יש למישהו נסיון עם HPNA שלישי על תשתית של YES?
-
Itsik_G
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
יש לי היום שני מתאמי HPNA על גבי תשתית YES שמחברים בין שתי קומות (נקודת האינטרנט והסלון עם ה MAX).
אני חושב להוסיף ממיר VOD שלישי בחדר נוסף עם עוד מתאם HPNA כי אין לי אפשרות סלילה (דירה ישנה) ורשת אלחוטית לא תצליח לסחוב HD.
מישהו מכיר תשתית כזאת שעובדת? זה בכלל אפשרי?
אני חושב להוסיף ממיר VOD שלישי בחדר נוסף עם עוד מתאם HPNA כי אין לי אפשרות סלילה (דירה ישנה) ורשת אלחוטית לא תצליח לסחוב HD.
מישהו מכיר תשתית כזאת שעובדת? זה בכלל אפשרי?
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
לא רואה סיבה שזה לא יעבוד.
לי יש HomePlug בבית (אמנם לא של yes), אבל יש לי 4 מתאמים כאלה (2 מהם מחוברים לממירים של yes ועוד 1 למחשב נוסף, וכמובן המתאם הראשי שמתחבר לראוטר) וזה עובד מצויין. גם במחשב וגם ב- VOD של yes.
לי יש HomePlug בבית (אמנם לא של yes), אבל יש לי 4 מתאמים כאלה (2 מהם מחוברים לממירים של yes ועוד 1 למחשב נוסף, וכמובן המתאם הראשי שמתחבר לראוטר) וזה עובד מצויין. גם במחשב וגם ב- VOD של yes.
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
האם ניתן לזהות אותם ברשת?yakovil כתב:ניתן לחבר עד 8 HPNA ברשת אחת, כמובן שאפשר לפצל רשתות (HPF וקו נוסף לראוטר)elor-bj כתב:לידיעה. אפשר לחבר עד 7 HPNA. יעבוד מעולה. כמובן התשתית צריכה להיות בגדר טובה. ולא חיווט מקום המדינה.......
לפי מספר האייפי של הממיר או לפי MAC של הממירuh99 כתב:האם ניתן לזהות אותם ברשת?yakovil כתב:ניתן לחבר עד 8 HPNA ברשת אחת, כמובן שאפשר לפצל רשתות (HPF וקו נוסף לראוטר)elor-bj כתב:לידיעה. אפשר לחבר עד 7 HPNA. יעבוד מעולה. כמובן התשתית צריכה להיות בגדר טובה. ולא חיווט מקום המדינה..........