התייעצות
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
רכשתי Bosch, תוצרת גרמניה.
אם אתה לא טיפוס שרוף על אסתטיקה - רד מאינטגרלי או חצי אינטגרלי, זה מוריד במחיר.
סימנס, בוש, AEG - כולם טובים, חשוב לבדוק שזה תוצרת גרמניה ולא מקום אחר, כי יש כאלו.
קונסטרוקטה גם בסדר גמור (למיטב זכרוני).
חשוב לרכוש נוזל הברקה, טבליות ומלח למכונה. זה ייצר מצב של כלים נקיים, יבשים ומבריקים.
אם אתה לא טיפוס שרוף על אסתטיקה - רד מאינטגרלי או חצי אינטגרלי, זה מוריד במחיר.
סימנס, בוש, AEG - כולם טובים, חשוב לבדוק שזה תוצרת גרמניה ולא מקום אחר, כי יש כאלו.
קונסטרוקטה גם בסדר גמור (למיטב זכרוני).
חשוב לרכוש נוזל הברקה, טבליות ומלח למכונה. זה ייצר מצב של כלים נקיים, יבשים ומבריקים.
Vocare Ad Regnum
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
לא לגעת בBEKO - חברה טורקית. חבר שלי קנה בגלל שנכנע לאישתו והתבאס אחרי שנתיים כשהיו לו תקלות.
המדיח אסתטי מאוד לטעמי, מגיע בנירוסטה מוברשת וגם בלבן, אתה שם חומר הברקה עבור ההברקה והייבוש, המלח זה עבור המים והטבליות זה עבור הנקיון.
אתה צריך מדיח צר ? לך על משהו לא אינטגרלי, אני רכשתי לא אינטגרלי, חסכתי לא מעט כסף, המדיח הוכנס במקום ארון צר ונראה כאילו היה שם מאז ומעולם.
המדיח אסתטי מאוד לטעמי, מגיע בנירוסטה מוברשת וגם בלבן, אתה שם חומר הברקה עבור ההברקה והייבוש, המלח זה עבור המים והטבליות זה עבור הנקיון.
אתה צריך מדיח צר ? לך על משהו לא אינטגרלי, אני רכשתי לא אינטגרלי, חסכתי לא מעט כסף, המדיח הוכנס במקום ארון צר ונראה כאילו היה שם מאז ומעולם.
Vocare Ad Regnum
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
בוש, סימנס וקונסטרוקטה הם באותה רמה ומומלצים (קונסטרוקטה פשוט ממותג כמוצר זול אבל יש לו בדיוק אותם רכיבים).
כמה שפחות דיגיטלי = פחות בעיות ופחות כסף בתיקונים.
קח הרחבת אחריות בתשלום (במעמד ההתקנה)
כמה שפחות דיגיטלי = פחות בעיות ופחות כסף בתיקונים.
קח הרחבת אחריות בתשלום (במעמד ההתקנה)
Re: מדיח כלים
מלח גס או מלח למדיח תפקידם לרענן את השרף שמרכך את המים (ומונע השארת סימני אבנית על הכלים).מיכאלבהט כתב:למטבח של אישתי חשוב האסטטיקה
האם מספיק שאשים מלח גס וזה יבריק את הכלים? או שגם אוסיף חומרי ניקוי?
חברות גרמניות מאז ומתמיד היה שם. בבית אין לי מוצרים של בוש.
השכנה אצלנו המליצה על מדיח צר של בקו מומלץ?...
בשביל ניקוי והברקה צריך חומרי ניקוי, אין ברירה..
למה לא לגעת בבקו? בגלל שזו חברה טורקית??? לי יש מדיח צר של בקו וחוץ מפעם אחת שהגיע טכנאי של ברימאג להתקין לי אותו ולהעביר לי הדרכה עליו לא נתקלתי בבעיות איתו ויש לי אותו קרוב לשנה. היום אין בכלל חשיבות להיכן המוצר מיוצר מה שחשוב זה ההתאמה, התקציב וכמובן השירות והאחריות שאתה מקבל. כל מוצר חשמלי יכול להתקלקל אחרי חודש ויכול להתקלקל אחרי שנתיים שלוש - זה לחלוטין עניין של מזל!TANDBERG כתב:לא לגעת בBEKO - חברה טורקית. חבר שלי קנה בגלל שנכנע לאישתו והתבאס אחרי שנתיים כשהיו לו תקלות.
אתה צריך מדיח צר ? לך על משהו לא אינטגרלי, אני רכשתי לא אינטגרלי, חסכתי לא מעט כסף, המדיח הוכנס במקום ארון צר ונראה כאילו היה שם מאז ומעולם....
זה לא עניין של מזל, זה עניין של סטטיסטיקה והסתברות. למוצר תורכי או סיני יש סיכוי גבוה יותר להתקלקל ממוצר גרמני.Rau555 כתב:למה לא לגעת בבקו? בגלל שזו חברה טורקית??? לי יש מדיח צר של בקו וחוץ מפעם אחת שהגיע טכנאי של ברימאג להתקין לי אותו ולהעביר לי הדרכה עליו לא נתקלתי בבעיות איתו ויש לי אותו קרוב לשנה. היום אין בכלל חשיבות להיכן המוצר מיוצר מה שחשוב זה ההתאמה, התקציב וכמובן השירות והאחריות שאתה מקבל. כל מוצר חשמלי יכול להתקלקל אחרי חודש ויכול להתקלקל אחרי שנתיים שלוש - זה לחלוטין עניין של מזל!TANDBERG כתב:לא לגעת בBEKO - חברה טורקית. חבר שלי קנה בגלל שנכנע לאישתו והתבאס אחרי שנתיים כשהיו לו תקלות.
אתה צריך מדיח צר ? לך על משהו לא אינטגרלי, אני רכשתי לא אינטגרלי, חסכתי לא מעט כסף, המדיח הוכנס במקום ארון צר ונראה כאילו היה שם מאז ומעולם.......
יותר אנשים מרוצים ממדיחים תוצרת גרמניה ממדיחים תוצרת תורכיה, זאת סטטיסטיקה. יש הרבה שמרוצים מבקו, ויש הרבה שלא. מבוש וסימנס כמעט כולם מרוצים.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14350
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
כפי שכבר נאמר סימנס בוש וקונסטרוקטה זה אותו תאגיד ואותו יצרן.
סימנס יותר מעוצב ומשוכלל עם הטכנולוגיה החדישה ביותר...בוש כמעט זהה אליו בדגמים הגבוהים.
חלק מהמוצרים תאומים ממש עם שינויים קלים בעיצוב.
קונסטרוקטה הוא הליין הזול והפשוט ללא עיצוב וגימיקים למיעוטי תקציב.
סימנס יותר מעוצב ומשוכלל עם הטכנולוגיה החדישה ביותר...בוש כמעט זהה אליו בדגמים הגבוהים.
חלק מהמוצרים תאומים ממש עם שינויים קלים בעיצוב.
קונסטרוקטה הוא הליין הזול והפשוט ללא עיצוב וגימיקים למיעוטי תקציב.