תקלה ביס - מסך שחור
-
Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
טוב לא יודע אם זה קשור אבל הבוקר כל תוכנית מוקלטת שאני רוצה לצפות בה לא מוצגת, רק מסך שחור וללא סאונד.
אני לא עם ה EPG החדש אבל אני מניח שזה קשור לעדכונים כאלה או אחרים שעושים ביס...ניסיתי לנתק מהחשמל ולהחזיר ולא עזר..
מקווה שיש להם פתרון
אני לא עם ה EPG החדש אבל אני מניח שזה קשור לעדכונים כאלה או אחרים שעושים ביס...ניסיתי לנתק מהחשמל ולהחזיר ולא עזר..
מקווה שיש להם פתרון
שי
- עמית_לגו
-
- עורך חדשות HT

- תגובות: 1728
- שם מלא: עמית לגו
- נתן תודות: 286 פעמים
- קיבל תודות: 393 פעמים
טוב לדעת שזה לא רק אצליShayosef כתב:טוב לא יודע אם זה קשור אבל הבוקר כל תוכנית מוקלטת שאני רוצה לצפות בה לא מוצגת, רק מסך שחור וללא סאונד.
מקווה שיש להם פתרון...
כל הכתבות שלי
עמית לגו
עמית לגו
- YanivPL
- חבר ותיק

- תגובות: 1342
- נתן תודות: 384 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
חברים, מדובר בתקלה כללית שאינה קשורה לדעתי לניסוי.
שימו לב כמה תלונות של לקוחות הצטברו בטאב "פרסומים אחרונים של אחרים" בדף הפייסבוק של yes.
אומרים שיש כרגע זמני המתנה גבוהים מאוד במוקד הטלפוני.
שימו לב כמה תלונות של לקוחות הצטברו בטאב "פרסומים אחרונים של אחרים" בדף הפייסבוק של yes.
אומרים שיש כרגע זמני המתנה גבוהים מאוד במוקד הטלפוני.
-
- צילומסך מתוך דף הפייסבוק של יס
- guyyg
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 585
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
תקלה ארצית ב yes , לא רואים תוכן מהקלטות
לא קשור לניסוי זה תקלה גורפת שבתיקון של yes,
נכון לעכשיו כל המוקדים בyes עונים רק לתקלות ללא שירות עד לסיום התקלה
נכון לעכשיו כל המוקדים בyes עונים רק לתקלות ללא שירות עד לסיום התקלה
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
כנראה בעיה בהצפנה
- YanivPL
- חבר ותיק

- תגובות: 1342
- נתן תודות: 384 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
יס מעדכנת בדף הפייסבוק שלה:
בשעות האחרונות אותרה תקלה לחלק מהלקוחות בניגון תכניות מוקלטות ותכני VOD בלבד. הצפייה בשאר הערוצים מתקיימת כרגיל. התקלה בטיפול, וצפויה להיפתר באופן הדרגתי לכלל הלקוחות עד לשעות הלילה. אנו מתנצלים על אי הנוחות....
בוקר טוב 
בשעות האחרונות אותרה תקלה לחלק מהלקוחות בניגון תוכניות מוקלטות ותכני VOD בלבד. הצפייה בשאר הערוצים מתקיימת כרגיל. התקלה בטיפול, וצפויה להיפתר באופן הדרגתי לכלל הלקוחות עד לשעות הלילה.
בכל מקרה אתם מוזמנים (תמיד) לפנות אלי למייל [email protected]
המשך יום נעים לכולם
בשעות האחרונות אותרה תקלה לחלק מהלקוחות בניגון תוכניות מוקלטות ותכני VOD בלבד. הצפייה בשאר הערוצים מתקיימת כרגיל. התקלה בטיפול, וצפויה להיפתר באופן הדרגתי לכלל הלקוחות עד לשעות הלילה.
בכל מקרה אתם מוזמנים (תמיד) לפנות אלי למייל [email protected]
המשך יום נעים לכולם
גלית
פניות הציבור
yes
פניות הציבור
yes
- guyyg
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 585
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
מה הקשר? לכל חברה יש תקלה, נכון וזה מעצבן!sahbi כתב:בגלל זה אתה לא מתקרב להוט בחינם ,כי אתה אוהב לשלם כסף על הרבה יותר,
כן אני ציני וקצת מרושע ,אבל זה מראה לך ששחצנות כלפי אחרים ,זה דבר מטופש ....
אבל עדיין להוט אני לא יתקרב בחינם! ממש לא הייתי שחצן שאמרתי את זה, באמת התכוונתי לזה וכן אני אוהב לשלם יותר כסף על משהו שהוא יותר טוב
ונראה לי לקחת את זה אישית.. יש לך מניות בהוט?
guyyg
אם לסכם את המשפט שאתה כל כך אוהב , אני לא אתחבר ל HOT בחינם ,זה לא שחצנות , במילים פשוטות
זה ניסיון להצדיק את המחיר הגובה שאתה משלם ל YES לפי המבט שלך .
OK ותהנה מכל רגע ,אני גם חושב ש YES עושים טוב MAX HD טוטאל ,אבל בחרתי הוט והם בסדר גמור .
אם לסכם את המשפט שאתה כל כך אוהב , אני לא אתחבר ל HOT בחינם ,זה לא שחצנות , במילים פשוטות
זה ניסיון להצדיק את המחיר הגובה שאתה משלם ל YES לפי המבט שלך .
OK ותהנה מכל רגע ,אני גם חושב ש YES עושים טוב MAX HD טוטאל ,אבל בחרתי הוט והם בסדר גמור .
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6112
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
sahbi השם של הוט הולך לפניהם מספיק טוב בשוק - אין אנו מתווכחים עם עובדות וכל אחד עושה את בחירתו האישית.
כמובן שתמיד יש את החופש לעבור מספק לספק בלי הרבה כאבי ראש יחד עם זאת יס לוקחת את הוט בסיבוב בהמון רבדים - הנדסת חומרה של הממירים לעומת הממירים של הוט, רמת התכנים והכמות העומדת בפני הצופה, תמיכה טכנית 24/7 ועוד הרבה דברים שהוט מנסה ללא הצלחה להדביק ברמת פער.
מעבר לכך גילוי נאות, רוב הדברים המוכרים לך הועתקו מחברת יס אם זה היכולת הקלטה, שידורי HD וכמובן איך לא.. VOD.
כיום יס מובילה כמו תמיד בתחום הטלוויזיה כאן בארץ ראה לדוגמא את הסטרימר המובנה, את השדרוגים האיכותיים שיש כל הזמן כולל הבא עלינו לטובה של הממשק בממירים המתקדמים וגולת הכותרת בסוף תכונת המולטירום.
אתה יכול להמשיך לשלם להוט אבל מה שאתה משלם זה מה שאתה מקבל ואנחנו לא נשנה את דעתך, נהפוך הוא - תהנה!
בדבר התקלה המדוברת היא תסתדר במהלך היום לפי מה שהבנתי התכנים לא נפגעו והטיפול נעשה מרחוק בהדרגה לכולם כך כתוב בעמוד הפייסבוק,נותר רק להתעזר בסבלנות - אנו בידיים טובות
כמובן שתמיד יש את החופש לעבור מספק לספק בלי הרבה כאבי ראש יחד עם זאת יס לוקחת את הוט בסיבוב בהמון רבדים - הנדסת חומרה של הממירים לעומת הממירים של הוט, רמת התכנים והכמות העומדת בפני הצופה, תמיכה טכנית 24/7 ועוד הרבה דברים שהוט מנסה ללא הצלחה להדביק ברמת פער.
מעבר לכך גילוי נאות, רוב הדברים המוכרים לך הועתקו מחברת יס אם זה היכולת הקלטה, שידורי HD וכמובן איך לא.. VOD.
כיום יס מובילה כמו תמיד בתחום הטלוויזיה כאן בארץ ראה לדוגמא את הסטרימר המובנה, את השדרוגים האיכותיים שיש כל הזמן כולל הבא עלינו לטובה של הממשק בממירים המתקדמים וגולת הכותרת בסוף תכונת המולטירום.
אתה יכול להמשיך לשלם להוט אבל מה שאתה משלם זה מה שאתה מקבל ואנחנו לא נשנה את דעתך, נהפוך הוא - תהנה!
בדבר התקלה המדוברת היא תסתדר במהלך היום לפי מה שהבנתי התכנים לא נפגעו והטיפול נעשה מרחוק בהדרגה לכולם כך כתוב בעמוד הפייסבוק,נותר רק להתעזר בסבלנות - אנו בידיים טובות
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
התקלה עדיין קיימת?
אצלי אין תקלה.
הפיצוי- פתיחת ערוצי ילדים פרמיום עד יום שני.
אצלי אין תקלה.
הפיצוי- פתיחת ערוצי ילדים פרמיום עד יום שני.