משרד התקשורת: למכור ערוצים בתשלום ב"עידן+"

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
YanivPL פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1342
נתן תודות: 384 פעמים
קיבל תודות: 199 פעמים

שליחה #1 

האם ה-DTT, מערך הטלוויזיה החינמי שמוצע כאלטרנטיבה להוט ו-yes, יהפוך בקרוב לשירות בתשלום?

http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000838330

:roll:

adirbd
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 510
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #2 

זה גם ככה יבוא כתוספת לערוצים שיש היום, ואני מאמין שהם יהיו איכותיים בהרבה מערוצים עם פרסומות(שלא נראה שיגיעו בכלל). השאלה כמובן כמה הם יעלו ואילו תכנים יהיו.
הבעיה היא שאם דבר כזה יצליח לתפוס הרבה קהל מהוט ויס אז זה יפגע דווקא בשירות של החברות האלה ואז או שהם יעלו עוד את המחירים או שהם יסגרו את הבסטה.

flsh
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1149
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #3 

הלוואי! בשניה שאני אוכל לקנות ערוצי ספורט דרך עידן+ ישירות אני אחסוך 200 שקלים בחודש~ על הוט.
נקווה שזה לא ילך על ערוצי סרטים או סדרות אלא ספורט שזה באמת הדבר היחיד שאין לו תחליף כרגע (אלא אם רוצים פרשנות בערבית)

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78880
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5395 פעמים

שליחה #4 

טמטום עולמי.

1. מי צריך את זה כשיש OTT ואינטרנט?
2. מי יספק את הממירים? מי יכול להרשות לעצמו להתחרות ביס ובהוט לאחר שלאחר כל כך הרבה שנים שניהם בקושי מתקיימים ממילא?
3. איזה הצדקה כלכלית יש למישהו להשקיע בפלטפורמה כשאין בטחון שיש קליטה טובה בשום מקום? במרכז תל אביב יש קליטה מאוד בעייתית של עידן+.

בקיצור, זה נראה לי חלומות באספמיה. מה שגרוע מכך הוא שמקימים את התדרים האלה על בסיס ההנחה שהדבר הזה בר הצדקה כלכלית. אני אישית בטוח שזה ממש לא המצב.

מי בדיוק הקנדידט להרמת המיזם הזה? נראה אותו גיבור משקיע את הסכומים שנדרשים בשביל להרים שירות כזה ואז בסוף יכשל בשל בעיות בקליטה...

הפרש_הבודד
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 238
שם מלא: הפרש_הבודד
נתן תודות: 9 פעמים

שליחה #5 

הגיוני לחלוטין! לדעתי זה אמור להיות כמובן מאליו.. ומזמן.. למה שאני אצטרך לרכוש חבילת ערוצים שב כ 90% מהן איני צופה כלל?
עכשיו יפתרו הבעיות שהיו, {הבעיות המדוברות הן הוט בעיקר, ויס} מה שנשאר זה להמתין בסבלנות ולראות כיצד זה יתפתח, אני בעונג אשלם 10-15 שקלים לערוץ איכותי ובודד שאני צופה בו קבוע, למשל נשיונל ג'אוגרפיק, היסטוריה, וערוצי הספורט השונים.
הוט היא חברה ארכאית עם שירות לקוחות מיושן, חברה כוחנית, (לא שיס צדיקים..)
מקווה שזה יצא לפועל, כי אני מאמין שרוב הציבור השפוי לא צופה ב 100 ערוצים, אלא לכל היותר 20, ואין צורך ביותר (אבל אם יש זה לא מזיק..)

לסיכום: החברות הרב ערוציות מכניסות לעצמן שער עצמי בכך שלא מורידות מחירים לבד, כי אם הרגולציה תתערב הן ייאלצו להוריד את המחירים בכל מקרה,
אבל אני סקפטי שבאמת יהיה שינוי ניכר בעידן פלוס, לכל היותר יתווספו ערוץ 9 ו 24 ואולי גם ערוץ 1 ב HD,
לחקקים (אה סליחה מחוקקים..) יש דברים אחרים לעשות, כמו לבחור איזה רכב יהיה ברשותם, ואיזה ספינים חדשים ליצור..
"אלה שהופכים מהפכה שלווה לבלתי אפשרית יהפכו מהפכה אלימה לבלתי נמנעת ... ... ..." _______________________________________
יש לדאוג לניצולי השואה הנזקקים! לא תהיה כל מחילה על הבושה החרפה והכלימה! הביזיון הזה לא יפסח על כל אחד ואחד מאיתנו בעתיד!

dvdscr
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 108
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #6 

נקודת הקליטה היא נקודה חשובה.
במקומות רבים בארץ הקליטה גרועה עד גרועה מאד, במיוחד בימי הקיץ החמים.
האם יש לקוחות שיסכימו לשלם 15 ש"ח בחודש לערוץ שמשעה 20:00 משדר פיקסלים בלבד במקרה הטוב?
הרי למערך הזה אין תמיכה לאיכות הצפיה, יש רק תירוצים.
יש לא מעט אנשים שינסו, אבל גם הרבה שיוותרו מהר מאד ברגע שיבינו שאין עם מי לדבר לגבי איכות הקליטה.

foxil82
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 325
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #7 

הייתי מציע שאגרת טלוויזיה ישמש לעידן+ במקום ערוץ 1

adirbd
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 510
נתן תודות: 16 פעמים

שליחה #8 

קחו בחשבון שמבחינת הקליטה ברגע שחברה מסחרית תיהיה אחראית על זה אז מין הסתם הם ישדרגו אנטנות ויבצעו התקנות לאנשים שיש להם בעיות קליטה.
הקטע הוא שאני לא חושב ש20 ערוצים יוכלו להיות תחליף לכל ה200 הערוצים של יס והוט כיוון שלכל אחד יש טעם מעט שונה. במידה ובאמת כל ה20 ערוצים יהיו מה שאנשים מחפשים אני לא חושב שזה יהיה טוב ממש שהוט ויס יסגרו בעקבות זה.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”