79 ב 31/07/2013 15:34, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
בפייסבוק של סמסונג ישראל או סמליין כתבת?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78881
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
-
miko79
- חבר ותיק

- תגובות: 1121
- שם מלא: עומר
- נתן תודות: 128 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
תודה רבה...
תודה, כנראה משהו זז...
טלפנו אלי אתמול מהמעבדה ואמרו שמחליפים את כרטיס תאורת המסך( האם זה הגיוני שיתקלקל תוך שנה ספק כוח וגם כרטיס תאורת מסך? ) אמרו שינסו לספק את הטלוויזיה בשישי.
היום התקשרה שוב מנהלת ואמרה שמכיוון הטלוויזיה לא מוכנה היום ישלחו היום טלוויזיה חלופית.
טלפנו אלי אתמול מהמעבדה ואמרו שמחליפים את כרטיס תאורת המסך( האם זה הגיוני שיתקלקל תוך שנה ספק כוח וגם כרטיס תאורת מסך? ) אמרו שינסו לספק את הטלוויזיה בשישי.
היום התקשרה שוב מנהלת ואמרה שמכיוון הטלוויזיה לא מוכנה היום ישלחו היום טלוויזיה חלופית.