חצי עברית בגלקסי 3 מיני
-
עמישי
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 568
- נתן תודות: 15 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
בשעה טובה אבא שלי השתדרג ממוטורולה עלית לגלקסי מיני. רק שהוא, טכנופוב שכמותו, הלך לרשת חנויות מחשבים וקנה שם כי שמע ששם זה עולה 500 ₪ פחות, ומסתבר שהסיבה היא שזה בא עם חצי עברית:המקלדת בעברית, כל השאר כתוב באנגלית. האפליקציות, ההגדרות וכו'.איך אני יכול להפוך את המכשיר לעברית מלא?
אני לא בטוח מה הגרסה הכי חדשה למכשיר שלך, אבל תחפש ברשת ובKIES (המקבילה לאייטונס של סמסונג) עדכוני גרסה למכשיר. כנראה שאתה עדיין על 2.3 כי מגרסה 4.0 יש עברית (בתנאי שלא הסירו אותה בכח)עמישי כתב:תודה. האפליקציה הזאת באה בילד אין. בגלל זה יש רק מקלדת. כל השאר מופיע באנגלית, וזה נראה לי מוזר....
- iakovl
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 228 פעמים
עד כמה שאני זוכר אבי פרסם גרסה עם ROOT שיש בה גם עברית מלאה (או מופעלת דרך MORELOCAL ברמה מלאה)
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2030282
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2030282
-
עמישי
-
- חבר פעיל במיוחד

בדקתי, הגרסה שמופיעה זה 4.1.2Asafc כתב:אני לא בטוח מה הגרסה הכי חדשה למכשיר שלך, אבל תחפש ברשת ובKIES (המקבילה לאייטונס של סמסונג) עדכוני גרסה למכשיר. כנראה שאתה עדיין על 2.3 כי מגרסה 4.0 יש עברית (בתנאי שלא הסירו אותה בכח)עמישי כתב:תודה. האפליקציה הזאת באה בילד אין. בגלל זה יש רק מקלדת. כל השאר מופיע באנגלית, וזה נראה לי מוזר.......
-
עמישי
-
- חבר פעיל במיוחד

בדקתי, הגרסה שמופיעה זה 4.1.2Asafc כתב:אני לא בטוח מה הגרסה הכי חדשה למכשיר שלך, אבל תחפש ברשת ובKIES (המקבילה לאייטונס של סמסונג) עדכוני גרסה למכשיר. כנראה שאתה עדיין על 2.3 כי מגרסה 4.0 יש עברית (בתנאי שלא הסירו אותה בכח)עמישי כתב:תודה. האפליקציה הזאת באה בילד אין. בגלל זה יש רק מקלדת. כל השאר מופיע באנגלית, וזה נראה לי מוזר.......
הייתי בודק עם החנות בה נרכש המכשיר כמה התוספת על עברית. מנסיון עצוב של חבר שצרב לבד גירסא רום, כאשר נדרש לממש אחריות החנות התנערה בתירוץ שמותקן רום לא שלה.
הקטע המצחיק שהוא צרב רום סטוק של אחת המפעילות ולא רום מקוסטם
הקטע המצחיק שהוא צרב רום סטוק של אחת המפעילות ולא רום מקוסטם
מהגלקסי S3 זה ככה וגם בS4 למיטב ידיעתי.shemsha כתב:זה לא נכון בסמסונג.
בסמסונג עברית לא מגיעה בסטוק, אלא רק בגרסה שסאני מוציאה.
אני עם S2, רום סטוק של המדינות הנורדיות ואין עברית מלאה עם האפליקציה הזו....
***האחריות על המשתמש עצמו בלבד!!!****