יש למישהו נסיון עם HPNA שלישי על תשתית של YES?
-
Itsik_G
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
יש לי היום שני מתאמי HPNA על גבי תשתית YES שמחברים בין שתי קומות (נקודת האינטרנט והסלון עם ה MAX).
אני חושב להוסיף ממיר VOD שלישי בחדר נוסף עם עוד מתאם HPNA כי אין לי אפשרות סלילה (דירה ישנה) ורשת אלחוטית לא תצליח לסחוב HD.
מישהו מכיר תשתית כזאת שעובדת? זה בכלל אפשרי?
אני חושב להוסיף ממיר VOD שלישי בחדר נוסף עם עוד מתאם HPNA כי אין לי אפשרות סלילה (דירה ישנה) ורשת אלחוטית לא תצליח לסחוב HD.
מישהו מכיר תשתית כזאת שעובדת? זה בכלל אפשרי?
- smallville4r
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
לא רואה סיבה שזה לא יעבוד.
לי יש HomePlug בבית (אמנם לא של yes), אבל יש לי 4 מתאמים כאלה (2 מהם מחוברים לממירים של yes ועוד 1 למחשב נוסף, וכמובן המתאם הראשי שמתחבר לראוטר) וזה עובד מצויין. גם במחשב וגם ב- VOD של yes.
לי יש HomePlug בבית (אמנם לא של yes), אבל יש לי 4 מתאמים כאלה (2 מהם מחוברים לממירים של yes ועוד 1 למחשב נוסף, וכמובן המתאם הראשי שמתחבר לראוטר) וזה עובד מצויין. גם במחשב וגם ב- VOD של yes.
- or4558
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 812
לי יש HPNA שלושה בבית אחד מהם הותקן לאחרונה עם ממיר YES HD ועם VOD ואין לי בעיות ולא היו לי בעיות
- elor-bj
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 149
לידיעה. אפשר לחבר עד 7 HPNA. יעבוד מעולה. כמובן התשתית צריכה להיות בגדר טובה. ולא חיווט מקום המדינה.
- yakovil
-
- חבר פעיל

- תגובות: 58
- שם מלא: yakovil
ניתן לחבר עד 8 HPNA ברשת אחת, כמובן שאפשר לפצל רשתות (HPF וקו נוסף לראוטר)elor-bj כתב:לידיעה. אפשר לחבר עד 7 HPNA. יעבוד מעולה. כמובן התשתית צריכה להיות בגדר טובה. ולא חיווט מקום המדינה....
- uh99
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
האם ניתן לזהות אותם ברשת?yakovil כתב:ניתן לחבר עד 8 HPNA ברשת אחת, כמובן שאפשר לפצל רשתות (HPF וקו נוסף לראוטר)elor-bj כתב:לידיעה. אפשר לחבר עד 7 HPNA. יעבוד מעולה. כמובן התשתית צריכה להיות בגדר טובה. ולא חיווט מקום המדינה.......
- or4558
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 812
לפי מספר האייפי של הממיר או לפי MAC של הממירuh99 כתב:האם ניתן לזהות אותם ברשת?yakovil כתב:ניתן לחבר עד 8 HPNA ברשת אחת, כמובן שאפשר לפצל רשתות (HPF וקו נוסף לראוטר)elor-bj כתב:לידיעה. אפשר לחבר עד 7 HPNA. יעבוד מעולה. כמובן התשתית צריכה להיות בגדר טובה. ולא חיווט מקום המדינה..........
- yakovil
-
- חבר פעיל

- תגובות: 58
- שם מלא: yakovil
את הHPNA עצמו לא ניתן לזהות ברשת, אלא רק הציוד קצה שמחובר אליו.
-
Itsik_G
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
עדכון - היום הגיע טכנאי של יס וחיבר HPNA שלישי + ממיר VOD. עובד מצויין 
תודה לכולם!
תודה לכולם!
- guyyg
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 585
יש לי 10 hpna מחוברים בו זמנית על רשת אחת 2מהם מחוברים לחשמל
- koby50
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 483
כמה שילמת עבור הHPNA ?
- guyyg
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 585
לא שילמתי.. זה שייך ליס הם התקינו לי את זה בכל הממירים בביתkoby50 כתב:כמה שילמת עבור הHPNA ?...